Nişanlı ve gezmeler

Aysegullerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.843
1.484
63
Merhabalar şimdi bişi sorucam eski konularım ile alakalı olmayan bir şey özellikle belli edeyim
Ben bir süredir nişanlıyım babamın rahatsızlığı vs derken düğün tarihimiz de ötelendi doğal olarak..
Ben onlara gittiğimde, o bize geldiğinde hala ailelerimizin yanında resmiyiz nedense. Tabiki cıvıklaşmak gibi bir isteğim yok ama kendimizi hala misafir gibi hissediyoruz nedense. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum

insan evliyken bile o resmiyet hemen kaybolmuyor. şimdi zaten misafirsiniz. bence tadını çıkarın bu resmiyetin:) ileride neden bu kadar yüz verdim dediğiniz de olacak ne de olsa

5 senelik evliyim hala misafir gibiyim. :) En iyisi. Uzerinize duseni yapin. Yemek mi yenilecek sofra kurulmasina toplanmasina yardimci olun. Yapilacak bisey gordugunuzde teklif edin. Prenses gibi bi kosede oturmayin. Her ise de gereksiz ben yapqrim demeyin. Ortayi bulun. Onun disinda seviyeyi asmadan muhabbet edin yeter.

Aysegul bunu asmanin tek yolu bayramda kurbanlik gondermeleri lazim. Kurbanlik gondermezlerse asamazsiniz.

Bu adamla 7-8 yaşında çocuk olsanız, evde evcilik oynayın, hoplayın zıplayın, çikolatalı süt için derdim. Ama düzgünce saygılı şekilde oturacaksınız. Bir yanak ordan bir yanak burdan öpüşülecek haliniz yok. Ben misafir drğilim diye bir köşede çoraplarınızı kenara atıp, boylu boyunca uzanıp keyif yapacak haliniz yok.

Bu arada sizler zaten misafirsiniz, gittiğiniz evler ailelerinizin evi.

Sabah sabah uyanmadın mı hala.

Ben de başlıktan aileler nişanlı ile gezmeye izin vermiyor sandım

Geçmiyor, takılma. Sen kendi düzenine bak

Hani ben şeyi anlamadım Ayşegül ne yapmak istiyorsunuz ailelerin yanında yapamıyorsunuz ?
O dediğin şeyi istemiyordur ya djdjjd Ayşegül öyle biri değil. Samimiyet istiyor biraz bence, birbimizi aile olarak benimseyelim artık istiyor muhabbet istiyor. İki ailenin de çok gönlü olmayan bi beraberlikte bunlar biraz zor şeyler malesef.

Hayır ben onu kast etmedim katip hani misal aşkm diye seslenmek istiyor vs. O mu garip karşılanıyor. Ki nişanlılığı geçtim evliliğin ilk zamanları bile aileye gidildiğinde bir alışma süreci oluyor o ortamı hemen yakalayamıyor insan

Uzun zamandır nişanlılar aslında bu kasıntı ortamın azcık yumuşaması gerekiyordu.

Hayır kasıntı değil aslında tam olarak. Biraz fazla resmiyet var aanki

Ya ne olacak? Babanla nişanlın pijamaları çeksin, çekirdek çitleyip suratlarına mı tükürsünler. Ya da sen nişanlının ailesine gidince kınayı getir aney, tarzı bir şey mi bekliyorsun?

Yetişkin insanlarsınız, sizi yemeğe, kahve içmeye alırlar, biraz muhabbet, havadan sudan konuşulur, eller öpülür kalkılır.

Nişanlı olmasıyla nam salmış Ayşegül’ün canı sıkılmış yine. Anne babanın yanında fingirdek gibi takılmaya gerek yok zaten yapın misafirliğinizi kalkın
Tüh ya namı Ayşegüle kaptırdık

Ayşegülcüm emin ol böylesi daha iyi. O misafirlik durumu kalkınca işler laçkalaşıyor

Tüh ya namı Ayşegüle kaptırdık

Ayşegülcüm emin ol böylesi daha iyi. O misafirlik durumu kalkınca işler laçkalaşıyor
Hahahahahaha kız sen ne kadardır nişanlısın
Evet yorumları okuyunca herkese hak verdim. Aslında laçkalaşmadan ziyade biz fazla utangacız. Ailelerin yanında birbirimize sataşamıyoruz mesela (tabiki şakalaşmak anlamında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…