- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
insan evliyken bile o resmiyet hemen kaybolmuyor. şimdi zaten misafirsiniz. bence tadını çıkarın bu resmiyetin:) ileride neden bu kadar yüz verdim dediğiniz de olacak ne de olsaMerhabalar şimdi bişi sorucam eski konularım ile alakalı olmayan bir şey özellikle belli edeyim
Ben bir süredir nişanlıyım babamın rahatsızlığı vs derken düğün tarihimiz de ötelendi doğal olarak..
Ben onlara gittiğimde, o bize geldiğinde hala ailelerimizin yanında resmiyiz nedense. Tabiki cıvıklaşmak gibi bir isteğim yok ama kendimizi hala misafir gibi hissediyoruz nedense. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum
Merhabalar şimdi bişi sorucam eski konularım ile alakalı olmayan bir şey özellikle belli edeyim
Ben bir süredir nişanlıyım babamın rahatsızlığı vs derken düğün tarihimiz de ötelendi doğal olarak..
Ben onlara gittiğimde, o bize geldiğinde hala ailelerimizin yanında resmiyiz nedense. Tabiki cıvıklaşmak gibi bir isteğim yok ama kendimizi hala misafir gibi hissediyoruz nedense. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum
Merhabalar şimdi bişi sorucam eski konularım ile alakalı olmayan bir şey özellikle belli edeyim
Ben de başlıktan aileler nişanlı ile gezmeye izin vermiyor sandımMerhabalar şimdi bişi sorucam eski konularım ile alakalı olmayan bir şey özellikle belli edeyim
O dediğin şeyi istemiyordur ya djdjjd Ayşegül öyle biri değil. Samimiyet istiyor biraz bence, birbimizi aile olarak benimseyelim artık istiyor muhabbet istiyor. İki ailenin de çok gönlü olmayan bi beraberlikte bunlar biraz zor şeyler malesef.Hani ben şeyi anlamadım Ayşegül ne yapmak istiyorsunuz ailelerin yanında yapamıyorsunuz ?
HeeeAysegul bunu asmanin tek yolu bayramda kurbanlik gondermeleri lazim. Kurbanlik gondermezlerse asamazsiniz.
Hayır ben onu kast etmedim katip hani misal aşkm diye seslenmek istiyor vs. O mu garip karşılanıyor. Ki nişanlılığı geçtim evliliğin ilk zamanları bile aileye gidildiğinde bir alışma süreci oluyor o ortamı hemen yakalayamıyor insanO dediğin şeyi istemiyordur ya djdjjd Ayşegül öyle biri değil. Samimiyet istiyor biraz bence, birbimizi aile olarak benimseyelim artık istiyor muhabbet istiyor. İki ailenin de çok gönlü olmayan bi beraberlikte bunlar biraz zor şeyler malesef.
Uzun zamandır nişanlılar aslında bu kasıntı ortamın azcık yumuşaması gerekiyordu.Hayır ben onu kast etmedim katip hani misal aşkm diye seslenmek istiyor vs. O mu garip karşılanıyor. Ki nişanlılığı geçtim evliliğin ilk zamanları bile aileye gidildiğinde bir alışma süreci oluyor o ortamı hemen yakalayamıyor insan
Hayır kasıntı değil aslında tam olarak. Biraz fazla resmiyet var aankiUzun zamandır nişanlılar aslında bu kasıntı ortamın azcık yumuşaması gerekiyordu.
Tam olarak ne istiyorsun bi açsan?Hayır kasıntı değil aslında tam olarak. Biraz fazla resmiyet var aanki
Az çok biliyorum konularını sıkıntılı biraz işi ama zamanla çözülür herhaldeUzun zamandır nişanlılar aslında bu kasıntı ortamın azcık yumuşaması gerekiyordu.
Hayır kasıntı değil aslında tam olarak. Biraz fazla resmiyet var aanki
Tüh ya namı Ayşegüle kaptırdıkNişanlı olmasıyla nam salmış Ayşegül’ün canı sıkılmış yine. Anne babanın yanında fingirdek gibi takılmaya gerek yok zaten yapın misafirliğinizi kalkın
Hahahahahaha kız sen ne kadardır nişanlısınTüh ya namı Ayşegüle kaptırdık
Ayşegülcüm emin ol böylesi daha iyi. O misafirlik durumu kalkınca işler laçkalaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?