Nişanlı ve gezmeler

Şubattan beridir. Gerek yok emin ol Nişanlım ailesinin yanında yüzüme bile bakmıyordu şükürler olsun onu atlattık şimdi bakışıp gülüşüyoruz böylesi daha tatlı. Samimiyet olsa işler laçkalaşır. Kardeşimin eski nişanlısı öyleydi bizimkiler sinir olurdu. Elin adamısın sonuçta bir kaç aydır bizimlesin. Şuan daha tanışma aşaması.

Düğün ne zaman tatlım. Şubattan beriyse daha az süredir nişanlısınız zaten. Ben geçen yıl söz yaptım sonra nişan yaptım. Daha sonrasında da babamın rahatsızlığı benim nişan sürecimi uzattığı için ne yazık ki buralarda dile düştüm

Kavurmanın suyuna bi somun ekmeğğ basıp emcüklerken resmiyet gider merak etme.

Eylül'de düşünüyoruz sizin düğün ne zaman
Allah acil şifalar versin babana

eger nisanlindan bahsediyorsan, aileler yaninda resmi takilmaniz normal. eger ailesi resmi davraniyorsa, yat kalk sukret, umarim hep resmi ve sinirlarini bilen bir aile olur. hatta benim nisanlimlara tavsiyem, aileniz olmadan nisanlinizin evinize gitmeyin tek basiniza, ne gerek var. baban kiziyor vs diye bahane bulmak da kolay

En güzeli yüz göz olmamak lazım. Evlenince ne demek istediğimizi anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…