ikimizde tamamen zıt taktikler vermişiz kızcağıza canım :) arada kalmasa bari..benim kocamla onun nişanlısını çok benzettimde tabi ben evli gözüyle yorum yapıyorum nişanlıyken burnundan getirirdim..senin dediğin gibi mesafeli olurdum falan....baktım anlamıyo oduncum ben de bu yolu buldum
Heheheh....kiz hepsi ayni hemen hemen bu erkeklerin..biz yorumda bulunuyoruz o kendisi yasiyor iliskiyi hangisini yakin bulursa onu yapar...
haklısın canım sen de evli misin?
4 yilda sozu anca takabildik canim biz
olsun o da bi başlangıç hem de büyük bi adım.. hayırlı olur inşallah :)
ayy hadi gözünaydın canım...lakin öyle boynuna bogazına sarılma hemen :) biraz mesafeli takıl ki noluyo desin:):)
İyi sevindim senin adına canım..aldığı hediyeyi öyle abart ki gözlerin falan yaşarsın :)))) ve çok takdir et nişanlını çünkü boğalar gazla çalışır tatlım bunu ASLA unutma :))) bir boğaya iş yaptırmak istiyosan önce o konudaki ihtiyacını sonra da onun o konuda ne kadar başarılı olacağını söyle gerisini ona bırakk :)) ben şimdi eşimden ilgi beklediğimde 'bugün çok ilgisiz kaldım ama biliyorumki benim düşünceli romantik kocam ya beni öpücüklere boğacak yada kaslı kolları arasına alacak...seç bakiyim birini :)' diyorumm..hemen gaza geliyo...tabi sen bunu evlenince yaparsın çünkü boğalar nişanlılıkta böyle cesurluğu sevmez...hanım olacan..ağır olacan herkesin içinde ama ona özel olduğunu hissettircen...olay bu tatlım :))
Ayy cok tatlısınız kizlar cok sagolun aynen ümitlicim ole ole cesurluklardan hoslanmaz benimkisi ama simdilik tabi:) ne uzak dursamda yanimda olunca dayanamiyorum bide cok nadir gorusuyoruz 2 3 ayda bir onda da mesafeli duramiyorum telde inat yapabiliorum ama yan yana iken pek uzun surmuo malesef :) bazen hemen su 4 ay gecsin ewleneyim diorum bazende sinir oluyorum kiziyorumikimizde tamamen zıt taktikler vermişiz kızcağıza canım :) arada kalmasa bari..benim kocamla onun nişanlısını çok benzettimde tabi ben evli gözüyle yorum yapıyorum nişanlıyken burnundan getirirdim..senin dediğin gibi mesafeli olurdum falan....baktım anlamıyo oduncum ben de bu yolu buldum
Ayy cok tatlısınız kizlar cok sagolun aynen ümitlicim ole ole cesurluklardan hoslanmaz benimkisi ama simdilik tabi:) ne uzak dursamda yanimda olunca dayanamiyorum bide cok nadir gorusuyoruz 2 3 ayda bir onda da mesafeli duramiyorum telde inat yapabiliorum ama yan yana iken pek uzun surmuo malesef :) bazen hemen su 4 ay gecsin ewleneyim diorum bazende sinir oluyorum kiziyorum
Ayy cok tatlısınız kizlar cok sagolun aynen ümitlicim ole ole cesurluklardan hoslanmaz benimkisi ama simdilik tabi:) ne uzak dursamda yanimda olunca dayanamiyorum bide cok nadir gorusuyoruz 2 3 ayda bir onda da mesafeli duramiyorum telde inat yapabiliorum ama yan yana iken pek uzun surmuo malesef :) bazen hemen su 4 ay gecsin ewleneyim diorum bazende sinir oluyorum kiziyorum
Sakin ol yaninda..sanki o telde tartisan sen degilmissin gibi...o zaman tadini cikar sali gunuydu di mi? Umarim guzel hediyen ile mutlu bi gun yasarsin
Sagolun kizlar ya hemde çok :))cok mutluyum ya gorucem die oda beni kirdgi icin hediye aldgni soluor ozurunu diledi pismanligini dile getrdievet canım dmı_cgl çok haklı zaten kırk yılda bi görüşüyomussunuz triple berbat olmasın o da...ille de sitemini belli edeceksen konu açılınca sadece onu suçlamadan hislerini anlat...malum boğaları sinirlendirmeye gelmez susar susar konuştumu da tam konuşurlar :) hadi kolay gelsin canım :)
Sagolun kizlar ya hemde çok :))cok mutluyum ya gorucem die oda beni kirdgi icin hediye aldgni soluor ozurunu diledi pismanligini dile getrdi
Sagolun kizlar ya hemde çok :))cok mutluyum ya gorucem die oda beni kirdgi icin hediye aldgni soluor ozurunu diledi pismanligini dile getrdi
Insallahh tekrari olmaz canim bunun..yoksa suyu cikiyo ozur dilemenin bile bi manasi kalmiyo sonra...mutlu olman ne kadar guzel..coookkk sevindimm senin adina..dun gece cok uzulmustum gercekten ama bugun durumlarin duzelmesi cok iyi...insallaahh bozulmaz mutlulugun
Ayy kizlar ya cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sagolun sali yine yazarim ben paylasirim sizinleÇok sevindim canım...yalnız evet o da suyunu çıkarmasın ikide bi seni kırarak...dediğim gibi duygu sömürüsü yap...zaten özlüyom bide tartışınca çok üzülüyorum vs vs diye iyce mağduru oyna ve merhametli boğanı yola getir :)))...hadi bismillah..iyi haberlerini bekliyoruz :)
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
uyuz oldugum erkek tipi
Benim.esimde calisio ama watsaptan hala yazar yani gunde on kez falan msjlasiriz ekipte uc kosi konusmak az olur ever ama mesaj olur.peki nisanlin mesajdami yazmiyor
ayyy kıskandm ne güzel maşAllah ya Allah bozmasın bn sinirliyim nişanlmda sinirli sabrszlğmdan seviyesizleşiyorum çokta kskancım şunları bi atlatabilsem böyle bi ilişki kurucam herhalde ama bnmde hatalarım var ve bz hiç böyle olamıycaz sanırım aptalca inatlarmzda var aaaf af :/
Gonul almayi bilmeyene omur emanet edilmez.. İlgi gorecelidir az veya cok bilemeyiz de cok kolay kirip ozur de dilemiyorsa burada bir sorun var demektir canim. Hep mi boyleydi yoksa zamanla mi umursamaz oldu? Belki sen cok ustune gittiysen ilgi goster fln diye o da yakinmalarindan bikip ilgisi daha da azalmis olabilir, senin kirilman eskisi kadar onu etkilemiyor olabilir hep ayni seyleri konusmak bir zaman sonra durumun etkisini kaybettiriyor cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?