nişanlı yada evli çiftler yorum istiyorum lütfen yardımm :((

Heheheh....kiz hepsi ayni hemen hemen bu erkeklerin..biz yorumda bulunuyoruz o kendisi yasiyor iliskiyi hangisini yakin bulursa onu yapar...

ayy hadi gözünaydın canım...lakin öyle boynuna bogazına sarılma hemen :) biraz mesafeli takıl ki noluyo desin:):)

Ayy cok tatlısınız kizlar cok sagolun aynen ümitlicim ole ole cesurluklardan hoslanmaz benimkisi ama simdilik tabi:) ne uzak dursamda yanimda olunca dayanamiyorum bide cok nadir gorusuyoruz 2 3 ayda bir onda da mesafeli duramiyorum telde inat yapabiliorum ama yan yana iken pek uzun surmuo malesef :) bazen hemen su 4 ay gecsin ewleneyim diorum bazende sinir oluyorum kiziyorum

Sakin ol yaninda..sanki o telde tartisan sen degilmissin gibi...o zaman tadini cikar sali gunuydu di mi? Umarim guzel hediyen ile mutlu bi gun yasarsin

evet canım dmı_cgl çok haklı zaten kırk yılda bi görüşüyomussunuz triple berbat olmasın o da...ille de sitemini belli edeceksen konu açılınca sadece onu suçlamadan hislerini anlat...malum boğaları sinirlendirmeye gelmez susar susar konuştumu da tam konuşurlar :) hadi kolay gelsin canım :)

Sakin ol yaninda..sanki o telde tartisan sen degilmissin gibi...o zaman tadini cikar sali gunuydu di mi? Umarim guzel hediyen ile mutlu bi gun yasarsin

Sagolun kizlar ya hemde çok :))cok mutluyum ya gorucem die oda beni kirdgi icin hediye aldgni soluor ozurunu diledi pismanligini dile getrdi

Sagolun kizlar ya hemde çok :))cok mutluyum ya gorucem die oda beni kirdgi icin hediye aldgni soluor ozurunu diledi pismanligini dile getrdi

Insallahh tekrari olmaz canim bunun..yoksa suyu cikiyo ozur dilemenin bile bi manasi kalmiyo sonra...mutlu olman ne kadar guzel..coookkk sevindimm senin adina..dun gece cok uzulmustum gercekten ama bugun durumlarin duzelmesi cok iyi...insallaahh bozulmaz mutlulugun

Çok sevindim canım...yalnız evet o da suyunu çıkarmasın ikide bi seni kırarak...dediğim gibi duygu sömürüsü yap...zaten özlüyom bide tartışınca çok üzülüyorum vs vs diye iyce mağduru oyna ve merhametli boğanı yola getir :)))...hadi bismillah..iyi haberlerini bekliyoruz :)

Ayy kizlar ya cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sagolun sali yine yazarim ben paylasirim sizinle aynen biraz duygu sömürüsü cok iyi olacakk

kesinlikle fzla düşme üzerine belliki bundan egosu iyice tatmin olmuş çok yüz verme snde cek ilgini bide bu yolu dene kısasa kısas

ayyy herşey düzelmiş bile hepsini okumamşım :) nyse hayrlı uğurlu olsun hep böyle olsun ama tabi insanlarla mesafeler ateşle buz misali olmalı yinede çok yaklaşma yanarsın çok uzaklaşma donarsın !

uyuz oldugum erkek tipi
Benim.esimde calisio ama watsaptan hala yazar yani gunde on kez falan msjlasiriz ekipte uc kosi konusmak az olur ever ama mesaj olur.peki nisanlin mesajdami yazmiyor

uyuz oldugum erkek tipi
Benim.esimde calisio ama watsaptan hala yazar yani gunde on kez falan msjlasiriz ekipte uc kosi konusmak az olur ever ama mesaj olur.peki nisanlin mesajdami yazmiyor

ayyy kıskandm ne güzel maşAllah ya Allah bozmasın bn sinirliyim nişanlmda sinirli sabrszlğmdan seviyesizleşiyorum çokta kskancım şunları bi atlatabilsem böyle bi ilişki kurucam herhalde ama bnmde hatalarım var ve bz hiç böyle olamıycaz sanırım aptalca inatlarmzda var aaaf af :/

Kiskanclik
Huysuzluk we sinirlilik gormek istiyorsanz gecmis konularimi okuyunz

şu söze bittim.. daha önce hiç duymamıştım. yazdım bir kenara

canım erkekler ayrıntıya takılmaz inan kendini yorma seviyorsan öyle kabul ettiysen sende alışırsın zamanla seninle ilgilenmediğinden değil bizde eşimle öyleydik tartışırdık görüşemiyoruz diye bana vakit ayırmıyor diye ama şimdi şükür evlenince herşey değişti. Bizim ama o sanada bağlı bence sende bi süre bırak onun gibi davran o farkına varır ben denedim emin ol işe yaradı.Biz bayanlar napıyorsun mesajına oturuyorum cevabını cevaptan saymıyoruz çünkü o an ne yapıyorsa su içiyorsa içiyorum diyecek ben öyleydim yani ve eşim biz çıkarken çok rahatsızdı niye ayrıntıya takılıyosun diye çok tartıştık bende bir gün öyle mi tamam bundan sonra sen görürsün dedim içimden bende önceden ne yaparsam yazardım konu açardım konuşacak sonra eşim msj atıyor bende devamlı otururyorum iyim yazdım sen napıyosun iyiyim tamam bi süre msjlar böyle oldu sonra eşim niye böyle davranıyosun demeye başladı ne oldu ki dedim hiç sormuyosun merak etmiyo musun demeye başladıı :44::44::44::44::44::44::44::44: Ahaaa ama nasıl zor sabrettimmm çatladım çatladımm sonra senin istediğin gibi oldum aşkım detaycılığı bıraktım sen böyle istememişmiydin dedim gayet sakin bi şekilde sonra nolur aşkım ben eski meraklı melahat halini özledim bi daha böyle olmayalım demeye başladı şükür sonra yavaş yavaş alıştık birbirimizin huylarına 7 sene oldu anca rayına oturuyor herşey zamanla yerine sen onu o seni tanıyor bir yapboz gibi birbirinizi tamamlıyorsunuz canım sevdiğiniz sevmedğiniz şeyleri bilip ona göre davranıyosunz yani

Cnm bildigim bisey varsa insanlarin ve aileisnkn onunde esine sevgilisine bagiran erkekten hayir gelmez. Hani coook ciddi bi durm olur bosanma gbi sinirleri ziplamistir o aman gozu doner anlrim. Ama erkek dedigin esini ne olursa olsun insanlarin onunde ezdirmemeli. Sorunu varsa o an susacaksiniz ikinizde eve gidince veya yalniz kalinca halledeceksiniz. Aranizdaki hicbir sorunu hickimsenin onunde yasamayin. Smdidem boyleyse ilerde cooook rencide edecektir seni. Aci ama gercek bu. Degismicek bu insan hatta daha beter davrancak bunlara hazirmisin? bi dusun derim ben.

Ufak gbi gorunur bu durum ama cok ciddi. Surekli arkdslarinizin ailenizin belkide sevmediginiz bir insanin önünde rencide olmak istermisiniz? Sizi sevmeyenler birincisi dedikodunuzu yapcak bir kisi gorcek ama herkes duycak ve dusmanlarnjzda her zamn sevinecektir. Insanlarin gozundeki sayginizda yitecektir ben bunlari yasayanlari sahsen gordugm icn ogrendim. Cok ciddi bisey bu ve duzeltilemicek bi huy. Allah yardimciniz olsun zor durum

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…