nişanlı yada evli çiftler yorum istiyorum lütfen yardımm :((

[*]Canım benim eşim de nişanlılığın son aylarında çok kabalaşmıştı kaç kere nişanı atmak istedim yalnız kendisi demişti ben çok iyi değilim idare et vs vs diye o aralar...seninki baştan beri böyle mi yoksa yeni mi oldu bu durum? Şuan eşim ben küsken hiç dayanamaz ama nişanlıyken katır inadı vardı bi adım atmazdı...yalnız dediğim gibi son zamanlarda öyle olmuştu bazı maddi problemlerden falan ötürü...yani o ayrımı iyi yapmak lazım bence....

Iyi yaomisin canim birazfa elimizde herseye tmm deyip ses etmedikce beklentilerimizide isteklerimizide umursamayabiliyolar belkide yapisi o oldugundan asmasi icin senin tepkilerin gerekli ins yola gelir sevgine layik olur canim
sagolasın cnm insaallah baya bi çaba sarfedicem sanırım aşması için teşekkr ediyorum güzel dileklerinz için :)

başta böyle degildi yaşadığı yer sıkıntılı işi stresli biraz başlarda böyle değildi sonradan böyle ruhsuzlastı umarm bizimde sizin gibi olur çok sevindim inadını kırmasına umut doğdu içime oda işim sıkıntılı köy gibi bi yerde çalısıyorum yasıyorum dior stres çok fazla Allah bana sabır versin..

Canım bu kabalığının ve ilgisizliğinin geçici olup olmadığını en iyi sen anlarsın...yani yapısal bişeydir yada bu süreçle alakalıdır sen daha iyi bilirsin..ama dediğim gibi bazı dönemlerde erkekler fazla gergin olurlar sonuçta koca bi yükün altına girecekler evlilikle birlikte..benim eşim zaten genel itibariyle odundur yani pek halden anlamaz ama kırıldımmı da mutlaka telafi etmeye çalışır..insanlar içinde de bazen düşük konuşup kırar beni sonra yalnızken duygu sömürüsü yaparım çok kırıldığıma dair hemen pişman olur gönlümü alır...alıştım yani onun bu hallerine çünkü seviyorum..anladığım kadarıyla senin nişanlında çok ince değil ve stresini yansıtabiliyo aynı benim odunum gibi yalnız söyleyince hatasını anlıyo ve pişman oluyosa inşallah evlenince bukadar gergin olmaz bence..

Canım burçlarınız ne bu arada merak ettim :)?

Canım burçlarınız ne bu arada merak ettim :)?
genel olarak odun bi nişanlım var öyle sürprizlerle dolu bir nişanlım yok maalesef burçlarımız ben kova o boğa gönlünü alıosa pişman oluosa ne mutlu eşinize hepimiz hata yaparız insanız sonuçta önemli olan telafi edebilmek...

aayy benimki de odunn hatta kaç kez yuzune dedim..yontana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi şimdi de onun geliyo :):) seviyorsan ve gercekten istiyorsan hayatında onu cabalayacak mucadele edeceksin..karşılığını alıyorsun..arı gibi düşünüceksin cok sıkmayacaksın ki seni sokmasın cokta boş bırakmayacaksın basını ucmasın....arkadaşlarım zorlama bişi olmaz bundan kutuk tersten okununca da kütüktür vs dediler...kulagımı tıkadım..ayrılmak istediğimde olmaz dedi,kaybetme korkusu yaşayınca üstüme düştü cünkü alışmıştı onu surekli dinleyen her durumda yanında olan birisi vardı..bi çektim kendimi 4 ay önce şimdi de devam ediyorum zaten:):):) sürekli arıyor buluşalım yemek yiyelim hadi konsere vs gidelimleri basladı..sürekli görmek isteyen ben şimdi dizginliyorum kendimi haftada bir pazar günleri o da :):) kendini geri cek,sonucta seninde bi hayatın var ve senden degerli kimse yok..istiyorsa gercekten arayacak noluyo hatuna arardı msj yazardı azaldı vs diye düşünücek bu kez o baslar ya bi konusalım vs demeye..

aynen yapıcam bende bunları zaten :) mücadele edicem seviyorum onu çünkü kendimi geri çekicem tek çıkar yol bu..biraz anlasın degerimi

aynen yapıcam bende bunları zaten :) mücadele edicem seviyorum onu çünkü kendimi geri çekicem tek çıkar yol bu..biraz anlasın degerimi

sen kendini geri cekince o zannediyo ki baska birisini buldu bu bide nisanlı olunca daha çok düşmeye baslıyo üstüne...mesela ben günaydın msjımı kalkıyorum 8de kahvaltı yapıyorum hazırlanıyorum işyerine gidiyorum saat 10 gibi filan yazıyorum..tabi onceden o oyle yapıyodu :):) şimdi uyanır uyanmaz yazıyor..konum filan gönderiyor bendende bekliyor hemen bana yaptıklarını yapıyorum..kendisini benim o zamanki halimde hissedirip zevk alıyorum..:):) ama bazende kyamıyorum ayy olmuyo sonucta 4 yılımı verdim odun filan ama napayım seviyorum :):)

ne güzel sonuç almıssın umarım bende güzel bi sonuç alırım ama benimkisi ole degil aramazsam neden aramıo die bile aklına gelmeyebilir o derece

bizde sözlüyüz 5 yıllık bi beraberlikten sonraa.. :)
benimkide öyle kızz valla tartısırız kavga ederiz soğuk konusurz vs. adam vurar kafayı yatar uyur sabahta hiç bişi olmamış gbi günaydın yavrum yazar unutur erkeklerin geneli böyle benm arkadas cevremdekilerinde öyle konuyu uzatıp kırmak istemiyorlar sabaha kadar hem bizde sakınleşiyrz aynı öfkeyle üzerine gitmiyoruz yani en azından bende öylee . akşamki sinirim olmuyo yumuşuyveriyorum uzatmıyoruz yani

ne güzel sonuç almıssın umarım bende güzel bi sonuç alırım ama benimkisi ole degil aramazsam neden aramıo die bile aklına gelmeyebilir o derece

biraz uzun sürec ama alırsın...eger alamazsan da yapıcak bişi kalmıyor güzelim..içine gömüceksin aşkını hayatına bakacaksın düğünden önce netleştir bu durumu..zaten seviyor ve seninle bir ömür gecirmek istiyorsa mutlaka çözüm alırsın..

aynısıııı ymıs canım gerçekten kavga etmeyi sevmiyor hemen kapatıp uzatmamanın derdinde ama ben sinir oluorum ole uyumasına hemen bende pek uzatamıyorum zaten o ole pişkin olunca..

umarım sonuç alırım alacagımı umuyorum insaallahh :) sagolun kızlar yorumlarınız için birzda olsa içimi rahatlattınız..

uzatmaz tartışmaz ilgilenmez..bunlar nasıl bi topluluk ayy :):) benim hissetmediğim sevginin ne önemi var ki?? için rahatladıysa ne güzel işte ne yapacağını biliyosun demektir artık :):):)

üzmeyin kendinizi bunlar zamanla geçer herşey rayına oturur önemli olan sizsiniz o değerli gözyaşlarınızı kimse için dökmeyin.

Canım inanmıyacaksın ama benimki de boğa :) bu boğalar böyle...zaten sen yazarken anlamıştım aynı benim odunuma benzettim o yüzden sordum burcunu...dur sana taktik vereyim ozaman :) mümkün olduğunca üstüne düşme ama ilgisiz de bırakma..yani kendine uğraşlar bul doldur kendini ve boşluklarında ona msj at vs vs....yani bir boğa erkeği hiç bir zaman karşısında kendine bağımlı bir eş adayı görmek istemez tatlım...kolay gelsin, Allah yardımcın olsun :)

Bence boş vaktinin çok olmasına bir çözüm bul, nişanlını baktın değiştiremiyorsun ona olan ilgini özlemini azaltmak için kendine bir uğraş bul. Kursa yazıl, seminerlere git, arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir. O sana sorsun neden ilgin azaldı beni özlemiyor musun felan diye.

uzatmaz tartışmaz ilgilenmez..bunlar nasıl bi topluluk ayy :):) benim hissetmediğim sevginin ne önemi var ki?? için rahatladıysa ne güzel işte ne yapacağını biliyosun demektir artık :):):)

üzmeyin kendinizi bunlar zamanla geçer herşey rayına oturur önemli olan sizsiniz o değerli gözyaşlarınızı kimse için dökmeyin.

Kizlar sali gunu bulusuyoruz bana hediye almis cok mutlu oldum ya

Kizlar sali gunu bulusuyoruz bana hediye almis cok mutlu oldum ya

İyi sevindim senin adına canım..aldığı hediyeyi öyle abart ki gözlerin falan yaşarsın :)))) ve çok takdir et nişanlını çünkü boğalar gazla çalışır tatlım bunu ASLA unutma :))) bir boğaya iş yaptırmak istiyosan önce o konudaki ihtiyacını sonra da onun o konuda ne kadar başarılı olacağını söyle gerisini ona bırakk :)) ben şimdi eşimden ilgi beklediğimde 'bugün çok ilgisiz kaldım ama biliyorumki benim düşünceli romantik kocam ya beni öpücüklere boğacak yada kaslı kolları arasına alacak...seç bakiyim birini :)' diyorumm..hemen gaza geliyo...tabi sen bunu evlenince yaparsın çünkü boğalar nişanlılıkta böyle cesurluğu sevmez...hanım olacan..ağır olacan herkesin içinde ama ona özel olduğunu hissettircen...olay bu tatlım :))

ayy hadi gözünaydın canım...lakin öyle boynuna bogazına sarılma hemen :) biraz mesafeli takıl ki noluyo desin:):)

ikimizde tamamen zıt taktikler vermişiz kızcağıza canım :) arada kalmasa bari..benim kocamla onun nişanlısını çok benzettimde tabi ben evli gözüyle yorum yapıyorum nişanlıyken burnundan getirirdim..senin dediğin gibi mesafeli olurdum falan....baktım anlamıyo oduncum ben de bu yolu buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…