E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karlarperisi
-
ahh nişanlık tamda bu demek
hele evlilik dersen o daha berbat
benimkinin anası bu senin kaynana namzetinden daha beter canım
ama ben biraz dişliyim galiba ki çok burnumdan getirdi yapmadığını bırakmadı nişanda
ama eşim hep benim yanımdaydı anama bir kere iyi davran falan deseydi fırlatmıştım yüzüğü zaten bu olaylardan nişanlıyken bir kere ayrıldık baktıki anası cadı bana hak verdi
haaa evlendik te ne mi oldu daha beter oldu kadın yılmadı bana ne hakaretler etti ama bende yılmadım aynen cevabını verdim
sonuç itibariyle evliyim ama çok yoruldum herkese laf yetiştirmek sinir hastası etti beni şimdi herşeye kızıp bağırıp çağırıyorum
hakkımızda hayırlısı keşke aşk diye bişi olmasaydı keşke evlilik olmasaydı keşke keşke ama doğanın kanunu bu
ezdirme kendini kısasa kısas yap
ver lafı gitsinler nişanlınada hakettikleri gibi davranıyorum itirazın varsa buyur yüzüğünü dersin zararın neresinden dönülse kardır
allah hakkında hayırlısını versin çok uzattım mutluluklar diyemeyeceğim eminim çok mutsuz olcaksın bu şahıslarla ama herşey seni elinde unutma derim
ve sen hala nişanlı kalmayı düşünüyor musun :sm_confused:
canim seviyorum diyorsun tamam sevvgine saygim var ama unutma sadece nisanlinla evlenmiceksin ailesiylede evleniceksin.ve unutma onlar sizi rahat birakmadigi surece ve esin seni tutmadigi ve ezdirdigi surece senin sevginde 1 ay icinde kaybolur gider.
bence nisanlilik doneminde bunlari yapanlar evlenince seni anandan dogduguna pisman ederler ve esin seni tutmazsaki oyle gorunuyo inan bana evliliginiz fazla surmez.bence yol yakinken ayril derim belki zor ama inan bana evlenip ayrilmak senin acindan daha kotu olur.simdi biraz aci cekersin ama sonra unutursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?