Nişanlilik bumu demek?

bu ne ya şımdıden sana boyle seyler soyleyen evlenınce neler yapar bence ıyı dusun ve sımdıden mesafenı koy

elfida mehir le sevgi farklı konular mehir kadının güvencesidir olaki bi ayrılık olsun ilerde sana en azından biraz yardımcı olur bu mehir

farkındayım,
ama şu kadar isterim vermezlerse şöyle yaparım gibi bir mantık doğru gelmiyor bana..
nikahımız kıyılırken ağırlığımca altın istedim...
herkes güldü bana " ne yapacaksın o kadar altını" diye sordu hoca...
hepsini eşime bağışlayacağım dedim...
güvencesi sevgisidir maddi anlamda bir güvenceye ihtiyacım yok benim...
ayrılık olduktan sonra parayı neyleyim ben...
tesellisi mi olacak...

bir kitabın önsözü ne ise, naşanlılıkta işte öyle evliliğin önsözüdür. Bu kadar karışıp kurcamaları çok önemli değil, eşyada takıda eskir, yerine yenisi daha güzeli gelir, ama söylenen sözler, takılan tavırlar unutulmaz, sen kendini bözma, nişanlınıda üzme.. sadece beklentilerinin yerine getirilmediğini bilsin yeter, kavga etme..

çok haklısın.söylenen sözleri,bana yapılanları ölsem unutmam.

sevgili ablacım işim gerçekten çok zor.bile bilelades diyorum.nişanlım benim için iş değiştiriyor.ankaraya gidiyor.düğünden sonra bende gidicem orada işe başlıcam.ama uzak olmuş yine bildiklerini yapmaya burunlarını sokmaya çalışacaklar.sonumuz hayırlı olur işallah.allahım onları bildiği gibi yapsın.başka birşey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…