A
ariana
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karlarperisi
-
10 milyar ya da 5 milyar mı sevginizin değeri.....
alo fetvaya sorabilirsin aklına takılan her soruya cevap veriyolar 0312 295 76 59
sevgili karlar perisi sana çok öncede söylemiştim nişanlına bence güvenme nedenmi bende bu yollardan geçtim nişalılığımda çok yaptılar eşim nişanlıykende hep derdi kimse seni ezemez karşısında beni bulur diye evlendim 3-4 günlükken burnumdan getirmeye başladı ailesi yüzünden hep onların yanında oldu beni hiç savunmadı onlar laf söylerken ağzı dili bağlı otururdu offffff güzelim ya ne olur sonunu göremiyorsan bırak at yüzüğü evliyken ayrılmak çok daha zor oluyor evini yuvanı çok özlüyorsun ama şimdi daha kolay şimdiden bu kadar ezen evlenince neler yapar yinede karar senin Allah doğru kararı verebilmeni nasip etsin inşallah
canım inşallah mutlu olursun. valla kendime görev bildim gittim buldum arkadaştan alo fetvanın numarasını. kayınpeder çok emin düğünde çok takı takılacağına ya takmazlarsa kalırsınız mazallah ortada :)))))))
HAKLISIN AMA BENİ BİRŞEYLER TUTUYOR.O KADAR PSİKOLOJİM BOZULDUKİ KAYINPEDERİ KAYINVALİDEYİ GÖRÜMCEYİ DÜŞMAN GİBİ GÖRÜYORUM İNANMICAKSINIZ AMA.HERŞEYİDE GÖZE ALDIM.SAVAŞICAM.NİŞANLIM SUSARSA BEN SUSMUCAM.KENDİMİ ONLARA GİTTİĞİM ZAMAN SAVAŞA GİTMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.STRESTEN KİLO ALIYORUM.kötükedihüso
Slm karlarperisi bende 4 aylik evli ve 1 yillik nişanlilik dönemi geçiren biri olarak sana bazi tavsiyelerim olucak ama ondan öce ben azda olsa sendede hata gördüm yani neden nişanlinin ailesiyle bu kadar yüz göz oldun...niye kayinpederinle öyle polemiklere girdin anliyamadim kesinlikle herşey nişanlinda bitiyor o sokmiycakti seni bu polemiklere bide bence şuda çok yanliş canim bak kimseden ailesini silmesini karşi gelmesini bekliyemeyiz tamam senin yaninda olucak ama şunuda unutma bugün ailesini yok sayan yarin senide rahatlikla yok sayabilir bende onlari sana karşi savunmasi hoşuna gitmeli bu nekadar karakterli olduğunu gösterir düşünsene sana şöle deseydi ewet canim haklisin ailem çok kötü onalrla görüşmiycez falan diye bu düşün bi kere ikincisi belliki ailesi biraz bilgisiz düşünemiyolar ama onlara güzellikle anlatmasini biliceksiniz...kesinlikle kendini ezdirme ama saygisizliktada bulunma ve bence artik bu tarz konularda kayinpederinle muhattap olma...ve ailenle paylaş yani paylaşmak derkende aileler oturup bu konulari konuşsun seni sahipsiz birakmasinlar ya iki tarafada yük olmayin yada herkez eşit davransin üstüne düşeni alsin...mesela bizde kayinpederim mobilyalarin hepsini aldi ben ve eşim beyaz eşyayi aldik annemler de perdelerle halilarin hepsini aldi...altini yine kayinpederim aldi...ama çok şükür hiçbir sorun çikmadi sana tavsiyem bu para konusu bidaha açilirsa kayinpederine yada kayinvalidene cevap verme yada saygili bi şekilde biz nişanlimla hallettik o meseleyi de ve konuyu kapat...ve biran önce nişanlinla oturup konuş bütçenizi ayarlayip ona göre ailelerinizden yardim isteyin...veya istemeyin....sen saygili ve iyi olursan bigün sana döner bunu sakin unutma onlar bizim büyüklerimiz....rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim....şimdiden mutluluklar...diliyorum ve sana son tavsiyem dua et ve sabir dile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?