- Konu Sahibi karlarperisi
-
canım dinimizde mehir diye bişey var. en azı 5 milyar oluyo sanırım. hoca nikahında mehiri istiyorum demen lazım. evlenmeden önce al mehirini. kayınpederinin bundan haberi vbardır ama sana söylemez. eğer mehirini vermezlerse hoca nikah kıymaz. bu şekilde söyle. ben evlenmeden önce ne kadar istiyosan o kadar mehirimi almadan evet demiycem de vermezlerse nikah olmaz. sen 10 milyar de bakalım ne diyo
10 milyar ya da 5 milyar mı sevginizin değeri.....
olaya farkli bir gözle bakmişsiniz.yorumunuz için teşekkür ederim.sevgim küçük veya para ile ölçülecek olsaydi.daha hala sevgim için mücadele etmezdim.sonuçta yapilan haksizliklar diz boyu.ve gerçekte şuki ben o bilezikleri kendim için istemiyorum yuvam evim için istiyorum yazimi okuduysaniz şayet.bende gider bozdurmasini bilirim.eşime gelecek sikinti banada sikinti verecektir.
şimdi seni böyle çıldırtan aile,evlendikten sonra sana neler yapar hiç düşündün mü?
Sen sadece kocanla değil,ailesi ile de evleniyorsun bunu unutma
sevgi seni bir yere kadar götürür.
Düzeleceğini bekleme,hatta bana öyle geldi ki nişanı atman için uğraşıyorlar
canım dinimizde mehir diye bişey var. en azı 5 milyar oluyo sanırım. hoca nikahında mehiri istiyorum demen lazım. evlenmeden önce al mehirini. kayınpederinin bundan haberi vbardır ama sana söylemez. eğer mehirini vermezlerse hoca nikah kıymaz. bu şekilde söyle. ben evlenmeden önce ne kadar istiyosan o kadar mehirimi almadan evet demiycem de vermezlerse nikah olmaz. sen 10 milyar de bakalım ne diyo
nişanda ve düğünde takılan altınlar gelinindir kimsenin karışmaması lazım.
böyle insanlara gelin gitmek istediğine eminmisin canım
daha şimdiden böyle, evlendikten sonra kat kat kötü olacaklar.
canım anladıgım kadarıyla nişanlın ailesine hertürk erkegi gb düşkün onu çekebilirsem demişin ailesinden bu çok zor cnm ah güzelim şimdi bişiyi anlamak zor ama şunu diyebilirim evlendigin günden itibaren herşey zamanla değişiyo bi bakmışsın eşinden eskide iz bile yok bunu şimdi anlamanı bekliyemem evlendigimde bu lafımı hatırlamanı isterim içinden neler çıkıcak görürsün bir aile başında sana kendilerini diretiyorsa senin önünü görebilmen için açabildiklerince kendi kapılarını açıp yüzlerini göstermişler gerisi size kalmış artık onlar biz böyleyiz kabul etsende etmesende mantıgı uyguluyo diretmek bence senide nişanlınıda şimdiden daha çok evlendiğinizde yorcak çünkü evlilik iki kişi ile değil aileyle oluyo herşleyede öyle bir karışırlarki bir bakmışsın geli,nligini aglıyarak giymişsin morel bozuk bunları iyi düşün amacım seni sogutmak degil ama gerçekler baştan gözüküyo
10 milyar ya da 5 milyar mı sevginizin değeri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?