Nişanlılık çok zor ve tatsız :(

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :ssz:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

Evet canım konunun sonunda da belirttiğin gibi (tabi arada aşılamayacak problemler yoksa) bu dönem stresi, tartışmaları, ağlamaları, küsmeleri bol bir dönemdir ama geçicidir.

Tatsizlik yasamayan var mi sorusu daha uygun olur. Olmaz olur mu canim benim. Herkesin mutlaka sorunlari olmustur maddi yada manevi.

Nisanlilik evliligin yarisidir. Yani evliliginde gul cicek gunler mi olucak saniyorsun. Tartisacksiniz bagirip cagiricaksiniz gerekirse ama az sonra sarilip uyuycaksiniz.

Zaten suan deneme asamasindasiniz. Sorunlari oyle yada boyle halleder, Birbirinize ne olursa olsun kenetlenirseniz. Kazanan sizsiniz. Yok sorunlar sizi yenerse yipranirsiniz.

bizim nisanlilikta tek kavgamiz ikimizde yogun oldugumuzdan gerekli vakti ayirmayarak, birbirimizi onemsememekle suclardik. Yani beyaz esyalarimizi bile zarzor zaman ayarlayip aldik mesela. Hani millet gunler aylar elele gezer alisverisini yapar bizde olmadi. Calisma kosullari tabi kimsenin sucu yok ama biz bayanlar hassas oluyoruz iste.

Cozumu bulduk: tartisma baslar baslamaz ikimizden birisi bu gunlerin tadini cikaralim bosver diyecek oburu kizginsa bile haklisin diyecekti. Valla ise yaradi bizde. Belki denersiniz:)

"Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer" bu kadarını söyleyebilirim ama evliliğinde ilk zamanları da zor oluyor ;ortak hayata uyum,bütçeyi kontrol,ev düzenini oturtma,ev işlerini yapmaya alışma,birbirinin yeni huylarını keşfetme (yani daha önce bilmediğin),iktidar savaşları (benim dediğim olacaklar,nasıl başlarsa öyle gider deyip karşıdakini değiştirmeye çalışmalar)bunlar nişanlılıktan da çok yoracak sizi malesef.ama birbirinize alıştıkça,olduğunuz gibi kabullendikçe,eksikleri de karşılıklı kapattıkça herşey daha güzel olacak ve artık mutlu olmaya başlayacaksınız.

canım bence bi düzene sokmalısın..bi mabedi ayakta tutan temelleridir derler yaa temelini sağlam tut ki tabi nişanlında emek vermeli..ileriye yönelik acaba biter mi diye akıllarınızda kaygılarınız olmazz..nasıl başlarsa evlilikte öyle gidiyor.. aynı evde daha başka oluyorr..daha çok emek ve özveri vermek gerekiyo..dikkat et ki ufak bi depremde yıkılmasın..hayat yaşamaya değer..büyük bi probleminiz yoksaa..tadını çıkarın :42:

10 aydır nişanlıyım düğüne 2 buçuk ay var kızlar..

Şimdiki aklım olsaydı nişanı düğüne 3 ay kala yapardım valla.. Nefret ettim stresinden, sorumluluğundan..

İnanın 3 gün barış 2 gün küslükle geçiyor.. Benzer tartışmalardan, kısıtlamalardan,anlamsız kıskançlıklardan bıktım..

hele de geç gelen gönül almalardan.. Sevgiliyken köle olurdu küs uyumazdı. Şimdi yüzüğe güveniyor 2 gün alttan almıyor yaa sinir oluyorum! :ssz:

bu sefer ayrılık kelimesini ağzıma alıyorum ister istemez asabiyet ikimizde de fazlasıyla mevcut, sevgi de öyle ne yapcaz bilmem:ssz:

10 aydır nişanlıyım düğüne 2 buçuk ay var kızlar..

Şimdiki aklım olsaydı nişanı düğüne 3 ay kala yapardım valla.. Nefret ettim stresinden, sorumluluğundan..

İnanın 3 gün barış 2 gün küslükle geçiyor.. Benzer tartışmalardan, kısıtlamalardan,anlamsız kıskançlıklardan bıktım..

hele de geç gelen gönül almalardan.. Sevgiliyken köle olurdu küs uyumazdı. Şimdi yüzüğe güveniyor 2 gün alttan almıyor yaa sinir oluyorum! :ssz:

bu sefer ayrılık kelimesini ağzıma alıyorum ister istemez asabiyet ikimizde de fazlasıyla mevcut, sevgi de öyle ne yapcaz bilmem:ssz:

yüzüğe güvendirme,evlenince de imzaya.erkeğe canımı sıkarsan her an giderim mesajı vereceksin ki tepene binmesin.şimdi sen diyorsundur nişanı atarsam rezil olurum etrafa falan.böyle deme onun yanında,kendine güvenli ol bitecekse bitsin evlenince biteceğine şimdi bitsin falan de çok bunaltırsa.o zaman yola gelir seviyorsa seni.

bence hayatta yaşanan en harika dönemde tartışmak geleceğin ufakta olsa habercisidir ben bir şansım olsa o günlere geri dönerdim döndükten sonra tekrar şans verseler gene dönerim defalarca yaşamk istediğim günler nişan yüzüğünü takıldıktan sonra hem eşim hem ben ayrılamadık o gece ağladık sabaha kadar evli olsak keşke diye uzaktık bizde ben istanbulda o trabzonda ama hiç birbirimizi kırmadık şimdi 4 yıllık evliyim nişanlanalı 5 sene oldu yine çok iyi anlaşıyoruz hala o günler gibiyiz ama gel gelelim yinede o günler başkaydı rüzgar gibi geçti sevdiğini söylüyorsun onunda sevgisinden eminesen geri gelmiyecek bu günlerin tadını çıkar kafana takma nişanlılık gerçekten güzeldir..

:) ilahi Singesong yuzuge guveniyor demissin ya. Ohoo o eski naz cekmeler kalmayacak. Evlenincede evllik cuzdanina guvenecek.

Bak sana bir ornek olay. Evliligimizin ilk aylari ben bir lafina kizdim esimin ciktim gittim mutfakta tv izliyorum. Boykot ediyorum. Tam 3 saat. Allah Allah adam gelmiyor ozur dilemeye. Gece oldu yaticaz artik. Yalandan bisi almak icin salona girdim. Bitmedi mi mutfak temizligi dedi. Ne temizligi ben sana kustum dedim. Aa haberim yok neyse kapa tvyi de yatalim dedi. Ve anladim ki artik eski flört nazlarimi cekecek adam kalmamis...

benimde 1 ay sonra düğünüm olacak nişanlılık tatsız diyemem ama daha önce yapmadığımız bütün tartışmaları nişanlıyken yaptık hepside okadar saçma sebeplerki çok şükür saçmalar ciddi birşey yok

Son düzenleme:
yüzüğe güvendirme,evlenince de imzaya.erkeğe canımı sıkarsan her an giderim mesajı vereceksin ki tepene binmesin.şimdi sen diyorsundur nişanı atarsam rezil olurum etrafa falan.böyle deme onun yanında,kendine güvenli ol bitecekse bitsin evlenince biteceğine şimdi bitsin falan de çok bunaltırsa.o zaman yola gelir seviyorsa seni.

bunları hep diyorum, benim mesleğim var kahır çekmem 4 çocuklu olsam boşanırım elalemin lafına da bakmam hayat benim hayatım
beni iyi tanıyorsun diyorum. Oda biliyor gerçekten ciddiye alıyor bu yüzden deliriyor. Aslında nişanlım susarak haklı çıkmamı istiyor.
Herşeye bir cevabımın olmasından hoşlanmıyor. Ona göre kavgaları büyüten benim bu dik kafalılığım, uzun dilim..
Benim de yapım bu, dobrayım, aslanım. Oda sağolsun ikizler ( Not: kızlar ikizler erkeğinden uzak durmanızı öneririm:ssz: )
sürekli inatlaşmalar halindeyiz, ama çok sever, çok değer verir, gözünden sakınır. uzaklık onu çok hırçın biri yapıyor.
Hep haklıyım modunda bundan nadiren vazgeçer.. Ve benden hep ricada bulunur ne olur az alttan alsan sen bayansın..
bizim en büyük sorunumuz iktidar savaşı.. ama yanımdayken hiç öyle bir derdi yok gözlerime bakar ve hayır diyeceği şeylere bile
aşkla evet der.. Şimdilik bununla teselli oluyorum ama evlenince alışkanlık kurbanı olup bu tesellimi de kaybetme düşüncesi canımı çok sıkıyor..:5:

:) ilahi Singesong yuzuge guveniyor demissin ya. Ohoo o eski naz cekmeler kalmayacak. Evlenincede evllik cuzdanina guvenecek.

Bak sana bir ornek olay. Evliligimizin ilk aylari ben bir lafina kizdim esimin ciktim gittim mutfakta tv izliyorum. Boykot ediyorum. Tam 3 saat. Allah Allah adam gelmiyor ozur dilemeye. Gece oldu yaticaz artik. Yalandan bisi almak icin salona girdim. Bitmedi mi mutfak temizligi dedi. Ne temizligi ben sana kustum dedim. Aa haberim yok neyse kapa tvyi de yatalim dedi. Ve anladim ki artik eski flört nazlarimi cekecek adam kalmamis...

yaa işte ben bunu yaşasam o odaya gidemem diye korkuyorum canım yaaa ben çok inat bi insanım çünkü mesela o durumda ne yatması benden özür diliyceksin diye tuttururdum dilemezse de kavga çıkarırdım :(

yaa işte ben bunu yaşasam o odaya gidemem diye korkuyorum canım yaaa ben çok inat bi insanım çünkü mesela o durumda ne yatması benden özür diliyceksin diye tuttururdum dilemezse de kavga çıkarırdım :(

:50::50:
evlilik öyle bişey ki ,herkesten farklı olacak benimkisi diye başlanıyor..
bir bakıyorsun ki zaman içinde, herkesin evliliği gibi..:31::51:

:50::50:
evlilik öyle bişey ki ,herkesten farklı olacak benimkisi diye başlanıyor..
bir bakıyorsun ki zaman içinde, herkesin evliliği gibi..:31::51:

ama şimdi çok efkarlandım yine yaa:ssz:

ona acayip sinir oluyorum boğabilirim şuan, ama çok da seviyorum kopamıyorum..
Allah'ım umarım aynı evde birbirimizi öldürmeyiz:9:

Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :ssz:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

canım evlilik özveri ister son mesajında sonuna kadar kavga ederim diyosun bak bizde eşimle nişanlıykan ayrı memleketteydik adam nişanı yaptı 2 gün sonra gitti okadar yani kavgalara sebep birazda uzaklık nişanlıyken çok kavga ederdik benimde yükselenim aslan buarada:27:dediğim dedik çaldığım düdük hesabı tripler yapardım zorla özür dilettirene kadar vır vır konuşurdum:33::33:evliliğin ilk zamanlarında da aynı şeyleri yapıyordum sonra dedim kendi kendime bu böyle olmaz azcık alttan almam lazım ozaman anladımkı kavgayıda uzatmamak gerek o sinirliyken sen susacaksın sen sinirliyken o susacak....çok büyük problem yoksa eğer nişanlılıkla olur okadar he birde bizde ben mesaj atardım eşim saatler sonra cevap verirdi deli olurdum eee birde ayrı memlekettesin kafan atıyor ama yanımdayken çok iyiydik o uzaktakı adam değildi sanki şuanda Allaha çok şükür yanımda ve o sertliği yok:nazar:yani sizinkide ondan kaynaklanabilir canım takmayın kafanıza tadını çıkarın....:16:

bunları hep diyorum, benim mesleğim var kahır çekmem 4 çocuklu olsam boşanırım elalemin lafına da bakmam hayat benim hayatım
beni iyi tanıyorsun diyorum. Oda biliyor gerçekten ciddiye alıyor bu yüzden deliriyor. Aslında nişanlım susarak haklı çıkmamı istiyor.
Herşeye bir cevabımın olmasından hoşlanmıyor. Ona göre kavgaları büyüten benim bu dik kafalılığım, uzun dilim..
Benim de yapım bu, dobrayım, aslanım. Oda sağolsun ikizler ( Not: kızlar ikizler erkeğinden uzak durmanızı öneririm:ssz: )
sürekli inatlaşmalar halindeyiz, ama çok sever, çok değer verir, gözünden sakınır. uzaklık onu çok hırçın biri yapıyor.
Hep haklıyım modunda bundan nadiren vazgeçer.. Ve benden hep ricada bulunur ne olur az alttan alsan sen bayansın..
bizim en büyük sorunumuz iktidar savaşı.. ama yanımdayken hiç öyle bir derdi yok gözlerime bakar ve hayır diyeceği şeylere bile
aşkla evet der.. Şimdilik bununla teselli oluyorum ama evlenince alışkanlık kurbanı olup bu tesellimi de kaybetme düşüncesi canımı çok sıkıyor..:5:

bekarken herkes bunu diyor..buna da bekara karı boşamak kolay olur deniliyor..:1:

Zaten yanımdayken o masum bakışları, tüm eskileri açıp üstüne gidip intikam almalarıma rağmen gülüp aşkım ne tatlısın sen
gel tokat at rahatla hadi diye yaptığı şebeklikler olmasa bu uyuzluklarına dayanamazdım:ssz:
Ne kadar zor bir ilişkiyi, bir evliliği ağız tadıyla yürütmek.. Tebrik ediyorum valla işini bilen hanımları..
Ben bu dilimin, asabiyetimin kurbanı çok olurum:18:

Back
X