Hic sizi sıkmadan cok kısa anlaticam direk konuya gireyim 2 yıllık sevgililik dönemi ardından hiçbir sıkıntı engel olmadan nişanlandık sevgilimle birbirimizin ne sevgisinden nede güveninden asla şüphemiz yok cokkk zorlu bir süreçten geçip şu günlere geldik Allah’a şükür ne ailesinden yana nede kendisinden yana asla bir sorun yok ama gel gelelim ki her ailede olduğu gibi nişanlımın ailesindede laf sokmaya çalışanlar gelin yarıştıranlar senin gelinin şöyle benimki boyle diyenler sen toysun ben alışkınım diyenler bende gerçekten çok sessiz sakin bir insanım asla cevap veremiyorum mal gibi kalıyorum biri birsey dediğinde asla hazır Cevap değilim en son kayınvalidemler yemeğe davet etti orda yengeler gelinleri falanda vardı resmen kendi kayınvalidemin evinde yabancı hissettirdiler beni ve bende tek kelime edemedim tepki bile veremiyorum sadece yüzüm cok düşmüş farketmeden eve geçince hemen nişanlım aradı kayınvalidem herkes anlamış birsey mi dediler diye birsey de diyemedim fikirlerinize ihtiyacım var daha cok yeniyim boyle şeylerde sinir oluyorum boyle laf sokan cok afedersiniz sidik yarıştıran insanlara ne yapmam gerekir nişanlim ve aileside olmak üzere herkes lafını esirgeme saygısızlık degil ama üzerine laf gelincede çekinme söyle diyorlar ama ben oyle değilim iste