Ayni sehirde yasayacagiz malesef. Nisanlim evimize kimseyi karistirmam diyor. İnşallah guvendigim gibi olur.Evlendikten sonra başka şehirde yaşayacaksan sabret he de geç, ama aynı şehirde yaşayacaksanız yavaştan dur demeye başla
Güzel taktikmis cok tesekkur ederim yakin arkadaslarim hep yikici yorumlar yapiyor ben yapici bir sekilde kimseyi kirmadan önümüzdeki 2 ayi atlatmak istiyorum. Cok hosuma gitti teşekkür ederim.Tipik kayınvalide , he de geç. Ama istediği yap. Yani biraz nabza göre şerbet olayı. Kv tamam de kendi istediğini yap. Sonrada aa ben sizde böyle dediniz sandım de.
Teşekkür ederim bunu da bu hafta deneyecegim. Ismini görüyorum beni aradiginda acaba diyorum bu sefer ne diyecek elim ayagima dolaşıyor. Çünkü ya bana sormadan birseylere karar vermis oluyor ya da sunu soyle yapin diye söylemek için ariyor. Halimi sormak icin aradigi henuz olmadi.İş yerindeyken aradığında telefona bakma,nişanlın yanındayken kayınvalidene aramışsınız ama iş yerinde müsait olmuyorum ve özel görüşmeler iş yerinde sorun oluyor de.Her aradığında cevap vermek zorunda değilsin.
zamanla da mesafe koy yoksa çok zorlanırsın.
Bunu yapacagim teşekkür ederim.Telefonu 1 açıyorsan 2 açma. Şuan konuşamıyorum de kapat. Uzak dur... inşallah evlendiğinizde başın ağrımaz. Evliyken Uzak şehirde olmak en iyisi.
Rica ederim. Çoook mutlu olursunuz inşallah. Etraftaki kişilerin sözlerinide çok takma , hayatın üzerine yorum yapan çok olur.Güzel taktikmis cok tesekkur ederim yakin arkadaslarim hep yikici yorumlar yapiyor ben yapici bir sekilde kimseyi kirmadan önümüzdeki 2 ayi atlatmak istiyorum. Cok hosuma gitti teşekkür ederim.
Ayni sehirde yasayacagiz malesef. Nisanlim evimize kimseyi karistirmam diyor. İnşallah guvendigim gibi olur.
Yok direkt icimde ukte kaldi duvagin uzun olacak diyor. Kendi kendisine dugun surecimize karar veriyor ve dedigini de yapiyor. İnanın ne gorusmek ne konusmak istiyorum çünkü sürekli bir isteği var.Bellide ilgisiz olmayım diye ilgili görünüyordur. Size bazı fikirleri dayatmaya çalışmıyorsa bence ilgili olması sorun değildir
Aslında çok iyi paslar veriyor bence kayınvalideniz.Yok direkt icimde ukte kaldi duvagin uzun olacak diyor. Kendi kendisine dugun surecimize karar veriyor ve dedigini de yapiyor. İnanın ne gorusmek ne konusmak istiyorum çünkü sürekli bir isteği var.
Cok tesekkur ederim. Sürekli birseylere ikna etmek zorunda kalmak cok sinir bozucu. Ben ailemden boyle görmedim annem babam her zaman benim kararlarima saygi duydular. Okadar cok sasiriyorum ki. Gecende internetten yemek takimi almistim ve kutu icinde geldi. Nisanlima dedim ki tasiyamicam gelip beni arabayla alir misin servisle bir yere kadar geleceğim. Isten eve gelmis arabanin anahtarini alirken annesi birseyler sormus nisanlimda anne x in eli agir bekletemem cikiyorum demis. Ertesi gun kv beni aradi dediki kutuda ne vardi yemek takimi dedim. 3 saat gecmedi yine aradi ne renk dedi resim atar misin. Evime igne alsam bilmek gormek istiyor.karıştırmam diyor da farkındasın ki kayınvalide zaten seni direkt arıyor, evine de eşin olmadığında müdahale etmek isteyecek
bu konulara hiç eşini karıştırma, ta ki kayınvaliden karıştırana kadar
ve kayınvalidene ısrarla HAYIR de
geçenlerde başka bir konuda da yazmıştım
tepkini şimdi koy! evlenince değil
"şimdi susayım evlenince değişir" doğru bir düşünce değil
"eşim benden yana" yeterince iyi değil
"eşinle aile yüzünden kavga etmek" de işe yaramaz
sen kendin, kayınvalidene koy tepkini, ŞİMDİ!
Onu denedimAslında çok iyi paslar veriyor bence kayınvalideniz.
KV: Şunu şöyle yapın.
Siz: Bunu nişanlımla bir konuşalım anne. Onsuz karar vermek istemiyorum. Neticede bu yola birlikte girdik, her şeyin ikimizin kararı olmasını istiyorum.
KV: Duvak içimde kaldı, uzun olacak.
Siz: Ben kısa istiyorum, uzun olursa da kısası benim içimde kalacak. Neticede beni en iyi siz anlarsınız, ukde kalmasını istemiyorum.
Sempatik sempatik çekin sınırınızı. Mesajı alır o.
İnşallah herkes cok mutlu olsun güzel temennileriniz için sağolunRica ederim. Çoook mutlu olursunuz inşallah. Etraftaki kişilerin sözlerinide çok takma , hayatın üzerine yorum yapan çok olur.
Hmm iyiymiş.Onu denedim
Nisanlimla karar vermek istiyorum dedigimde; sen ne dersen o onu der diyor.
Kisa duvak istedigimi soyledim ikisini de aliriz dedi.
Ondan korkuyorum inşallah en azindan su 2 ayda tavrımi daha net gosterebilirim. Ben yapi olarak cok sabırlı bir insanim fakat ne yazikki her sabirli insan gibi hic olmadik yerde patlayabiliyorum. Kv ye patlamam saygimdan sevdigim adamin annesi fakat ara ara nisanlima tepki verebiliyorum. Aramiz bozulacak diye cok korkuyorum. Gececek diyor hic uzulme diyor. Istemedigin birseye annemde olsa hayir de diyor. Evet deme eveti hayira çevirmekte zorlanirim ama hayir dediginde bende x le ayni fikirdeyim diyip konuyu kapatabilirim diyor. Fakat ben insanlara hayir diyemiyorum susarak evet demeyerek anlar diye diye kv elime davetiyeyi verecek az kaldi. Nikah sekerlerimizi almis henuz göstermedi.Aynı şehirde olacaksan he deyip geçmen yeterli olmaz ama. Açma zırt bırt aramasın seni. Nişanlın yanındayken geri dönüş yap. Cevap vermek istemediğin bişey olduğunda henüz karar vermedik, bakalım hayırlısı gibi yuvarlak cevaplar ver. Çökmesin sonra hayatınızın ortasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?