- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Bu kadar saçma konuşabilinirdi... Bunu düşünüyorsunuz da , şu Nasıl gelmiyor aklınıza ? Demek ki nişanlılıkta bazı problemler yaşanmış ve evlilikte de devam ediyor... O başlıkta demek istediğim bu!!! Ve sizden başka da bu konuyu dediğimden farklı düşünen olmadı, Nasıl bir zihniyetiniz varsa tebrikler...Vajinanizi evlendikten sonra begenmemis ki adam
Nasil nisanlilik evliligin fragmani oluyor su durumda onu anlamadim
Nisanliyken gosterdiniz begenmedi de evlenince laf mi soyledi?
Aklimda deli sorular
Ben erkek olsam evlendiğim kişi bakire ise gerisinin bir önemi olmazdı benim için
Siz özür dilediniz mi onun hakkındaki yorumunuzdan ötürü?
Bu kadar saçma konuşabilinirdi... Bunu düşünüyorsunuz da , şu Nasıl gelmiyor aklınıza ? Demek ki nişanlılıkta bazı problemler yaşanmış ve evlilikte de devam ediyor... O başlıkta demek istediğim bu!!! Ve sizden başka da bu konuyu dediğimden farklı düşünen olmadı, Nasıl bir zihniyetiniz varsa tebrikler...
Iyi de vajinadan baska birsey anlatmamissiniz ki ben naapabilirim? Sacma olan sizin fragman deyip de sadece vajinadan bahsetmeniz. Baska konularda tartisiyorsaniz onlardan da bahsetseydiniz?Bu kadar saçma konuşabilinirdi... Bunu düşünüyorsunuz da , şu Nasıl gelmiyor aklınıza ? Demek ki nişanlılıkta bazı problemler yaşanmış ve evlilikte de devam ediyor... O başlıkta demek istediğim bu!!! Ve sizden başka da bu konuyu dediğimden farklı düşünen olmadı, Nasıl bir zihniyetiniz varsa tebrikler...
Ya ben kaçırdım. Konu sahibi eşi hakkında ne demiş ki?
Herhalde biz de biliyoruz nisanliligin fragman oldugunu, ama konuda ne aile geciyor, ne aliskanliklar geciyor, bastan asagi vajinaProblem olabilir ama içerik olarak cinsellikten söz etmişsiniz. Benimde aklıma arkadaşın yazdığı gelmedi değil ..darkmore
Ben de ona seninki küçük gibi demiştim ondan bahsediyorlar..
ooooof kavgada söylenmez. Peki bunu onun söylediğinden sonra mı söylediniz?
Ben neden bahsettıgınızı anladım
Dogal olarak hassasıyetınızde daha fazladır , orgazm yonunden dımı
Neden sorun ettiniz bende onu anlamadım
Yok önce söyledim
Ben yanıtlamadan önce konu sahibi yazmış, size cevap vermedim gibi olmasın :)Ya ben kaçırdım. Konu sahibi eşi hakkında ne demiş ki?
Ama olmadı ki şimdi. Benim sana dediklerimi hatırlıyor musun? Cinsellikle ilgili konularda çiftler iki kere tartıp konuşmalı. Sen de çok ayıp etmişsin. Erkekler bu konuda çok çok hassas. O zaman sen de biraz adım atmalısın. Hatta belki de ilk adımı sen atmalısın. Bunları konuşup aşmalısınız.
Haklısınız . Ama ben boş bulunup söyledim ve sonrasında kendisi kırılmış bozulmuş gibi bir tavır sergilemedi hiç, öyle olduğunu hissetseydim ben özür dilerdim.. Ama ben kırıldığımı bizzat kendisine söyledim..
Boş bulunup söyledim diye bir şey olabilir mi? O zaman burdaki herkesin eşiniz hakkında söylediği de doğru. O da boş bulunup söylemiş. Bu tip konularda ben boş bulunmayı anlayamıyorum. Eşiniz içinde anlamamıştım ilk yorumumda. Masum bulmamıştım söylediklerini. Ama siz ispat ettiniz ki bu konularda cidden boş bulunuluyormuş. Erkeklerin penis boyu evrensel hassas bir konudur. Boş bulunulur mu ya?
Söylediğim an hatamı fark edip toparlamaya çalıştım, farklı şeyler söyledim .. Yani ben gerçekten patavatsızlık ettim, ama o öyle yapmadı üstüne gitti neden bunlar dışarda felan niye böyle gibi sorular sordu.. Yani ben hatamı farkına varıp olayı kurtarmaya çalıştım zaten ama o öyle yapmadı
Haklısınız.. Ya bu cilveli olma işini ben pek beceremiyorum sanırım, Nasıl cilveli olunur :) birde o istediği Zaman birkaç defa geri çevirdim kız gibi trip atıyor bana bu durumda ne yapayım sizce ? Ama şu cilveli olma kısmında beni aydınlatırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?