Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Vajinanizi evlendikten sonra begenmemis ki adam
Nasil nisanlilik evliligin fragmani oluyor su durumda onu anlamadim
Nisanliyken gosterdiniz begenmedi de evlenince laf mi soyledi?
Aklimda deli sorular
Bu kadar saçma konuşabilinirdi... Bunu düşünüyorsunuz da , şu Nasıl gelmiyor aklınıza ? Demek ki nişanlılıkta bazı problemler yaşanmış ve evlilikte de devam ediyor... O başlıkta demek istediğim bu!!! Ve sizden başka da bu konuyu dediğimden farklı düşünen olmadı, Nasıl bir zihniyetiniz varsa tebrikler...

Ben erkek olsam evlendiğim kişi bakire ise gerisinin bir önemi olmazdı benim için

Böyle düşünmeyin. İnsanız sonuçta. İnsanlara bazı şeyler çekici gelmeyebilir. Tabi bunu insan gibi söylemeleri gerekiyor. Yani bir kadında çok sever eşini ama çok fazla kılı sevmiyordur, adamda da kazak giymişçesine kıl vardır. Güzelce konuşurlar bir hal çaresine bakarlar. Bazı erkekler o bölgede biraz kıl olmasını ister lazeri sevmez misal, bazıları bebek poposu gibi olsun ister. Yani istekler karşılıklı şekilde güzelce dile getirilirse bir hal çaresine bakılır diye düşünüyorum.

Problem olabilir ama içerik olarak cinsellikten söz etmişsiniz. Benimde aklıma arkadaşın yazdığı gelmedi değil .. darkmore

Iyi de vajinadan baska birsey anlatmamissiniz ki ben naapabilirim? Sacma olan sizin fragman deyip de sadece vajinadan bahsetmeniz. Baska konularda tartisiyorsaniz onlardan da bahsetseydiniz?

Ben neden bahsettıgınızı anladım
Dogal olarak hassasıyetınızde daha fazladır , orgazm yonunden dımı
Neden sorun ettiniz bende onu anlamadım

Ben neden bahsettıgınızı anladım
Dogal olarak hassasıyetınızde daha fazladır , orgazm yonunden dımı
Neden sorun ettiniz bende onu anlamadım

Benim vajina tipim orgazm olmaya daha müsaitmiş onu bende yeni öğrendim, ama 2 aylık süreçte hiç orgazm olmadım henüz.. Sorun etme nedenim ise kendim zaten utanıp sıkıldığım bir konuydu ve bunun üstüne eşimin bahsettiğim sözü söylemesi..

Yok önce söyledim

Ama olmadı ki şimdi. Benim sana dediklerimi hatırlıyor musun? Cinsellikle ilgili konularda çiftler iki kere tartıp konuşmalı. Sen de çok ayıp etmişsin. Erkekler bu konuda çok çok hassas. O zaman sen de biraz adım atmalısın. Hatta belki de ilk adımı sen atmalısın. Bunları konuşup aşmalısınız.

Haklısınız . Ama ben boş bulunup söyledim ve sonrasında kendisi kırılmış bozulmuş gibi bir tavır sergilemedi hiç, öyle olduğunu hissetseydim ben özür dilerdim.. Ama ben kırıldığımı bizzat kendisine söyledim..

Boş bulunup söyledim diye bir şey olabilir mi? O zaman burdaki herkesin eşiniz hakkında söylediği de doğru. O da boş bulunup söylemiş. Bu tip konularda ben boş bulunmayı anlayamıyorum. Eşiniz içinde anlamamıştım ilk yorumumda. Masum bulmamıştım söylediklerini. Ama siz ispat ettiniz ki bu konularda cidden boş bulunuluyormuş. Erkeklerin penis boyu evrensel hassas bir konudur. Boş bulunulur mu ya?

Söylediğim an hatamı fark edip toparlamaya çalıştım, farklı şeyler söyledim .. Yani ben gerçekten patavatsızlık ettim, ama o öyle yapmadı üstüne gitti neden bunlar dışarda felan niye böyle gibi sorular sordu.. Yani ben hatamı farkına varıp olayı kurtarmaya çalıştım zaten ama o öyle yapmadı

Anlıyorum. Yani şu anda eşinizle iletişiminiz nasıl. Şu anda derken kavgadan sonra demiyorum. 2 aydır evililikte iletişiminiz nasıl. Güzel güzel ben şuna çok takıyorum, bu beni incitiyor deseniz bunu önemseyip peki daha dikkat ederim seni kırmak istememiştim der mi? Ona anlatsanız, bak sen benim için özelsin, beni böyle gören ilk ve tek erkeksin, ben zaten çok çekiniyorum utanıyorum, sen de böyle diyince iyice kabuğuma çekiliyorum, böyle böyle cinsellik de benim için eziyete döner, yapma deseniz anlar mı? Anlayış gösterir mi?

Peki siz daha önce nerde penis gördünüz de esinizinkine küçük dediniz kiyas yapabildiniz? Hayir bekaret cok onemli filan dediniz ya o açıdan soruyorum.

trip atacak sen aldırma
normal yani
trip attığında daha bakımlı olmaya çalış
vallahi bende bekarım tam bilmem cilve işlerini
ama hayır dedikten sonra daha bakımlı olup daha gözünü batmak bence biraz cilve dir ( ya da cahil bilmez uydurur )

Karı koca tuhafsınız...
Birinin büyüteçle incelemediği kalmış,diğeri ölçüp biçmiş...
Kilo verince ayak küçülür diye duydum ama kısalanını ilk kez duydum :)
İlk 5 yılınız incelemeyle geçecek gibi duruyor...hiç olmazsa kopya çek netten falan da sorunca hık diye kalma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…