- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ben de ona seninki küçük gibi demiştim ondan bahsediyorlar..
Siz yazilanlanlari.isinize geldigi gibi okuyorsunuz gercekten anlamamakta israr ediyorsunuz .madem bu kadar kisjnin lafini kulak ardi edeceksen niye mesgul ediyorsun.esine ya sabir ya sabir........haklısınız ya birşey sorcam, ben şuan annemlerdeyim eve gidince nasıl davranayım ? yanında yatmayı düşünmüyorum bir süre,onunla birlikte de olamam ?
+1+1Peki siz daha önce nerde penis gördünüz de esinizinkine küçük dediniz kiyas yapabildiniz? Hayir bekaret cok onemli filan dediniz ya o açıdan soruyorum.
Kirlilerden öğrendi zaar
Anlıyorum. Yani şu anda eşinizle iletişiminiz nasıl. Şu anda derken kavgadan sonra demiyorum. 2 aydır evililikte iletişiminiz nasıl. Güzel güzel ben şuna çok takıyorum, bu beni incitiyor deseniz bunu önemseyip peki daha dikkat ederim seni kırmak istememiştim der mi? Ona anlatsanız, bak sen benim için özelsin, beni böyle gören ilk ve tek erkeksin, ben zaten çok çekiniyorum utanıyorum, sen de böyle diyince iyice kabuğuma çekiliyorum, böyle böyle cinsellik de benim için eziyete döner, yapma deseniz anlar mı? Anlayış gösterir mi?
haklısınız ya birşey sorcam, ben şuan annemlerdeyim eve gidince nasıl davranayım ? yanında yatmayı düşünmüyorum bir süre,onunla birlikte de olamam ?
Kabul eden derken? Mal kabul merkezi gibi bi sey mi bu ? Bu kafayla boyle sorunlu bir evlilik gayet normal.Hanimefendi birkaç defa merak edip bakmışlığım var ben bunu inkar etmiyorum, ki bakmayan ne kadın ne erkek vardır.. Ben gidip te bir erkekle birlikte olmadım, kimseyle yanlış birşey yaşamadım.. Bu söylediğim söz açtığım konudan daha fazla problem oldu anlamıyorum.. Sizi kabul eden etmiş, benim bakireliğini kaybeden kişilere dil uzattığım yok.. Netten de baktığım birkaç resim benim yanlış birşey yaptığım anlamına gelmez sanıyorum..
Peki sizin bakireliğiniLe konunun ne alakası var? Konunuz vajinanızın şekli nedeniyle edindiğiniz kompleks ve kocanıza yönelttiğiniz suçlamalar. Satır arasındaki mesaj 'bekaret, bekaret, bekaret'Hanimefendi birkaç defa merak edip bakmışlığım var ben bunu inkar etmiyorum, ki bakmayan ne kadın ne erkek vardır.. Ben gidip te bir erkekle birlikte olmadım, kimseyle yanlış birşey yaşamadım.. Bu söylediğim söz açtığım konudan daha fazla problem oldu anlamıyorum.. Sizi kabul eden etmiş, benim bakireliğini kaybeden kişilere dil uzattığım yok.. Netten de baktığım birkaç resim benim yanlış birşey yaptığım anlamına gelmez sanıyorum..
Bayanın bir tanesi "bekaret" yeterli değil miymiş diye sormuş ve bekaret kavramı ondan sonra açıldı geri sayfalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.. Bekaret kavramını açan ilk ben değilim..Peki sizin bakireliğiniLe konunun ne alakası var? Konunuz vajinanızın şekli nedeniyle edindiğiniz kompleks ve kocanıza yönelttiğiniz suçlamalar. Satır arasındaki mesaj 'bekaret, bekaret, bekaret'
Ama siz önce dediniz benim bekaretim yeter ona neden başka şeylere bakıyor diyee..Bayanın bir tanesi "bekaret" yeterli değil miymiş diye sormuş ve bekaret kavramı ondan sonra açıldı geri sayfalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.. Bekaret kavramını açan ilk ben değilim..
İçim şişti benim .biz ne kadar anlatsak da konu sahibi bayan aynı şekilde davranmaya devam edecek anlasılan. ALLAH yardımcısı olsun karşı tarafın. Ama şunu diyeyim sen bu şekilde devam edersen o adamın sabri tükenir bırak özrü yakinda dayağı yer sen Özür dilersin. 2 aylık evliyim bende evlilikten anlayısin beni çok şaşırttı . Muhafazakar bir aileden geldiğinizi öyle olduğunuzu düşünüyorsunuz o zmn islam da evlilik nasıl olur bir okuyun bir dinleyin lütfen huzuru bulun eğer ki huzur istiyorsanız .
Ama siz önce dediniz benim bekaretim yeter ona neden başka şeylere bakıyor diyee..
Demek ki bekaret yeterli değilmiş diye soran benim. Yalnız daha önce 2 kez düşüncesizce bekaret yorumu yapmıştınız. Onun üzerine bu soruyu sordum.Ama siz önce dediniz benim bekaretim yeter ona neden başka şeylere bakıyor diyee..
Sizden bahsetmedim zaten..Demek ki bekaret yeterli değilmiş diye soran benim. Yalnız daha önce 2 kez düşüncesizce bekaret yorumu yapmıştınız. Onun üzerine bu soruyu sordum.
Bakın eşler arası iletişim çok önemli benim de sorunlarım oluyor biraz sessiz kalıyorum bakıyorum ki eşim benim kırıldığımı anlamamış ya da neyden dolayi kirilidigimi anlamamıs karşıma alıp güzelce anlatıyorum canım cicim diyerek oda bana açıklama yapar Özür gerekirse ben dilerim o diler sonra konu unutulur . Ama siz bunu uzatmayin size tavsiyem çok sıkıntı oldu ise güzel bir dille anlatın eşinize . Sonra da evlilikten zevk almaya çalışın . Kesinlikle onunla ayrı yatmak sizi daha da kötüye götürür.Lütfen böyle yapmayın yaa... Kırıldım ve cahilce belki o yüzden bir süre uzak durmayı yanında yatmamayı düşündüm, evet yanlış olabilir... Ama kırıldığımı karşı tarafa anlatmak maksadım anlatabiliyor muyum?
Bende Mutlu olmam için evlendim, o gelinliği giydiğim gün hayalim bambaşkaydı, kim ayrılmak veya mutsuz olmak için evlenir ki lütfen böyle acımasız eleştiri yapmayın.. Ben buradaki yorumları dikkate almayacak olsam burda Zaman harcayıp her yazılana cevap vermeye çalışmam, kimseye anlatamadığım konuyu burda paylaştım ya ben ...
Ben eşime bunu bu şekilde anlatsam kıyamam ben sana bitanem der ve bana sarılır eminim.
aileme yakın oturmama rağmen her gidiş gelişimde ağlıyorum daha.
Her insanın kavgadaki tavırları farklıdır. Aynı olmak zorunda değil. Karşılıklı saygıyı kaybetmediğiniz sürece bir orta yol bulunur bence.Zaman o bir odaya çekiliyor çıkmıyor ben bir odaya çekiliyorum çıkmıyorum.. Birkaç defa benim olduğum ortama gelmek için bahane aradı benden aynı şeyi göremeyince o da bıraktı onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?