Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

haklısınız ya birşey sorcam, ben şuan annemlerdeyim eve gidince nasıl davranayım ? yanında yatmayı düşünmüyorum bir süre,onunla birlikte de olamam ?
Siz yazilanlanlari.isinize geldigi gibi okuyorsunuz gercekten anlamamakta israr ediyorsunuz .madem bu kadar kisjnin lafini kulak ardi edeceksen niye mesgul ediyorsun.esine ya sabir ya sabir........

Ben eşime bunu bu şekilde anlatsam kıyamam ben sana bitanem der ve bana sarılır eminim.. Ama bu konuyu ben bu kadar sakin bir şekilde ona anlatamam.. Yani bunu biliyorum,2 aylık iletişimize gelince de evliliğe daha pek alışamadım, aileme yakın oturmama rağmen her gidiş gelişimde ağlıyorum daha.. Evliliğe çok konsantre olamadım, zaten annemin rahatsızlığı var ve devamlı gelip gidiyorum evimden de soğudum bu durumda açıkçası, ama şunu söyleyim mesela tartıştığımız kavga ettiğimiz Zaman o bir odaya çekiliyor çıkmıyor ben bir odaya çekiliyorum çıkmıyorum.. Birkaç defa benim olduğum ortama gelmek için bahane aradı benden aynı şeyi göremeyince o da bıraktı onu.. Zaten evlilikten önce bir defa kan vermişti ve tsh hormonlarında bir problem çıkıp dr ailenden birinin de bu kanı sağlık ocağına vermesi lazım eğer genetikse problem yok ama değilse detaylı araştırmamız lazım dedi onu da ihmal ediyor devamlı.. Yani devamlı yorgun bir halde, işi de yorucu yemek yiyince hemen bitkinleşiyor uyuşuyor, ve ben de buna kızıyorum sanki 50 yaşında biriyle evli gibi hissediyorum ben enerjiğim ama o öyle değil,uyuduğu Zaman hiç kalkmadan devam edebilir uykusuna .. Bu durumdayız yani genel olarak..

haklısınız ya birşey sorcam, ben şuan annemlerdeyim eve gidince nasıl davranayım ? yanında yatmayı düşünmüyorum bir süre,onunla birlikte de olamam ?

Şaka gibisin resmen,sen adama kalk küçük de,oda sana bu ne böyle desin ..
Sonrada yatmayı düşünmüyorum de,bu kadar kapris adamı çileden çıkarır..
Kendine gel biraz..

Adam alacağı hazza bakar ya ne şekle takıldın sen. Sen begen kendini önce bak sana tavrı nasıl değişiyo

Hanimefendi birkaç defa merak edip bakmışlığım var ben bunu inkar etmiyorum, ki bakmayan ne kadın ne erkek vardır.. Ben gidip te bir erkekle birlikte olmadım, kimseyle yanlış birşey yaşamadım.. Bu söylediğim söz açtığım konudan daha fazla problem oldu anlamıyorum.. Sizi kabul eden etmiş, benim bakireliğini kaybeden kişilere dil uzattığım yok.. Netten de baktığım birkaç resim benim yanlış birşey yaptığım anlamına gelmez sanıyorum..

Kabul eden derken? Mal kabul merkezi gibi bi sey mi bu ? Bu kafayla boyle sorunlu bir evlilik gayet normal.

Peki sizin bakireliğiniLe konunun ne alakası var? Konunuz vajinanızın şekli nedeniyle edindiğiniz kompleks ve kocanıza yönelttiğiniz suçlamalar. Satır arasındaki mesaj 'bekaret, bekaret, bekaret'

İçim şişti benim .biz ne kadar anlatsak da konu sahibi bayan aynı şekilde davranmaya devam edecek anlasılan. ALLAH yardımcısı olsun karşı tarafın. Ama şunu diyeyim sen bu şekilde devam edersen o adamın sabri tükenir bırak özrü yakinda dayağı yer sen Özür dilersin. 2 aylık evliyim bende evlilikten anlayısin beni çok şaşırttı . Muhafazakar bir aileden geldiğinizi öyle olduğunuzu düşünüyorsunuz o zmn islam da evlilik nasıl olur bir okuyun bir dinleyin lütfen huzuru bulun eğer ki huzur istiyorsanız .

Peki sizin bakireliğiniLe konunun ne alakası var? Konunuz vajinanızın şekli nedeniyle edindiğiniz kompleks ve kocanıza yönelttiğiniz suçlamalar. Satır arasındaki mesaj 'bekaret, bekaret, bekaret'
Bayanın bir tanesi "bekaret" yeterli değil miymiş diye sormuş ve bekaret kavramı ondan sonra açıldı geri sayfalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.. Bekaret kavramını açan ilk ben değilim..

Ben bu bekaret konusununda bu kadar basit olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Bayanın bir tanesi "bekaret" yeterli değil miymiş diye sormuş ve bekaret kavramı ondan sonra açıldı geri sayfalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.. Bekaret kavramını açan ilk ben değilim..
Ama siz önce dediniz benim bekaretim yeter ona neden başka şeylere bakıyor diyee..

Lütfen böyle yapmayın yaa... Kırıldım ve cahilce belki o yüzden bir süre uzak durmayı yanında yatmamayı düşündüm, evet yanlış olabilir... Ama kırıldığımı karşı tarafa anlatmak maksadım anlatabiliyor muyum?
Bende Mutlu olmam için evlendim, o gelinliği giydiğim gün hayalim bambaşkaydı, kim ayrılmak veya mutsuz olmak için evlenir ki lütfen böyle acımasız eleştiri yapmayın.. Ben buradaki yorumları dikkate almayacak olsam burda Zaman harcayıp her yazılana cevap vermeye çalışmam, kimseye anlatamadığım konuyu burda paylaştım ya ben ...

Ama siz önce dediniz benim bekaretim yeter ona neden başka şeylere bakıyor diyee..

Bayanın biri " bekaret yeterli değil mitmiş " yazmış .. Kanıtı ortada ben yalan söylemiyorum sayfalara bir göz gezdirin.. O bayan demeden önce ben bahsetmişsem tamam ben haksızım..

Bakın eşler arası iletişim çok önemli benim de sorunlarım oluyor biraz sessiz kalıyorum bakıyorum ki eşim benim kırıldığımı anlamamış ya da neyden dolayi kirilidigimi anlamamıs karşıma alıp güzelce anlatıyorum canım cicim diyerek oda bana açıklama yapar Özür gerekirse ben dilerim o diler sonra konu unutulur . Ama siz bunu uzatmayin size tavsiyem çok sıkıntı oldu ise güzel bir dille anlatın eşinize . Sonra da evlilikten zevk almaya çalışın . Kesinlikle onunla ayrı yatmak sizi daha da kötüye götürür.

Ben eşime bunu bu şekilde anlatsam kıyamam ben sana bitanem der ve bana sarılır eminim.

Ya bu ne kadar güzel bir şey. Bunu kıymetini bilin ve siz de bir şeyleri aşmaya çalışın lütfen.

aileme yakın oturmama rağmen her gidiş gelişimde ağlıyorum daha.

Ben aylarca kendi odama giremedim annemlerin evinde. Yatağıma oturup ağlardım. Aslında eşimi ve evimi de seviyordum ama yok annemlere gidince tutardı beni bir ağlama. Hatta kadınlar kulübüne o dönem üye oldum. Başka böyle yaşayanlar ne yapmış diye aratırken gördüm bdvyi. Normal bunlar. İnanın zamanla geçiyor.

Zaman o bir odaya çekiliyor çıkmıyor ben bir odaya çekiliyorum çıkmıyorum.. Birkaç defa benim olduğum ortama gelmek için bahane aradı benden aynı şeyi göremeyince o da bıraktı onu..
Her insanın kavgadaki tavırları farklıdır. Aynı olmak zorunda değil. Karşılıklı saygıyı kaybetmediğiniz sürece bir orta yol bulunur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…