Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Ben soru sordum sadece. Bakire olmadigimi soyledim mi ?

Peki siz daha önce nerde penis gördünüz de esinizinkine küçük dediniz kiyas yapabildiniz? Hayir bekaret cok onemli filan dediniz ya o açıdan soruyorum.

Konu sahibi "tertemiz"di, temizlik derecesi düştü şu an

Neyse, elin yabancı adamlarının penisini gördüğü halde kabul etmiş eşi, bize laf düşmez :)

Heryerini seveceksin Allah yaratmış ne demek ameliyat olayım bu kadar mı kendine güvenin yok eşinin böyle davranması çok normal neremi beğenmiyorsun diye neden sorup totosunu fezaya çıkarıyorsun ki kendisi mükemmel ölçülere filan mı sahip aşağılatmayın kendinizi lütfen ya beğenmiyorsan sen bilirsin diyip kalkacaktın direk ne yapıyorsa yapsındı ondan sonra ayy tepem attı

Merak edip evleneceginiz insanlarinkini degilde baska kadının / erkeginkine bakmak daha normal geliyorsa size kari koca olarak , iste boyle birbirinizinkini begenmezsiniz sonradan sorun yasarsiniz. Keske ikinizde baskalarininkine bakip esinizinkinden daha cok begenmek yerine birbirinizinkini gorseydiniz.

Üç beş aya bu adam sıkılır bu tavırlardan. Sonra öküz erkek olur. Sizde vay efendim kocam değişti diye konu açarsınız. Ya alttan alıp adamın herdediğine he demeye başlarsınız bundan sonra ya da o evlilik biter. Evlenecek olgunlukta olmayanlar evlenmeyin yahu... Valla evlenmeyin. Karşınızdaki adamların/kadınların da hayatını zehir ediyorsunuz.

Noktasına kadar katılıyorum .

Açtığım konunun çok dışına çıktı durum yaa... Bekaret kavramını bu konudan bahseden bir bayan oldu ondan sonra açıldı diyorum, benim kimseyi sorguladığımız eleştirdiğim yok kimsenin namus bekçisi değilim kimse beni ilgilendirmez.. Evli misiniz bilmiyorum ama bu yaşa kadar 1 kez bile mi bakmadınız? Ya da şöyle söyleyim bakan tek kadın ben miyim ? Ve şu da var atıyorum BAKTIYSANIZ şimdi siz namussuzluk mu yapmış oldunuz? Örgütlenip benim bile bahsetmemişim bir cümle yüzünden neden bu kadar üstüme geliyorsunuz ??????

Belki konuyu başkası açtı ama sizde tertemizim ben püri pakım diye atladınız mevzuya.
İnsanların tepkisini çekti haliyle bu durum.

Birilerine ben temizim siz kirlisiniz göndermesi yaparken evlenmeden önce bana haram olan penise baktım derseniz temizliğiniz gitmiş olur haliyle. Bizim bakış açımız değil bu, kendi bakış açınızın yansıması.

Iste demek istedigim tam olarak bu.
+1

Kendinizi övmeye çalışırken başkalarını yerdiğiniz, hala bile "sizi kabul eden etmiş" dediğiniz için olmasın?

Başkasına laf ederken kendi kapınızın önüne bir bakın "temiz" mi diye.

Neyse, eşiniz de sizi gidip elalemin penisine baktığınız halde kabul etmiş, sizi de kabul eden etmiş sonuçta.

Şunu anlayamıyor musunuz ? Bir bayan bana "bekaret yetmiyor muymuş " dedi, ben de yetmiyor demekki yazdım.. Sonrasında bu konu dallanıp budaklandı..
Ben kendimi tertemizim günahsızım gibi övgülere boğmadım, elbette insanız hatalarımız var yanlışlarımız var..
Baktığım Zaman da arkadaş ortamı idi ve 17 yaşında felandım, lise döneminde yani.. Ve ondan sonra asla bir daha bakmadım 7 yıldır hiçbir şekilde, tövbe ettim çünkü..
Yaptığım tek hata bu ise bu kadar ağır yakıştırmalara maruz kalmayı hak ediyor muyum gerçekten ya ?
Küçük yaşta cahilken yaptığım birşey..
Telefondan tüm sayfaları inceleyemiyorum pc ye geçince o yazışmayı paylaşırım!!!

Iyide sen tertemizim hicbisey yasamadim tertemiz sakladim kendimi dersen , yasayanlar kirli demek oluyor. Cinselligi temizlikle bagdastirirsan senin gibi olmayanlara kirli demis oluyorsun. Deseydin ki ben evlilik oncesi yasamak istemedim ilk iliskimi eşimle yasamak istedim , saygi duyardik. Ama sen yok ben temizim yok sizi kabul eden etmiş gibi cahilce konusursan bu tepkilere de hazir olmak zorundasin. Insanlar da demekki bekaret tek basina mutluluk getirmiyormus demekki der. Sen once kendini ifade etmeyi ogren.

Ben yardımcı olayım size. Gayet net hatırlıyorum.

Perfect123 bu soruyu sormuş.

Evlendiginde Bakire olman yeterli değilmiymis?

Sizde kendinizi temiz ilan etmişsiniz. Bu temizlik mesajınızı ilk alıntılayan da bendim yanılmıyorsam. İnsanlar sevişince kirlenmez demiştim size.

işte bu ya canımı sıkan.. ben evleneceğim adama tertemiz saklamışım kendimi ettiği düşük laf beni ne hale getirdi

Hala aynı yerdesiniz. Hatalar yanlışlar, bekaret kaybetmek, böyle kabul etmek diye gidiyorsunuz. Bizim rahatsız olduğumuz bu düşünce yapınız ve bunu dile getirişiniz.

Benim bakış açıma göre bir kadın ne penis gördüğünde, ne öpüştüğünde ne seviştiğinde kirlenmez. Namusu gitmez, birşeyler kaybetmez, kimsenin kabul etmesine gerek yoktur. Bakire de olsa, evlilik öncesi ilişki de yaşasa temizdir. Eşini/sevgilisini aldatan, çoluğuna çocuğuna bakmayan, işiyle ilgili rüşvet yiyen, birilerinin arkasından konuşan, iftira atan, başkasının hakkına giren kadın kirlidir. Bakire olmayan değil.

Sizin bakış açınıza göre; bir kadın eğer bakire olarak evlenirse, eline erkek eli değmemişse temizdir. Diğer her şartta kirlidir. Bu açıdan bakınca eşinden başka bir erkeğin penisini gören de kirlidir diyoruz size. Dediğim gibi bu bizim değil sizin bakış açınız. Kendi bakış açınıza göre kirli bir kadınsınız ve eşiniz biliyorsa eğer sizi böyle kabullenmiş! Bilmiyorsa da evli olduğunuz adamı kandırıyor ve kul hakkına giriyorsunuz!!!

Evet ben demıstım kotu nıyetle soylemedım kı erkekler cogunlukla bakıre ıster,seklıne gelınce şekli mukemmel olmayabılıyor, zaten kızı bulmuşta bunuyor kocası.onemlı olan işlevi demıstı bı bayan dogru söyledi

Kendi dini açısından bu kelimeyi kullanmış olduğunu düşünüyorum herkezin inancı farklıo yyüzden düşünce açısıda farklı arkadasin üzerine çok gidiyorsunuz

Kendi dini açısından bu kelimeyi kullanmış olduğunu düşünüyorum herkezin inancı farklıo yyüzden düşünce açısıda farklı arkadasin üzerine çok gidiyorsunuz

Kendi inanci açısından bu kelimeyi kullanmış olduğunu düşünüyorum herkezin inancı farklıo yyüzden düşünce açısıda farklı arkadasin üzerine çok gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…