Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Kendin için hassas bi konu oldugu için bu kadar uzulmussun ama bisey yok bu kadar kafana takacak ve isi buralara götürecek sende deseydin buda benim farkim falan

Şahsen çirkin bi insan degilim ama dünya guzelide degilim kendimi begenmisligim vardir ve kusurlarimda kilom var mesela yuzumde sivilcelerim olur bacaklarimda yaralar epilasyondan dolayi ama gözüm görmez hic birini her firsatta esimede soylerim o demeden ben derim yine çok guzelim demi bana yakışır zaten vs vs bence önce sen kendini sevmelisin
 
İnan çok kırıldım.. Umarım kimse böyle bir söze maruz kalmaz, ama gerçekten insanın kadınlığı hakkında söz edilmesi çok ağır..

Kimse kadınlığınıza laf etmemiş. Ne biçim sevişiyorsun, sen de kadın mısın, başka kadınlar neler yapıyor falan deseydi kadınlığınıza laf etmiş olurdu. Adam sadece sormuş, merak etmiş. Bunda bir şey yok, çok abartmışsınız.
 
Kimsenin sizi böyle üzmeye hakkı yok. Siz kendinizi bu halde beğeniyorsanız haklısınız beğenmiyorsa gitsin beğeneceği birini bulsun. Ama kendiniz de rahatsızsanız artık operasyonla farklı bir hale getirebiliyorsunuz günümüzde. Yalnız bu operasyonu yaptıracaksanız lütfen kendiniz için yaptırın.
 
önceki konularını bilmiyorum şu anki durum için söylüyorum feci abartmışsın
adamın gözüne takılmış söylemiş
kimseyle birlikte olmamıştır da porno film izlemişti,internetten foto bakmıştır vs
çok çok farklı yerlere çekip adamı delirtmişsin bence
 

aynı fikirdeyim tamamen
konu sahibi ne kadar abartmış
umarım kimse bu söze maruz kalmaz diyor
yahu ortada söz yok
yani herkesin genelden farklı yerleri vardır
adamın dikkatini çekmiş sormuş,sormaz olaymış,yeterince pişman edilmiş
 
Gerçekten değil mi .. Çok bozuldum bu duruma.. Yani ameliyat olayım dedim Nasıl dersin bunu bir daha duymayayım dedi..
 
vücudunuzda ,bir tarafınızla ilgili eşiniz bir soru sormuş ve siz bu konuyu aldatmaya hatta boşanmayı düşünmeye kadar götürmüşsünüz. haliyle kocanız da sinirlenmiş...gereksiz yere uzatmışsınız. baştaki mevzuda kırılır ve kırgınlığınızı ifade ederdiniz o da gönlünüzü alırdı olur biterdi. ama şu durumda kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz.
 
Özür dilenecek bir şey göremedim ben burda. Adam merak etmiş sormuş. Kadınlığınıza laf etmemiş. Bu sizin düşünceniz ve kuruntunuz olmuş.
 

Benim bir ayak parmağım yamuk mesela. Eşim arada takılır parmakların yamuk, yamuk kadın aldım, başımı yaktılar benim diye. İlk gördüğünde de bu niye böyle diye sormuştu, genetik demiştim ben de. Konu sahibi benim yerimde olsa intihar falan ederdi mazallah.
 
Aynen yazdığım gibi söyledi.. Vajinasını kafaya takmayan biri de takılmaz mı sizce ?
Dediğim gibi ben bir şey göremedim söylediğinde. Cidden meraktan sormuş gibi. O anda söylemesi kötü olmuş falan demişler de, asıl o an sormayıp sonra alakasız bir anda durup dururken neden öyle diye sorsaydi, kafasına takıp sorun ettiğini düşünürdüm.
 

Ben zaten utana sıkıla açıyorum iç çamaşırımı.. Karanlık ortamları seçiyorum bu kadar alıngan olduğum konuda gerçi o bilmiyor bu kadar taktığımı böyle saçma konuşması bu kaba davranışı beni çok kırdı.. İnsan sevdiğine kusur bulur mu onu her haliyle sevmez mi ?
 
ya adam kusur bulmamış ki
kusur bulmak bunlar ne kadar ç

işte sen o kadar takılmışsın ki oraya
adam kusur bulmamış
farklı bulmuş sormuş
senin de buran ne garip ne çirkin dese bu kusur bulmak olurdu
karanlık ortamda sevişip iç çamaşırını utanarak çıkarma derecesinde takıntın mevcutsa ciddi söylüyorum psikiyatrik destek almalısın
adamı hırpalama
 
Senin için bu kadar büyük sıkıntı ise, otur eşinle konuş güzelce.. Gerçi sorun eden sensin..
Bunun için çözüm var, estetik ameliyatla istediğin şekili yaptır..
 
cok Özür dilerim hassas bir noktanizmis ama kocaniz bu hassasliginizi biliyormuydu? bile bile mi sordu? eger evetse bence siz haklisiniz Hayır ise alt üstü soru sormuş olayı ihanete getirmeye gerek yok gibi geldi..

yok bu konuda takıntılı olduğumu bilmiyor ona hiç söylemedim.. sadece utandığımı görüyordu..
 
Her yerin dört dörtlük da orayı mı buldun kusur...yalnıış anlamada çok anlamsız bi yere taktın
 
Bence sen bu konuda hassa olduğun için öylesine, merakla sorduğu bir şey sizi rahatsız etti. Takmayın kafanıza.. ama eşinizden uzakta mesajla neremi beğenmiyorsun sorusu çok saçma bence.. hadi yatakta uyumadan önce havadan sudan konuşurken sorsan neyse ama mesajla. . Yanlış anlamalara çok müsait mesajlar. Bide hemen aldatmaya getirmişsiniz lafı .. adamın aklına böle şeyler sokmayın..
Uzatmayın bence.. boşanacak bişi yok ama çocuk yapmayın sakın 2 gün sonra hamileyim boşanıyorum diye konu açarsınız sonra..
 
Geçmişini diğer durumları bilemeyiz ama bunu sormasında çok absürtlük yok bence sizin hassas noktanız olduğu için alınmış ve büyütmüşsünüz o yüzden önemsememiş. Farzedin ki bacağında bi yara gördünüz ve bacağına ne oldu dediniz. Bir bayan olarak ben de hiç duymamış görmemiş olsam sorardım . Aşağılamak amacıyla değil ama. Bi arkadaşımın mesela ayak parmaklarının arasında açıklık vardı. O kadar takmıştı ki uzun bi süre çorapsız gezmemişti eşinin yanında da sürekli saklıyodu, eşinin sevgisi bakışı değişmediğini gördükçe rahatladı. Kendimiz kusur olarak görmesek kimse takılmayacak aslında.
 
oncekı konularınızı bılmıyorum
ama bence sız bu konuyu fazla takıntı yapmıssınız
o an patavatsızlık yapmıs ne bılım hanı ben dalga gectıgını dusunmedım acıkcası
yuz seklınden sız daha ıyı bılırsınız tabı....
 
daha önceki konularınızı hiç bilmiyorum, nişanlı iken ne konuda tartışırdınız bilemiyorum orada eşinizin bir öküzlüğü vardıysa, orası ayrı
ama bu konda ben eşinize hiç bir kabahat bulamadım
yahu evlisiniz siz, adam da vajinanızı tuhaf bulmuş -ki siz kendiniz diyorsunuz zaten ben de sıkılıyorum diye ..bu arada evli kadının kocasına iç çamaşırını utanarak çıkarması da epic fail olmuş da neyse.
insan nişanlı iken bu konuları hiç mi konuşmaz, bu kooooooooooocaman bir olay. Cinsellik evliliğin %90'ı filan. Adamın da ilk ilişkisi ise elbette ya bunda bir tuhaflık var diyecek.
Siz eşinizin penisinin ilginç bir şekli olduğunu görseydiniz, hımmm ya bu neden böyle demeyecek miydiniz? onu geçtim sünnetsiz olsa ya bu niye kabuklu demeyecek miydiniz?
Üstelik adam sadece garipsemiş, merak etmiş sormuş da olabilir bir hastalık, bir doğum anamolisi herşey olabilir. Olayı asıl büyüten ve kendinden utanan sizsiniz, bu olaya daha olgun baksaydınız "ya evet, biraz çirkin sanırım da zaten vajina güzel bir organ sayılmaz, değil mi?" der geçerdiniz. Cinsellikte vajinanın şekli hiç büyük bir etmen filan değil, kadın kendiyle barışık olduktan sonra.
Üstüne, adam haksızken bile özür diliyormuş...E yuh. Adam sizi hep alttan alsın, hep özür dilesin, siz herşeyde üste çıkın sayın premses..Elbette bu bir yere kadar. Hangi erkek 7/24 özür dileyerek yaşar Allah aşkına? Adam özür dilenecek ne yapmış ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…