Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

kime güveneceğiz peki
eşinizin ne yaptığını ne yapmadığını biz bilemeyiz, konu zaten bu da değil.

siz acaip alınganlıklar yapar adama sürekli trip atarsanız ve kendinize güvenmezseniz asıl o zaman adam kaçar.
Eşinize madem güveniyorsunuz, evli bir çift olarak alın adamı karşınıza güzel güzel konuşun. Sizin bu konuda hassas olduğunuzu, karanlıkta sevişecek kadar çekindiğinizi, zamanla alışacağınızı, vs vs daha cinsellikle alakalı ne varsa herşeyi konuşun. Açık olun. Güvenmeyin demiyorum ama bu kadar da dünyadan bihaber, körü körüne benim kocam yapmaz da demeyin. Cinsellik de mühim mevzu ama daha önemlisi sizin bir kadın olarak kendi bedeninizle barışık ve eşinize karşı açık olmanız.

İnsanların elleri, kolları, gözleri, burunları nasıl farklıysa vulva da herkes de farklıdır.
Bunun senin gözlerin neden çekik, büyük ya da burnun neden kemerli gibi abuk bir soru sormaktan farkı yok.
Cahilce bişey sormuş yani.
Burada önemli olan sizin düşünceniz tabi eğer sizi mutlu edecekse estetik yaptırabilirsiniz.

Evet her haliyle sever sevmeli

Cok sacmalamissin. Diger konularini ve anlasmazliklarini bilmiyorum ama hep boyle bir laftan dunya kadar senaryo kurup kafa utuluyorsan bu evlilikte problemli taraf sensin.
Adam iyy bu ne ogg filan begenmedim aldatcam yada begenmedim bidaha sevismem mi dedi sanki

Niye çirkin diyorsunuz ki öyle?Gayet de güzel yani daha siz kendi genital bölgenizi beğenmezseniz eşleriniz hiç beğenmez.

emin misiniz ilk ilişkisi olduguna..
acaba gerçekten kıyaslamak amaçlı sormadı mı dicem ama ne amaçlı sordu o zaman. ya da sizin hassas noktanız oldugu için mi alındınız ki bilemedim tuhaf bir soru yani.
siz ''senin şeyin ne kadar küçük ya neden böyle'' deseniz kıyametleri koparırdı

ben de laf arasında bir kere ona seninki neden küçük diye sordum, öyle trtışma felan çıkarmadı gayet sakin bir şekilde kilo verdiği için olduğunu söyledi..

karı koca bir alemsiniz..
e sen ona soruyorsun da adam sana niye sormasın o zaman?
saçma sapan muhabbetler kusura bakmayın

ama o benden öc almak için sormuş gibi değildi, yani dalga geçer gibi bir ifadesi de yoktu.. zaten tepki gösterince ben beğenmedim yada çirkin demedim.. neden bunlar dışarıda diye merak ettiğim için sordum dedi..
birde afedersiniz oral yaptığı için onu bahane ederek ben mi yaptım diye sordu ...

ben de laf arasında bir kere ona seninki neden küçük diye sordum, öyle trtışma felan çıkarmadı gayet sakin bir şekilde kilo verdiği için olduğunu söyledi..
Aynısını siz de yapmışsınız. Eşiniz tepki vermemiş. Siz niye abartıyorsunuz şimdi? Hem madem bu kadar kırıcı bir mevzu eşinize bunu sorduktan sonra özür dilediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…