- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi sensizlink
-
bu durmda kime güveneceğiz
işte bu ya canımı sıkan.. ben evleneceğim adama tertemiz saklamışım kendimi ettiği düşük laf beni ne hale getirdiEvlendiginde Bakire olman yeterli değilmiymis?
eşinizin ne yaptığını ne yapmadığını biz bilemeyiz, konu zaten bu da değil.kime güveneceğiz peki
Çok kırıcı olmuş " Bunlar neden böyle " demesinorml mi yani ssizce? takıldığım kadar büyük bir olay değil mi ?
Evet her haliyle sever sevmeliBen zaten utana sıkıla açıyorum iç çamaşırımı.. Karanlık ortamları seçiyorum bu kadar alıngan olduğum konuda gerçi o bilmiyor bu kadar taktığımı böyle saçma konuşması bu kaba davranışı beni çok kırdı.. İnsan sevdiğine kusur bulur mu onu her haliyle sevmez mi ?
Niye çirkin diyorsunuz ki öyle?Gayet de güzel yani daha siz kendi genital bölgenizi beğenmezseniz eşleriniz hiç beğenmez.Ya allah aşkına vajinasıni kim beğeniyor ki aynanın karşısına geçip off ne güzel vajinam var diyen varmı acaba???? Orası zaten çirkin:)
ha şekil olarak farklılık görmüş sormuş adam bu kadar takıntı yapıp kendinizi ve sinirinizi heba etmeye değmez bence
norml mi yani ssizce? takıldığım kadar büyük bir olay değil mi ?
emin misiniz ilk ilişkisi olduguna..
acaba gerçekten kıyaslamak amaçlı sormadı mı dicem ama ne amaçlı sordu o zaman. ya da sizin hassas noktanız oldugu için mi alındınız ki bilemedim tuhaf bir soru yani.
siz ''senin şeyin ne kadar küçük ya neden böyle'' deseniz kıyametleri koparırdı
siz daha önce neden küçük diye mi sordunuz? yoksa o sorduktan sonra mı...ben de laf arasında bir kere ona seninki neden küçük diye sordum, öyle trtışma felan çıkarmadı gayet sakin bir şekilde kilo verdiği için olduğunu söyledi..
ben de laf arasında bir kere ona seninki neden küçük diye sordum, öyle trtışma felan çıkarmadı gayet sakin bir şekilde kilo verdiği için olduğunu söyledi..
siz daha önce neden küçük diye mi sordunuz? yoksa o sorduktan sonra mı...
Dur bakalım din bir bugün iki bosanilacak ne var ortada burada ki insanların size aman Boşan geç degil demesini mi bekliyorsunuz?Şuan çok mu geç sizce ?
karı koca bir alemsiniz..ben daha önce sordum
ben daha önce sordum
Niye çirkin diyorsunuz ki öyle?Gayet de güzel yani daha siz kendi genital bölgenizi beğenmezseniz eşleriniz hiç beğenmez.
karı koca bir alemsiniz..
e sen ona soruyorsun da adam sana niye sormasın o zaman?
saçma sapan muhabbetler kusura bakmayın
Aynısını siz de yapmışsınız. Eşiniz tepki vermemiş. Siz niye abartıyorsunuz şimdi? Hem madem bu kadar kırıcı bir mevzu eşinize bunu sorduktan sonra özür dilediniz mi?ben de laf arasında bir kere ona seninki neden küçük diye sordum, öyle trtışma felan çıkarmadı gayet sakin bir şekilde kilo verdiği için olduğunu söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?