Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Nedense, 2012 senesi evlenenlerin hepsi evliliklerinden pişman.
Ne kötü bir seneymiş ki, denk olmayan insanlar evlenmiş hep bir biri ile.
Boşa giden seneler...

Herneyse konuya gelelim.
HanimKelesimiGetir 'in yorumuna katılıyorum.
Sizde ona söyleyin eni boyu ne diyecek bakalım..
Ben olsam aynen bunu yapardım.
Eleştiri ise eleştiri, meraksa merak.
Sen gerçekten fazla eminsin "senden başkası ile birlikte olmadığı" konusunda.
Ben buna inanmıyorum...

Diğer konularınızı sorunlarınızı bilmiyorum ama bu konuyu abartmışsınız.
Neden böyle diye sormuş alt tarafı, ne var bunda?
Siz hassas olduğunuz için alınmışsınız.
Adamın aktif bir deneyimi yoksa sadece orda burda gördüyse değişik gelmiştir, olamaz mı.
Zaten bunun güzeli nasıl olurki, organ işte, itici bence de. Sevmem ben alenen bakmayı.

Siz önce kendi vucüdunuzla barışın. Sonra eşinizle barışın. Bu konuda hassas olduğunuzu söyleyin. Bakalım o zaman nasıl bir tavır takınacak. O zaman daha iyi anlarsınız dalga mı geçti yoksa sadece bir soru mu sordu.

Öte yandan diğer konularınızı, evliliğinizi düşünün.
Ve elle tutulur bir sorun yoksa sarılın evliliğinize unutun geçmişi.

Gerçekten nişanda ayrılma sebebinize bakamadım ama nasip evlenmişsin böyle gereksiz konulara giripte kendini yıpratma. Ayrıca sen biryerini beğenmesen bile neden utanıp sıkılıyorsun ki karanlıklarda fln olmaz o iş. Bir süre sonra yine sıkıntı çıkardı. Rahat ol. Bu konuyu da kapat. Güzel olan beğendiğin yerlerini vurgula geç.

Ne yapardınız peki ?
Öncelikle ne yapmazdımı söyliyeyim. Benim nerem çirkin demezdim. Erkekler böyle açık tuzaklara gelmezler. Siz ezilmiş hissetmeniz ve bunu karşı tarafa farkettirdiğinizle kalırsınız. Alıp karşıma konuşurdum. Bu senin organının küçük olduğunu söylediğimde sende yaratacağı etkiyi yarattı bende, derdim. Beni anlamasını sağlardım yani. Daha açıkta konuşabilirsiniz. Ama aöylediği en ufak bir şeyde boşanma der durursanız ilerde onunda bir hükmü kalmaz. Erkek bu tehdidi sallamaz olur. Yada öyle pelesenk okurki bu kelimeye ve bırar ki boşan! Deyiverir. Erkek üstüne düşeni yapmıyor diye kadında salmasın. Eşim erdemsiz davransa da ben aynıyla karşılık vermezdim. Kabalığın daniskasını yapmış. Alıp uzuuun uzuuun konuşun, derdinizi anlatın. Boşanırım ikazlarıyla anlamasını sağlamaya çalışmayın, anlamıyorlar.

bence çok abartmışsın boşanılacak bir şey de değil yani. erkekler bizim gibi ince düşünemez. benim eşimin bana neler dediğini hatırlıyorum da bu hiçbişi, şimdi çok iyi bir koca o ayrı ama önceden çok eleştirirdi.

Laf söyletmeyecekleri tek uzuvları bence..
Bende inanmadım başkası ile olmadığına..

Bu vajina icin bir standart var mi ki? Ben cok degisik olabiliyor diye biliyorum siz boyle konu acinca acaba benimki de mi anormal diye dusunmeye basladim. Ilginc kiyas imkani yok birde sonucta sekli degil islevi onemli deseydin keske. Bence cok buyutulecek bi sebep gormedim.

Ben bu muhabbette adamın bir suçu olduğunu düşünmüyorum sadece bir soru sormuş abartmışsin sanki.. Çünkü sen kendini sev bence yoksa hep bu sorunları yasarsın sadece kişi degisir

Adam merak etmiş sormuş ne var bunda, siz takıldığınız için bu kadar alıngan olmuşsunuz. Sonraki konuşma zaten tamamen fiyasko.

4 yıllık evli değilim 4 yıldır tanıyorum dedim.. 2aylık evliyim daha.. eşim abdestli namazlı Allah tan korkan biri.. o sebeple inanıyorum..

Genital estetik ameliyatı ol sen de kurtul adam da kurtulsun senin alınganlıklarından. Başka konularda da acımasızca eleştirirse verirsin cevabını.

Antalya'ya "akan" abdestli namazlı Konyalıları bir görseniz, bu fikriniz ne olurdu çok merak ediyorum.
Önemli olan ilk ilişkisi olup olmaıdğı da değil zaten 25 kadınla da yatmış olsa gerçek kadınların vajinası izliyorsa filmlerdeki gibi olmaz, her kadının vajinası ayrıdır.

Ya allah aşkına vajinasıni kim beğeniyor ki aynanın karşısına geçip off ne güzel vajinam var diyen varmı acaba???? Orası zaten çirkin:)

ha şekil olarak farklılık görmüş sormuş adam bu kadar takıntı yapıp kendinizi ve sinirinizi heba etmeye değmez bence

kime güveneceğiz peki

böyle önemli konular telefonda konuşma canım
yüz yüze konuş
konu zaten öyle kapanmış sen açmışsın
sürekli senden özür dilediği için alışkanlık yapmış
2 3 gün sonra sakinleşince konuşursunuz
ama bu kadar uzatmadan erkekler 3 dk. sonrasını dinlemez

norml mi yani ssizce? takıldığım kadar büyük bir olay değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…