Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Aman oramı beğenmese ne olacak ... çokta tın der geçerim.... ve evet bence çirkin bakıp bakıp ne güzel denilecek bir şey değil...
Zaten aklı başında biri açıp açıp inceleyip de ooo ne güzel be demez.Ama iğrenen çok kadın var tabii.

işte bu ya canımı sıkan.. ben evleneceğim adama tertemiz saklamışım kendimi ettiği düşük laf beni ne hale getirdi

Tövbeee. Tertemiz ne allah aşkına? Nasıl bir ifade bu?
Marifet mi yani yaptığınız?
Ayarınız yok vallahi. Kimse sevistigi için kirlenmez hanimefendicigim.

Ayrıca siz adama neden küçük diye sorunca sorun yok o sorunca vay kadınlığım. Siz de özür dinlediniz mi erkekligine laf söylediğiniz için?

iyi de sen adama sorarken iyi de adam sana niye sormasın o zaman? eşin tepki vermemiş, o da sana sormuş öyle ya da böyle öc almak için demedim zaten. siz küçük olmasının sebebini sormuşsunuz, o da seninki niye böyle demiş.
soracak başka bir şey mi bulamadınız yahu trajikomiksiniz ikinizde.

Tertemiz derken yani ondan önce kimse ile hiçbir birlikteliğim olmadığı, ve hayatımda ondan önce kimse olmadığı için o ifadeyi kullandım....

Te Allahım ya... Evlenmeden önce test yapılmalı evliliğe yeter olgunlukta mıdır diye? Yapılmayınca bak böyle oluyor işte. Seninki küçük, benimki yamuk ... Sizin geçinmeye niyetiniz yok bence..

Eski konularina baktim az cok , sizin iliskinizdeki problem ikinizinde cocuk gibi olmasi. Evliliginiz de dolayısıyla iki cocugun evliliği olmus. Sorun yasamaniz , yok seninki neden küçük seninki neden boyle gibi sacma sapan seyler sormaniz cok dogal. Yaslarimiz büyük deme. Onemli olan beyin / karakter yaşı.

Tertemiz derken yani ondan önce kimse ile hiçbir birlikteliğim olmadığı, ve hayatımda ondan önce kimse olmadığı için o ifadeyi kullandım....
Peçete mi bu temiz, kirli, az kirli.. Ben bayağı kirliymişim o zaman. Iyi koca bulup evlenebildim.

Bence cokk cokk fazla abartmıssın bunda bisey yok olabilir merak.etmistir sormustur.böyle küçük seylere takılma bence.sorun senin kendini begenmemenden kaynaklı

Te Allahım ya... Evlenmeden önce test yapılmalı evliliğe yeter olgunlukta mıdır diye? Yapılmayınca bak böyle oluyor işte. Seninki küçük, benimki yamuk ... Sizin geçinmeye niyetiniz yok bence..

tepki vermedi.. eğer benim söylediğime karşılık olsaydı o an verirdi cevap.. benden öc almak için söylediğini sanmıyorum diyorum hem üzerinden uzun zaman geçmişti ona söylememin..

eski konularını hatırlıyorum. acaba geçmişte onu çok üzdüğün için o da senin canını acıtmak istiyor olabilir mi?

tepki vermedi.. eğer benim söylediğime karşılık olsaydı o an verirdi cevap.. benden öc almak için söylediğini sanmıyorum diyorum hem üzerinden uzun zaman geçmişti ona söylememin..
Sayın S sensizlink biz de öc almaya çalışmıştır demiyoruz. Neden anlamak istemiyorsun bilemedim. Diyoruz ki sinir olduğun hatta konu açacak kadar ayar olduğun şeyi sen de eşine yapmışsın. Madem bu kadar büyük bir terbiyesizlik sen niye sordun adama? Belki de onun en hassas noktasıydı. Sırf bu yüzden senin karanlıkta sevişme isteğini "ohhh be" diye karşılıyordu.

Peçete mi bu temiz, kirli, az kirli.. Ben bayağı kirliymişim o zaman. Iyi koca bulup evlenebildim.[/Q
eski konularını hatırlıyorum. acaba geçmişte onu çok üzdüğün için o da senin canını acıtmak istiyor olabilir mi?

ben de sizi hatırlıyorum.. en son nişanlılıkta ayrıldığımızda araya büyükler girdi ve barışma yönlü konuşunca bana ben seni ilk defa tanıyormuşum gibi hayatıma almak istiyorum,sadece ilk defa tanıyacağım birinden fark seni sevmem demişti.. ben de demiştim sana yaptıklarımı yüzüne vuracakmısın diye ilk defa tanıdığın birinin davranışını yüzüne vurmazsın çünkü sana zararı dokunmamıştır , senin de bana zararın dokunmayacaksa gel gir hayatıma dedi... ondan olduğunu sanmıyorum keşke öyle olsa.. beğenmediğini düşünüyorum

Öncellikle abdestli namazlı olanlar kesin aldatmıyor ya da bunu yapmadı diyemeyiz değil mi?
Yapmak isteyen yapıyor.
Siz kendiniz bu konuyu takıntı yapmıssınız.

karı koca bir alemsiniz..
e sen ona soruyorsun da adam sana niye sormasın o zaman?
saçma sapan muhabbetler kusura bakmayın
Agziniza saglik.es olmak her agzina geleni soylemek degildir.bu ne boyle genital organ incelemesi yapmissiniz.bu bilgi ortaokul bilgisi ...daha once gercegini gormediginize vakif olduk ben de gormedim tamam bu ne ya herseyi cocuk oyuncagina dondurmussun.esin de bu konuda cok suc goremedim sen kendini biraz es olma konusunda asama kaydet bence.herkesin begenmedigi yerler var ne aldatmasi ne bosanmasi siz cocuk sahibi olmak icin uzun sure dusunun bence.psikolojik destek alin.

Evlilik öncesi ilişki yaşayanlar kirli mi oluyor bu durumda? Neresinden tutsak elde kalıyor. .
kirlisini bilmem ben. benim yaşam tarzıma aile yapıma ters olduğu için ben bekarete önem veririm.. bu da benim görüşüm..

Bir de suna taktim bunca sene birlikteyiz .eeee ne olmus yani onca sene birlikte olman nesini tanimaya yetmis kim.kimi taniyabiliyor.evlenmek .....cok mu basit kelime nisanli iken esim bana evlilikle kadin psikolojisi vb kitaplar hediye ediyordu benim de vardi zaten bunlari okuduk karsilikli.cinsellik tabu olmus ailelerimiz bize ogretmedi bence en temiz bilgi aileden gelir.ama sen de dugun hazirligi gelinlik evin esyasiyla ne kadar cok ilgileniyorsan birbirinize es olma konusunda da o kadar bilgili olmak lazim.zaten kitaplara bagli yasanmiyor.gercek hayatta yasamak bambaska .hic olmazsa temel bilgileri biliyorsun .bu konuda yazmayacaktim yine dayanamadim.

Öncellikle abdestli namazlı olanlar kesin aldatmıyor ya da bunu yapmadı diyemeyiz değil mi?
Yapmak isteyen yapıyor.
Siz kendiniz bu konuyu takıntı yapmıssınız.

aldatma değil ki evlenmeden, belki tanışmadan önce olabilecek şeylerden bahsediyoruz.
konu sahibi hem takıntılı hem eşine kendisi sorarken sorun yok ama eşi herşeyde ona premsesler gibi davransın bekliyor.
vajina/vulva şekli ne kadar Allah'ın takdiriyse penis boyu da o kadar Allah'ın takdiri, siz niye sordunuz o zaman konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…