şimdi ne diycen. delirir de sana güç falan kulanırsa ya . o zaman napcan.evett tepeye koydum vee ağzımaaaaa yüzümeee yaniiiiiii etmediği kalmadı. bencil insan müsvettesi
zaten saygı olmadğı zaman olmuyor.eksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadece
hiçbirşey yapamz o bana milleti toplarım başımaaa atarlar emniyete rezilliğiyle klaır yani. ailesyle oturup konuşacağımm.şimdi ne diycen. delirir de sana güç falan kulanırsa ya . o zaman napcan.
hiçbirşey yapamz o bana milleti toplarım başımaaa atarlar emniyete rezilliğiyle klaır yani. ailesyle oturup konuşacağımm.
Canım biz bazen acaba düzelir mi düzeltir miyiz diye ısrarcı olabiliyoruz. Ama işin içerisine şiddet girdiği zaman ve kavgalar yol ortasında herkesin şahit olacağı duruma gelmişken zorlamak hata. Seninde durumu kabul etmiş olman gerçekten çok doğru tebrik ederim. Yakma kendinieksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadece
Nişanlılık zor değil canımbubadamla evlenilmez istersen 100kere nişan at evlenip boşanmaktan iyidir.evlenince düzelir diye de düşünme sakın düzelmez...Çünkü herşeyden önce sana saygısı yok saygı olmadan evlilik olmaz bence sakın bi hata yapıp da evlenmeMerhaba kizlar. Ben 28 yasindayim. 2.5 yildir suren birlikteligimi 4 eylulde nisanla taclandirdik ( tac mi diken mi orasi malum ) sevgililik donemi ,askerlik donemi derken derdi vardir asker psikolojisi vardir gelince duzelir umuduyla askerden sonraki hallerini saburaizlikla bekledim. Ve askerlik bitti ama omrumden omur gitti. Tezkereyi bana vermeleri lazimdi. Sorunlara gelince en basindan yaziyorum
1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
2. Askerden geleli 1.5 ay oldu ama adam kiymet bilecegine daha da cok sorun olmaya basladi.
3. Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir diye ki benden 2 yas küçük kendisi yine olmadi.
Kisaca kizlar benim kafam cok karisik yolun ortasinda, avm de, arabada, kavga etmedigimiz ve kavgamiza da sahit etmedigimiz sokakta insan kalmiyor. Ben daha mantikli hareket ederken o sadece her zaman mantikli olunmaz diyor. Bende bir hata mi var acaba ? Kavga etmekten oyle yoruldum ki. Hayatta tek o kusursuz tek o hakli. Konusmaya calissam sende bana bunu yaptin e sende boyle dedin diyor. Ben ona ters bir hareket yapsam o da bana yeri geldiginde ayni hareketi yapar bak nasil oluyormus gor der. Laf sokmaya bayilir. Ben yapinca kuplere biner. Ve en son dun tartismamizda bana tupperi kaldirim suratina aticam dedi. O da yetmedi yumrugunu kaldirdi. Soyleyin bana ben ne yapayim. Bu adamla evlilik olur mu ? Suan is arayışı icerisinde ve is bulamiyor . En ufak birseyde bagirip cagiriyor. Bu benim 2. Nisanim. Ilki soz gibiydi nosanla alakasi yoktu ve 19 yasindaydim. Ayrilirsam evlenme gibi hevesim kalmadi artik. Bununla evlenirsem ilerde doveceginden korkuyorum evin tek kiziyim. Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana ama simarik degilim yani ufacik seylerle bir sakiza bile muylu olurum. Ama ondan su zamana kadar ufak bir surpriz bile gormedim. Ben onu uzdugumde kek yapar icine not koyar yedikce acip okur. Ama onda romantiklik sıfır gercekten. Lutfen bana birseyler soyleyin nisanlilik cok zormus ve cok pismanim
aklınızı başınıza toplayın derimhiçbirşey yapamz o bana milleti toplarım başımaaa atarlar emniyete rezilliğiyle klaır yani. ailesyle oturup konuşacağımm.
Ben sana tek bişey söyleyeceğim canım benim yazdıklarının daha fazlasını yaşadım evlenince düzelir dedim ikiye katlandı ve şimdi farklı hataları da var düzelir deme ayrıl kendini mahvetme .Merhaba kizlar. Ben 28 yasindayim. 2.5 yildir suren birlikteligimi 4 eylulde nisanla taclandirdik ( tac mi diken mi orasi malum ) sevgililik donemi ,askerlik donemi derken derdi vardir asker psikolojisi vardir gelince duzelir umuduyla askerden sonraki hallerini saburaizlikla bekledim. Ve askerlik bitti ama omrumden omur gitti. Tezkereyi bana vermeleri lazimdi. Sorunlara gelince en basindan yaziyorum
1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
2. Askerden geleli 1.5 ay oldu ama adam kiymet bilecegine daha da cok sorun olmaya basladi.
3. Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir diye ki benden 2 yas küçük kendisi yine olmadi.
Kisaca kizlar benim kafam cok karisik yolun ortasinda, avm de, arabada, kavga etmedigimiz ve kavgamiza da sahit etmedigimiz sokakta insan kalmiyor. Ben daha mantikli hareket ederken o sadece her zaman mantikli olunmaz diyor. Bende bir hata mi var acaba ? Kavga etmekten oyle yoruldum ki. Hayatta tek o kusursuz tek o hakli. Konusmaya calissam sende bana bunu yaptin e sende boyle dedin diyor. Ben ona ters bir hareket yapsam o da bana yeri geldiginde ayni hareketi yapar bak nasil oluyormus gor der. Laf sokmaya bayilir. Ben yapinca kuplere biner. Ve en son dun tartismamizda bana tupperi kaldirim suratina aticam dedi. O da yetmedi yumrugunu kaldirdi. Soyleyin bana ben ne yapayim. Bu adamla evlilik olur mu ? Suan is arayışı icerisinde ve is bulamiyor . En ufak birseyde bagirip cagiriyor. Bu benim 2. Nisanim. Ilki soz gibiydi nosanla alakasi yoktu ve 19 yasindaydim. Ayrilirsam evlenme gibi hevesim kalmadi artik. Bununla evlenirsem ilerde doveceginden korkuyorum evin tek kiziyim. Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana ama simarik degilim yani ufacik seylerle bir sakiza bile muylu olurum. Ama ondan su zamana kadar ufak bir surpriz bile gormedim. Ben onu uzdugumde kek yapar icine not koyar yedikce acip okur. Ama onda romantiklik sıfır gercekten. Lutfen bana birseyler soyleyin nisanlilik cok zormus ve cok pismanim
Su "asker psikolojisi, dugun oncesi stresi, evlenince duzelir" kiliflarini bırakalım arkadaslar artik.. Lutfen.. Adam bagira bagira kendini belli ediyor iste..Merhaba kizlar. Ben 28 yasindayim. 2.5 yildir suren birlikteligimi 4 eylulde nisanla taclandirdik ( tac mi diken mi orasi malum ) sevgililik donemi ,askerlik donemi derken derdi vardir asker psikolojisi vardir gelince duzelir umuduyla askerden sonraki hallerini saburaizlikla bekledim. Ve askerlik bitti ama omrumden omur gitti. Tezkereyi bana vermeleri lazimdi. Sorunlara gelince en basindan yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?