Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

eksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadece
zaten saygı olmadğı zaman olmuyor.
yani ne iş yerinde , ne çocuklarınla aranda , ne annenle babanla aranda saygı yoksa çekilmez olur o hayat.
herkes birbirine saygı göstermeli. saygı duymalı demiyorum , göstermeli.

hiçbirşey yapamz o bana milleti toplarım başımaaa atarlar emniyete rezilliğiyle klaır yani. ailesyle oturup konuşacağımm.

Ailesi ile ne konuşacaksınız? Sizi ikna etmeye çalışırlar büyük ihtimalle. Bence siz kendi ailenizle konuşunun. İlla onun ailesi ile konuşulması gerektiğini düşünüyorsanız da bunu sizin aileniz yapsın. Siz sadece nişanı atmak istediğinizi nişanlınıza söyleyin yeter bence.

eksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadece
Canım biz bazen acaba düzelir mi düzeltir miyiz diye ısrarcı olabiliyoruz. Ama işin içerisine şiddet girdiği zaman ve kavgalar yol ortasında herkesin şahit olacağı duruma gelmişken zorlamak hata. Seninde durumu kabul etmiş olman gerçekten çok doğru tebrik ederim. Yakma kendini

Aaa aynı ben askerlik komuları hariç tabi. Nasıl bir kavga etmektir anlatsam şaşarsınız.benimkide bir yaş küçük benden Bigün kendi kendine düzeldi. Sordum dediki ben seni seviyorum bundan sonra sakin olucam dedi ve sözünü tuttu. Ama zamanında ben ne yaptıysam kar etmemişti. Kıskançlıklar herşeye bağırmalar. Ama ciddi psikolojisi bozukmuş meğer. Ben onu mutlu ettikçe mutlu edecek süprizler yaptıkça sorunlarda ben haklıyım yerine ortak yol buldukça haksızsın demedikçe kıymete bimdim:) ama tabi sizinki nasıl olur bilemem

Nişanlılık zor değil canımbubadamla evlenilmez istersen 100kere nişan at evlenip boşanmaktan iyidir.evlenince düzelir diye de düşünme sakın düzelmez...Çünkü herşeyden önce sana saygısı yok saygı olmadan evlilik olmaz bence sakın bi hata yapıp da evlenme

Ben sana tek bişey söyleyeceğim canım benim yazdıklarının daha fazlasını yaşadım evlenince düzelir dedim ikiye katlandı ve şimdi farklı hataları da var düzelir deme ayrıl kendini mahvetme .

Ayrılın zararın neresinden dönsen kardır,hazır olgun birini bulun çocuk büyütmeyin

Anlattıklarına bakılırsa kişiliği daha oturmamis sanki çocuk gibi davranışları bu iş olmaz geleceginiz yok bu adamla

İlişkinin başından beri aman şu sıkıntısı var o geçsin bu sıkıntısı var o geçsin de düzelir deyip hep adamı idare etmişsin sen idare ettikçe o tepene çıkmış.
Sen sıkıntılı zamanlar geçirdiğiniz için bu sebeple öyle davranıyor zannetmişsin ama hiç te öyle değil adamın kişiliği bu. Herkes askerlik yapıyor ama sevgilisine kan kusturmuyor. Herkes nişanlanıyor ama yumruğunu nişanlısına kaldırmıyor.
Yol yakınken kaç kurtar kendini o odunumsu varlıktan ne köy olur ne kasaba.
Son olarak ablam yıllarca senin yaptığın gibi eşini idare etti evlenmeden önce ve sonra. Evlenmeden askere gitti enişten ablamın hayatını ordan doğru yönetti her şeye karıştı askerden sonra iş bulma döneminde yine senin anlattıklarını yaşattı. Şimdi evliler ablam 2. Çocuğa hamile. Eniştem bayramda ve de bizim evimizde annemlerin yanında ablamın üstüne yürümüş. Annemler olmasa iş büyüyecekmiş. Öfke patlaması yaşamış sinir krizi geçirmiş güya. Ben çok sonra öğrendim mevzuyu gelip annemden falan özür dilemiş sonradan.
Demem o ki can çıkar huy çıkmaz kaç kurtar kendini.

bu adam evlenince seni sabah akşam döver, hergün kavga edersiniz. sonra boşanma davası falan uğraş dur.

basbaya istemiyorsun zaten. bir de döver diyorsun -ki gerçekten dövecek potansiyelde-
daha neyin davası bu? kaç kurtul

Su "asker psikolojisi, dugun oncesi stresi, evlenince duzelir" kiliflarini bırakalım arkadaslar artik.. Lutfen.. Adam bagira bagira kendini belli ediyor iste..

Dehle gitsin ya bu ne saygısız ve hadsiz biri.Olgun değil.Serseri bence.Ondan koca olmaz.Siz neden evlenmem başkasıyla diyorsunuz ki.Resmen zulüm bu.İyi bir insan çıkar karşınıza.Evlenince falan da düzelmez iyice kabalaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…