Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

sen bi de evlenince gör kendini. ohhhooooo saç baş perişan . insan espiri yapmayı unutur böyle insanla yaşarken. mutluluk ne unutur .
dır dırlar bitmez. sürtüşmeler bitmez . evlilik mi yaptın yoksa ne yaptın pişmanlıklar.

Kimine ters gelebilir ama bizim sülalede şu vardır nişanlılık süresi 3-4 aydır en fazla 5 ay...
Babam hep söyler uzayınca araya şeytan girer der

1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.

Asrın hatası. Hadi siz akıl edemediniz ama ailenizden biri bile uyarmadı mı bu saçmalığı yaparken anlamıyorum. Kendinize sevin saygı duyun. Şu muameleye layık görmeyin. Başlı başına ayrılık sebebi.

Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir

Asla ama asla bir şeyler değişir umudu ile ne nişanlanın ne de evlenin. Hiç bir şey değişmez. Üstüne stresle daha da kötü olur.

Hayatta tek o kusursuz tek o hakli.

Öyle bile olsa, tartışmanın adabı var. Seviyesi var. Sokak ortasında olacak iş mi? Tamam bir iki kere zıvanadan çıkabilirsiniz ama sürekli orda burda kavga varsa sıkıntı var.

Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana

Babanız sizi bu adamların kahrını çekesiniz diye mi yetiştiriyor. Kendinizi sevmiyorsanız ailenizin hatrına bu muameleyi kendinize layık görmeyin.

nisanlilik cok zormus ve cok pismanim

Nişanlılık zor falan değil. Siz bir öküzle nişanlısınız o kadar.

çok haklı ve doğru yazmışsın. bununla evlendiğimde yazdıkların bire bir gözümün önüne geliyor. çok sağol. gerçekten hislerimi yazmışsın.

kaçın kaçın

evlenme bence evlenirsen de bile bile lades demek olur bu yumruk kaldırmaya çalışması çok hatalı bence tekrar düşün

valla o askerdeyken hayattan o kadar bıkmıştım ki inan bak kaşlarımı 1 ayda aldırıyordum. espri yaparım bana laf mı soktun şimdi der. ne dmek istedin şimdi der. niye ben öylemiyim der. der babam derrr sus tamam derim beni böyle susturacağını mı sanıyorsun der. sen erkek doğmalıymışsın yanlış gelmişsin der. dünde bana sen sırf zararsın ki iş başvurusuna gitmiştik onun için arabayı 10 dakikalık yürüme mesafesi olan avm ye koydu başvuru yapacağımız fabrika ise 1 km. niye fabrikanın yakınına koymadım diye zararcıde oldım. yok benzin bedavamıymışşş

doğru diyorsun insanın içini geçiriyorlar resmen sonra sen sen sen ulan adam bi de dön kendine bak sütten çıkma ak kaşıkmısın yoksa biz mazoşist miyiz kendimize üzülelim

evet ben her zamn konuşarak anlaşma taraftarıyım evet yükseldiğim yerler oluyorsa bile o da daha çok yükseliyor benden ve avazımız çıkıncaya kadar bağrışmalar sonra. öküz demek hafif kalır.

Kesinlikle ayrıl. Evlendiğinde şu an yaptıklarının 10 katını yapar emin ol. Çekilecek dert değil. Şu an nişanlıyken ayrılık kolayken ayrıl. İlerde evlendiğinde daha zor olur. Yok yakınken dön.

doğru diyorsun insanın içini geçiriyorlar resmen sonra sen sen sen ulan adam bi de dön kendine bak sütten çıkma ak kaşıkmısın yoksa biz mazoşist miyiz kendimize üzülelim
aynı iş yerinde tanıştık biz bunla tabi o zaman relaxım hayatımın içi boş ve huzurluydu.giyinir süslenir şıkırdım işe giderdim yani bu arabayla alıp hepimizi işe giderdik o sahacıydı ben ofiste. bana diyor ki e o zaman yapıyordun ya. yapıyorum niye bu kadar süsleniyorsun oluyor. yapmıyorum az bi bak der ama dişlerini fırçalamaktan acizdr. ben bunu ona asla söylemedim. ben tam bir malım hep kalbimin kırılmasına izin verdim

sadece ilerde de sevdiğim biri olursa 1 söz 1 nişan atmış biri olaarak nasıl karşılanırım bilmiyorum

yapma sakın bunu kendine yapma bende nişanlandım ayrıldım her şeye bahane bulurdu kendine bakmazdı bana da karışırdı çalışmamı bile istemedi hep kısıtlamaya çalıştı kız arkadaşlarımla görüşmeme bile ama ben izin vermedim attım nişanı iki dünya bir araya gelse evlenmem seninle diye 6 ay uğraştım bırakması için hayatım alt üst oldu öyle takıntılıydı şimdi eşimle evliyim çok seviyorum şükür diyorum iyi ki ayrılmışım böyle olmayan insanlarda varmış gerçekten seviyorum diye kandırma kendini çok pişman olursun evlenince herşey daha kötü olacak çünkü anlattıklarına bakılırsa

Kendini belli etmiş baştan..insanlar değişmez huylu huyundan vazgeçmez bunu bi kere kenara koyun..uyum sağladık derken bi bakmışsın ezilip sündürülmüşsün..yaşın daha küçük sonuçta 2 nişan attın diye kimse sana kızamaz nişanlılık tanışma evresidir zaten olmazsa olmaz yani ailem üzülür diye de düşünmeyin o adamla dört duvar arasında siz kalacaksınız dayak yiyip boşanma kararı aldığınızı yazdığınız günleri okuruz sonra buralarda Allah korusun..evlenmeden akıllıca davran kalbinle değil mnatığınla hareket et karşındaki bulunmaz hint kumaşı değil Allah karşına yumuşak kalpli iyi huylu bir insan çıkarsın onunla evlen diliyorum ki..tavsiyem ayrılman yönünde..ama annemin bir lafı vardır kız aklı tuz aklı hemen kanar diye evet hemen ufak bişeye kanıyoruz sonra ağla zırla erkenden hayattan soğuyoruz KK daki birkaç başlığı oku bu anlattığın tipte adamlarla evli olanlar boşanma peşinde tükenmişler çünkü bunu yapma kendine

Yani canım benim zaten sorunlu ilişkiye nişanlılık olunca değişir ümüdiyle girmişsin bak son hali şimdi yine evlenince değişir dersin evlenince de kocam beni dövdü diye konu açarsın mazallah yaa öte dursun gitsin kendi bahçesinde oynasın nişanlın sana da huzur versin accık

aynen . arkadaşıma karışır ,işime karışır, giyinmeme karışır, yeri gelir hadi gitt anneciğinin kollarına seni evlenince görcem ben der sana sorarım der bak gör ben sana naaapıyorum der. erkek yaa der de der yani

evet ben her zamn konuşarak anlaşma taraftarıyım evet yükseldiğim yerler oluyorsa bile o da daha çok yükseliyor benden ve avazımız çıkıncaya kadar bağrışmalar sonra. öküz demek hafif kalır.
peki ne yapmayı düşünüyorsun

Adam ben yanlis adamim diye bas bas bagiriyor daha ne yapsin onu terketmeniz icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…