sen bi de evlenince gör kendini. ohhhooooo saç baş perişan . insan espiri yapmayı unutur böyle insanla yaşarken. mutluluk ne unutur .aynennnn ben şuan sanki 10 yıldır nişanlıymışım gibi. kadınlar genelde bakımına özen gösteren varlıklarız. eskiden oje süs püs saç yapmadan çıkmazdım. şimdi beni o kadar köreltti ki kendi diyor eskiden saçını yapardın oje sürerdin diye eskidik diyor birde. sen yaptıklarına bakma benim yaptıklarıma bakk kabahat hep benimm
1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir
Hayatta tek o kusursuz tek o hakli.
Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana
nisanlilik cok zormus ve cok pismanim
çok haklı ve doğru yazmışsın. bununla evlendiğimde yazdıkların bire bir gözümün önüne geliyor. çok sağol. gerçekten hislerimi yazmışsın.Herkes gerekeni söylemiştir zaten. Dışarıdan bakınca net bir şekilde evlenilmemesi gereken bir adam olduğu belli. Öfke kontrolü yok bir defa. şiddete meyilli. Askerlik sonrası falan durum değil aslında, adam gerçek yüzünü göstermiş. Çoğu insanın kavga anında söyleyemediklerini söylemesi gibi.
Böyle bir adamla evlenip ömür boyu mutsuz, köle gibi onun her dediğini yapan, asla söz sahibi olamayan, kapana sıkışmış gibi bir hayat yaşayan biri olursun. Üstelik bir süre sonra yaşadığın bu acı şeyleri kanıksar kafanda normalleştirmeye bile başlarsın. Bir gün değil, iki gün değil. Ve ilerde çocuk da olursa iyice çıkmaza girersin. Yaşın daha çok genç. Evleneyim ilerde düzelir diye düşünme, düzeleni görmedim. Genler aynı çünkü. Kimse de kimseyi düzeltemez. Boşanmak da o kadar kolay değil, inan bana. O yüzden bile bile hata yapmaktansa şu aşamada bitirmek en doğrusu. Merak etme, bütün erkekler böyle değil. Başka birinin hayatına girmesi için bu kişinin hayatından çıkması gerekiyor. Sevgiyle kal...
kaçın kaçıncidddi egolu bir insan . sürekli ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum. ben belki istemiyorum.. ama yok o erkek yaa onun dediği olur. dün çıldırmamın sebebi ise sadece neden yaya yolundan değilde yoldan yürümüşüm. sana buraya gel dedim! ifadesi sesimin organize bölgesinin tümünde yeteeeeeer diye avazım çıktığı kadar bağırmamla son buldu. insanlara rezil oluyorum sürekli. benim gibi karşısındakini incitmeye korkan bir insan şuan gözlerimin pörtleyerek sokakta ki hele bağırdığıma inanamıyorum. sonra bunun karşılığı beni sen sinirlendiriyorsun sen kaldırımdan yürüsen böyle olmazdı diyor. al kes kolunu bacağını. psikolojim bozuldu iyice....
valla o askerdeyken hayattan o kadar bıkmıştım ki inan bak kaşlarımı 1 ayda aldırıyordum. espri yaparım bana laf mı soktun şimdi der. ne dmek istedin şimdi der. niye ben öylemiyim der. der babam derrr sus tamam derim beni böyle susturacağını mı sanıyorsun der. sen erkek doğmalıymışsın yanlış gelmişsin der. dünde bana sen sırf zararsın ki iş başvurusuna gitmiştik onun için arabayı 10 dakikalık yürüme mesafesi olan avm ye koydu başvuru yapacağımız fabrika ise 1 km. niye fabrikanın yakınına koymadım diye zararcıde oldım. yok benzin bedavamıymışşşsen bi de evlenince gör kendini. ohhhooooo saç baş perişan . insan espiri yapmayı unutur böyle insanla yaşarken. mutluluk ne unutur .
dır dırlar bitmez. sürtüşmeler bitmez . evlilik mi yaptın yoksa ne yaptın pişmanlıklar.
doğru diyorsun insanın içini geçiriyorlar resmen sonra sen sen sen ulan adam bi de dön kendine bak sütten çıkma ak kaşıkmısın yoksa biz mazoşist miyiz kendimize üzülelimaynennnn ben şuan sanki 10 yıldır nişanlıymışım gibi. kadınlar genelde bakımına özen gösteren varlıklarız. eskiden oje süs püs saç yapmadan çıkmazdım. şimdi beni o kadar köreltti ki kendi diyor eskiden saçını yapardın oje sürerdin diye eskidik diyor birde. sen yaptıklarına bakma benim yaptıklarıma bakk kabahat hep benimm
evet ben her zamn konuşarak anlaşma taraftarıyım evet yükseldiğim yerler oluyorsa bile o da daha çok yükseliyor benden ve avazımız çıkıncaya kadar bağrışmalar sonra. öküz demek hafif kalır.Asrın hatası. Hadi siz akıl edemediniz ama ailenizden biri bile uyarmadı mı bu saçmalığı yaparken anlamıyorum. Kendinize sevin saygı duyun. Şu muameleye layık görmeyin. Başlı başına ayrılık sebebi.
Asla ama asla bir şeyler değişir umudu ile ne nişanlanın ne de evlenin. Hiç bir şey değişmez. Üstüne stresle daha da kötü olur.
Öyle bile olsa, tartışmanın adabı var. Seviyesi var. Sokak ortasında olacak iş mi? Tamam bir iki kere zıvanadan çıkabilirsiniz ama sürekli orda burda kavga varsa sıkıntı var.
Babanız sizi bu adamların kahrını çekesiniz diye mi yetiştiriyor. Kendinizi sevmiyorsanız ailenizin hatrına bu muameleyi kendinize layık görmeyin.
Nişanlılık zor falan değil. Siz bir öküzle nişanlısınız o kadar.
aynı iş yerinde tanıştık biz bunla tabi o zaman relaxım hayatımın içi boş ve huzurluydu.giyinir süslenir şıkırdım işe giderdim yani bu arabayla alıp hepimizi işe giderdik o sahacıydı ben ofiste. bana diyor ki e o zaman yapıyordun ya. yapıyorum niye bu kadar süsleniyorsun oluyor. yapmıyorum az bi bak der ama dişlerini fırçalamaktan acizdr. ben bunu ona asla söylemedim. ben tam bir malım hep kalbimin kırılmasına izin verdimdoğru diyorsun insanın içini geçiriyorlar resmen sonra sen sen sen ulan adam bi de dön kendine bak sütten çıkma ak kaşıkmısın yoksa biz mazoşist miyiz kendimize üzülelim
sadece ilerde de sevdiğim biri olursa 1 söz 1 nişan atmış biri olaarak nasıl karşılanırım bilmiyorumKesinlikle ayrıl. Evlendiğinde şu an yaptıklarının 10 katını yapar emin ol. Çekilecek dert değil. Şu an nişanlıyken ayrılık kolayken ayrıl. İlerde evlendiğinde daha zor olur. Yok yakınken dön.
yapma sakın bunu kendine yapma bende nişanlandım ayrıldım her şeye bahane bulurdu kendine bakmazdı bana da karışırdı çalışmamı bile istemedi hep kısıtlamaya çalıştı kız arkadaşlarımla görüşmeme bile ama ben izin vermedim attım nişanı iki dünya bir araya gelse evlenmem seninle diye 6 ay uğraştım bırakması için hayatım alt üst oldu öyle takıntılıydı şimdi eşimle evliyim çok seviyorum şükür diyorum iyi ki ayrılmışım böyle olmayan insanlarda varmış gerçekten seviyorum diye kandırma kendini çok pişman olursun evlenince herşey daha kötü olacak çünkü anlattıklarına bakılırsaaynı iş yerinde tanıştık biz bunla tabi o zaman relaxım hayatımın içi boş ve huzurluydu.giyinir süslenir şıkırdım işe giderdim yani bu arabayla alıp hepimizi işe giderdik o sahacıydı ben ofiste. bana diyor ki e o zaman yapıyordun ya. yapıyorum niye bu kadar süsleniyorsun oluyor. yapmıyorum az bi bak der ama dişlerini fırçalamaktan acizdr. ben bunu ona asla söylemedim. ben tam bir malım hep kalbimin kırılmasına izin verdim
evet hayatımımı ellerimle altın tepside ona sundum resmen. ve ona haketmediği sevgiyi verdiğim için pişmanım.Zaten söylemişsin pişmanım diye ayrılman en doğrusu
aynen . arkadaşıma karışır ,işime karışır, giyinmeme karışır, yeri gelir hadi gitt anneciğinin kollarına seni evlenince görcem ben der sana sorarım der bak gör ben sana naaapıyorum der. erkek yaa der de der yaniyapma sakın bunu kendine yapma bende nişanlandım ayrıldım her şeye bahane bulurdu kendine bakmazdı bana da karışırdı çalışmamı bile istemedi hep kısıtlamaya çalıştı kız arkadaşlarımla görüşmeme bile ama ben izin vermedim attım nişanı iki dünya bir araya gelse evlenmem seninle diye 6 ay uğraştım bırakması için hayatım alt üst oldu öyle takıntılıydı şimdi eşimle evliyim çok seviyorum şükür diyorum iyi ki ayrılmışım böyle olmayan insanlarda varmış gerçekten seviyorum diye kandırma kendini çok pişman olursun evlenince herşey daha kötü olacak çünkü anlattıklarına bakılırsa
peki ne yapmayı düşünüyorsunevet ben her zamn konuşarak anlaşma taraftarıyım evet yükseldiğim yerler oluyorsa bile o da daha çok yükseliyor benden ve avazımız çıkıncaya kadar bağrışmalar sonra. öküz demek hafif kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?