Sizi gerçekten seven sahiplenen bir insan bu olaylarınıza takmayacaktır emin olun zaten bundan sonra da insanları tartıp sizin geçmişinizi dürtüyor mu baskı yapıyor mu bana ve aileme uygun mu en önemlisi birey olarak yaşantıma saygılımı bunlara bakarak doğru insanı bulmalısınız yani artık mantığınız aşkınızdan gram olarak ağır basmalı sizce de öyle değil mi? Yoksa yine aynı tipte adamlara denk gelme olasığılığınız yüksek ve girdap gibi aynı şeyleri Yaşar durursunsadece ilerde de sevdiğim biri olursa 1 söz 1 nişan atmış biri olaarak nasıl karşılanırım bilmiyorum
huzur ve bizz eskiden omzuna yaslanınca huzur vardı sonra şeytan aldıı götürdüüüüüüü :) aramızdan eksik olmuyor sağolsunnYani canım benim zaten sorunlu ilişkiye nişanlılık olunca değişir ümüdiyle girmişsin bak son hali şimdi yine evlenince değişir dersin evlenince de kocam beni dövdü diye konu açarsın mazallah yaa öte dursun gitsin kendi bahçesinde oynasın nişanlın sana da huzur versin accık
sadece ilerde de sevdiğim biri olursa 1 söz 1 nişan atmış biri olaarak nasıl karşılanırım bilmiyorum
yapacak birşey yokk ailesi şuan ablasının yanında geldiklerinde konuyu önce benimkilere sonra da aileine açıp bu çirkin duruma son vermek. hayatın sonu değil bir kere yaptım yine yaparım. iş bulur çalışır kafamı dağıtırım.peki ne yapmayı düşünüyorsun
evet artık çocuk yaşta değilim ve zaten genelde mantığım ağır basar ama adam mantık dışı yani ben nasıl yaşadım bile bile 2.5 yıl yaaa yuhh bana. o sırf mutlu olsun diye izmirden kalktım askerlik yaptığı yere tekirdağa gitim ama yine yaranamayıp zırıl zırıl ağladım neden ? teyzem le istanbulda çarşıya inmişim ona inebilir miyim dememişim. 10 gün istanbulda kaldım sırf ona daha yakın olayım diye 3 hafta sonu gittim nerdeyse yanına kaldığım günlerde hep ağladımm ayyy ne ezikmişim ben yaaa tühhh banaSizi gerçekten seven sahiplenen bir insan bu olaylarınıza takmayacaktır emin olun zaten bundan sonra da insanları tartıp sizin geçmişinizi dürtüyor mu baskı yapıyor mu bana ve aileme uygun mu en önemlisi birey olarak yaşantıma saygılımı bunlara bakarak doğru insanı bulmalısınız yani artık mantığınız aşkınızdan gram olarak ağır basmalı sizce de öyle değil mi? Yoksa yine aynı tipte adamlara denk gelme olasığılığınız yüksek ve girdap gibi aynı şeyleri Yaşar durursun
huzur ve bizz eskiden omzuna yaslanınca huzur vardı sonra şeytan aldıı götürdüüüüüüü :) aramızdan eksik olmuyor sağolsunn
ah bee. izin aldın ve vermedi izin. anandan babandan kocandan izin alabilirsin . ya da ben teyzem ile çarşıya gitmeyi düşünüyorum , böyle bi plan yaptık diyebilirsin. o da iyi yapmışsınız der . ama izin almak nedir. üstelik nişanlı bile değildin belki o zaman. adamı almışsın hayatının en üstüne koymuşsun.evet artık çocuk yaşta değilim ve zaten genelde mantığım ağır basar ama adam mantık dışı yani ben nasıl yaşadım bile bile 2.5 yıl yaaa yuhh bana. o sırf mutlu olsun diye izmirden kalktım askerlik yaptığı yere tekirdağa gitim ama yine yaranamayıp zırıl zırıl ağladım neden ? teyzem le istanbulda çarşıya inmişim ona inebilir miyim dememişim. 10 gün istanbulda kaldım sırf ona daha yakın olayım diye 3 hafta sonu gittim nerdeyse yanına kaldığım günlerde hep ağladımm ayyy ne ezikmişim ben yaaa tühhh bana
Yaşamadan anlayamazdın ki zaten geçmiş geçti gitti artık unut gitsin bundan sonrasında kendine güven ve kendin için kararlar al hepimiz ne hatalar yaptık şu önemli nokta cesaretini toplayıp hatanı hayat dersine dönüştürüp yoluna bakmanevet artık çocuk yaşta değilim ve zaten genelde mantığım ağır basar ama adam mantık dışı yani ben nasıl yaşadım bile bile 2.5 yıl yaaa yuhh bana. o sırf mutlu olsun diye izmirden kalktım askerlik yaptığı yere tekirdağa gitim ama yine yaranamayıp zırıl zırıl ağladım neden ? teyzem le istanbulda çarşıya inmişim ona inebilir miyim dememişim. 10 gün istanbulda kaldım sırf ona daha yakın olayım diye 3 hafta sonu gittim nerdeyse yanına kaldığım günlerde hep ağladımm ayyy ne ezikmişim ben yaaa tühhh bana
yapacak birşey yokk ailesi şuan ablasının yanında geldiklerinde konuyu önce benimkilere sonra da aileine açıp bu çirkin duruma son vermek. hayatın sonu değil bir kere yaptım yine yaparım. iş bulur çalışır kafamı dağıtırım.
Zannımca askerden önce de pek normal değilmiş kızı aklım sende kalmasın deyip işten çıkarmış.Yok, bu evlilik olmamalı....
Belli ki askerde psikolojikman çökmüş. Acısını da sizden çıkarıyor.
Böyle biriyle evlenmek yanlış olur. Hatadan yol yakınken dönün.
niye çekiyosun bu adamı.cidddi egolu bir insan . sürekli ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum. ben belki istemiyorum.. ama yok o erkek yaa onun dediği olur. dün çıldırmamın sebebi ise sadece neden yaya yolundan değilde yoldan yürümüşüm. sana buraya gel dedim! ifadesi sesimin organize bölgesinin tümünde yeteeeeeer diye avazım çıktığı kadar bağırmamla son buldu. insanlara rezil oluyorum sürekli. benim gibi karşısındakini incitmeye korkan bir insan şuan gözlerimin pörtleyerek sokakta ki hele bağırdığıma inanamıyorum. sonra bunun karşılığı beni sen sinirlendiriyorsun sen kaldırımdan yürüsen böyle olmazdı diyor. al kes kolunu bacağını. psikolojim bozuldu iyice....
evett tepeye koydum vee ağzımaaaaa yüzümeee yaniiiiiii etmediği kalmadı. bencil insan müsvettesiah bee. izin aldın ve vermedi izin. anandan babandan kocandan izin alabilirsin . ya da ben teyzem ile çarşıya gitmeyi düşünüyorum , böyle bi plan yaptık diyebilirsin. o da iyi yapmışsınız der . ama izin almak nedir. üstelik nişanlı bile değildin belki o zaman. adamı almışsın hayatının en üstüne koymuşsun.
evett yaşadım ve gördüm ona sevgiyle bakan gözlerim şimdi ona bakarken senden nefret ediyorum diyecek boyuta geldi. ne acı geçen zamana yazık sadece.Yaşamadan anlayamazdın ki zaten geçmiş geçti gitti artık unut gitsin bundan sonrasında kendine güven ve kendin için kararlar al hepimiz ne hatalar yaptık şu önemli nokta cesaretini toplayıp hatanı hayat dersine dönüştürüp yoluna bakman
zaten problem bendee ona bu kadar değer vermeseydim bana köpek gibi davranamazdı yani. gel git otur kalk ye iç uyu uyan hadi şimdi kuyruk sallaBelki tepki göstereceksiniz ama onun bu davranışlarının tek sebebi sizsiniz. Yahu kaç yaşında insansınız kendi aklınız var Allah'a şükür e neden her istediğini yapıyorsunuz. Ayrıca bu kadar alttan almak neden?
Ben asla nişanı atın vs diyemem ama kendinize bi Çek'i düzen verin. Tavrınızı net bi şekilde gösterin baktın tahammül edemiyor zaten sevmiyordur.
Defolsun gitsin...
eksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadeceZannımca askerden önce de pek normal değilmiş kızı aklım sende kalmasın deyip işten çıkarmış.
Bu adamlar yüzünden kendinize saygınızı yitirmeyin bu ilişkiyi bitirmeyip devam etsen de belliki sonra seni çok pişman edecek. Evlenip ayrılmaktansa ya da mazallah canından olmandansa nişan atman daha makul gibi. Artıları eksileri koy önüne diyeceğim ama pek artısı yok sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?