Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

sadece ilerde de sevdiğim biri olursa 1 söz 1 nişan atmış biri olaarak nasıl karşılanırım bilmiyorum
Sizi gerçekten seven sahiplenen bir insan bu olaylarınıza takmayacaktır emin olun zaten bundan sonra da insanları tartıp sizin geçmişinizi dürtüyor mu baskı yapıyor mu bana ve aileme uygun mu en önemlisi birey olarak yaşantıma saygılımı bunlara bakarak doğru insanı bulmalısınız yani artık mantığınız aşkınızdan gram olarak ağır basmalı sizce de öyle değil mi? Yoksa yine aynı tipte adamlara denk gelme olasığılığınız yüksek ve girdap gibi aynı şeyleri Yaşar durursun

Daha yolun başındasın daha çok gencsin değmeyecek birisi için gençliğini harcama herkes kendı yoluna elbet Senın kıymetini bilecek birisi çıkacaktır karsına bununla uğraşıp durma ayrıl

huzur ve bizz eskiden omzuna yaslanınca huzur vardı sonra şeytan aldıı götürdüüüüüüü :) aramızdan eksik olmuyor sağolsunn

peki ne yapmayı düşünüyorsun
yapacak birşey yokk ailesi şuan ablasının yanında geldiklerinde konuyu önce benimkilere sonra da aileine açıp bu çirkin duruma son vermek. hayatın sonu değil bir kere yaptım yine yaparım. iş bulur çalışır kafamı dağıtırım.

evet artık çocuk yaşta değilim ve zaten genelde mantığım ağır basar ama adam mantık dışı yani ben nasıl yaşadım bile bile 2.5 yıl yaaa yuhh bana. o sırf mutlu olsun diye izmirden kalktım askerlik yaptığı yere tekirdağa gitim ama yine yaranamayıp zırıl zırıl ağladım neden ? teyzem le istanbulda çarşıya inmişim ona inebilir miyim dememişim. 10 gün istanbulda kaldım sırf ona daha yakın olayım diye 3 hafta sonu gittim nerdeyse yanına kaldığım günlerde hep ağladımm ayyy ne ezikmişim ben yaaa tühhh bana

huzur ve bizz eskiden omzuna yaslanınca huzur vardı sonra şeytan aldıı götürdüüüüüüü :) aramızdan eksik olmuyor sağolsunn

Canım benim olayı şöle bir ölç tart yaşamak istediğin hayat nişanlılık dönemi buysa eyvallah ama en ufak şüphede iyi düşün sonra bizim gibi başını vurma
Olmayınca zorlamanın anlamı yok bence zor gelir sana evet ama sonunda üzüleceğine başında üzül

haklı söylüyorsun canım. ya o kadar emek veriyorum hiç mi bahçeden yoldan bi papatya kopartıp vermez odun diyincede kızıyor. ben kopartıp veriyorum resmen yaaa eline çiçekk ben erkek o kadın resmenn ki ondan daha iyi bir delikanlı var içimde taşşş çıkartırım vallaa ona

ah bee. izin aldın ve vermedi izin. anandan babandan kocandan izin alabilirsin . ya da ben teyzem ile çarşıya gitmeyi düşünüyorum , böyle bi plan yaptık diyebilirsin. o da iyi yapmışsınız der . ama izin almak nedir. üstelik nişanlı bile değildin belki o zaman. adamı almışsın hayatının en üstüne koymuşsun.

Yaşamadan anlayamazdın ki zaten geçmiş geçti gitti artık unut gitsin bundan sonrasında kendine güven ve kendin için kararlar al hepimiz ne hatalar yaptık şu önemli nokta cesaretini toplayıp hatanı hayat dersine dönüştürüp yoluna bakman

Canim benim nisanlilik neden var tanimak icin anlattigina gore haftanin 6 gunu mutsuzsun bende su an bosanma asamasindayim inan evlenince hicbisey degismiyo hatta nisanlilik donemindeki sikintilar evlenince dahada artiyor bence yol yakinken don ben o kadar pismanim ki evlenip ayrilmak daha beter herseyden once sen kendine deger verceksin gir isine yoluna bak mutsuz olmaktansa yalnizlik daha iyidir bence simdi o kdar rahatim ki is ariyorum bulunca daha iyi olcam en azindan kafa rahat huzur sakinlik var

Askerden dönünce artık kafasının rahat olmasını gerektirecek durum kalmadığına göre keşke işe girseydiniz yeniden.

Yok, bu evlilik olmamalı....
Belli ki askerde psikolojikman çökmüş. Acısını da sizden çıkarıyor.
Böyle biriyle evlenmek yanlış olur. Hatadan yol yakınken dönün.
Zannımca askerden önce de pek normal değilmiş kızı aklım sende kalmasın deyip işten çıkarmış.

Bu adamlar yüzünden kendinize saygınızı yitirmeyin bu ilişkiyi bitirmeyip devam etsen de belliki sonra seni çok pişman edecek. Evlenip ayrılmaktansa ya da mazallah canından olmandansa nişan atman daha makul gibi. Artıları eksileri koy önüne diyeceğim ama pek artısı yok sanıyorum.

Belki tepki göstereceksiniz ama onun bu davranışlarının tek sebebi sizsiniz. Yahu kaç yaşında insansınız kendi aklınız var Allah'a şükür e neden her istediğini yapıyorsunuz. Ayrıca bu kadar alttan almak neden?
Ben asla nişanı atın vs diyemem ama kendinize bi Çek'i düzen verin. Tavrınızı net bi şekilde gösterin baktın tahammül edemiyor zaten sevmiyordur.
Defolsun gitsin...

niye çekiyosun bu adamı.
dahası niye nişanlandın.
düzelir bir tip değil anlaşılan o ki.
açıkcası ayrıl kurtul derim ben.

evett tepeye koydum vee ağzımaaaaa yüzümeee yaniiiiiii etmediği kalmadı. bencil insan müsvettesi

evett yaşadım ve gördüm ona sevgiyle bakan gözlerim şimdi ona bakarken senden nefret ediyorum diyecek boyuta geldi. ne acı geçen zamana yazık sadece.

zaten problem bendee ona bu kadar değer vermeseydim bana köpek gibi davranamazdı yani. gel git otur kalk ye iç uyu uyan hadi şimdi kuyruk salla

eksiler artıları çoktan götürdü. romantiklik sıfır, saygı yok, vurma eğilimi çok, dediği yapılmadımı delirme eğilimi yüksek cık olmaz bu iş geç farkettim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…