nişanlılık hakkında dertler yada bilgiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
KIZLAR merakımı gidermek istiyorum

sizlerin nişanlılık dönemleriniz nasıl geçiyor veya nasıl geçerdi

sizinde nişanlınız elinden gelse yanınızda olmak için hergün uğraşırmıydı

ve
en önemliside

cinsel boyutta ileri gitmek istermiydi

Tatlim Konuyu Biraz Daha Açik Anlatirmisin???

Evet Benim Eşim De Nişanliyken Elinden Geldiği Sürece Hep Yanimda Olmak Isterdi Ben De Tabi Ayni şekilde. Cinsellikle Ilgili Soruna Gelince Erkekler Nişanlilarina Artik Eşleri Olmuş Gözüyle Bakabiliyor Bazen Ve Cinsel Anlamda Bazi Tecrübeler Edinmek Isteyebiliyorlar. Eğer Nişanlinin Böyle Bir Yaklaşimi Varsa Bütün Iş Sana Düşüyor Yani Biz Bayanlara. cinsellik Herkesin Kendi Tercihi ama Bana Kalirsa Onun Isteklerini Tatli Bir Dille Yani Fazla Ileriye Gitmeden Geri çevir. Ne Demişler Gelin Ata Binmiş Ya Nasip Demiş.

KUSURA BAKMA SENİNKİ KADAR ALGILAMA KAPASİTEM YOK CAHİL KALDIMDA BEN... AYRICA SORUM KONUYU AÇAN ARKADAŞAYDI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM...​

ben benim kadar anlama kapasiten yok demedim ki arkadaşım neden bu kadar asabisin anlamadım. kızcağız açabilse açacak zaten konuyu merak ettiği için soruyor ben de sana tüm samimiyetimle konu gayet açık anlamında söylemiştim galiba bazen fazla içten davranmamak gerekiyor yanlış anlaşılma olabiliyor herhalde.

hımm bence nisanlılık doneminde cinsel boyutta ileri gitmek sakıncalı olabilüü cunku sonucta net bisi yok :) (bu arada ben nisanli değilim)

Evet Sanirim Cinsellik Düşünmesi Normal
Ama Fazlasiyla Düşkün

Sosyal Hayatimiz Neredeyse Yok Gibi
Sinemaya
Ayda Bir Kez Gideriz Sahile Ineriz Araabadan çikmak Istemez Of Of Offf

Sicak Gülümseme Tatlim Nişanlina Anlatabilirsin Onu Kirmadan Söylebilirsin Ben Istemiyorum Cinselliği Yaşamak Zaten Evleneceğim Insansin O Günün Büyüsü Heyecani Kalmali Ben Kendimi Hazir Hissetmiyorum Diyebilirsin Hoşlanmadiğini Belirtmelisin... Nişanlinda Neden Sabretmiyorki Zaten Evleniceksiniz Ve Herşeyi Her Anlamda Yaşicaksiniz Siksin Biraz Daha Dişini Ne Bu Acele, Nişanlandiniz Die Henüz Onun Olmuş Değilsin Gelin Ata Binmiş Ya Kismet Demiş....

Evet Sanirim Cinsellik Düşünmesi Normal
Ama Fazlasiyla Düşkün

Sosyal Hayatimiz Neredeyse Yok Gibi
Sinemaya
Ayda Bir Kez Gideriz Sahile Ineriz Araabadan çikmak Istemez Of Of Offf
hımm.. sıkıntı verici bir durum gercekten canım yaa, bence bu durumu BELİNAY_MERVE nin de dediği gibi onunla konuş..sonucta tamam nisanlisin ama geri donulmucek hatalar yapmamak lazım yine de, biz bayanlar kendimize dikkat etmeliyiz daimaayerimseniben

canım benim malesef erkeklerin çoğu böyle.nişandan sonra karıları gibi görmeye başlıyorlar.benim kocam da daha samimi olmak istemişti..
kırmadan güzelce reddedebilirsin..
ne güzelki seninle zaman geçirmek ve tek kalmak istiyor..
jeyyar

kızlar destek olduğunuz için çok teşekkür ederim evet konuşmayı denemeliyim

ama sizlerde bilirsinizki azıcık yüz bulsun fazlasını istiyor
sanırım ben çok dil dökücem daha
herkese tekrar teşekkür ederim

malesef ki erkekler öyle canim eline verdin mi kolunu kaptirirsin misali;
nisanliyken bazi seyleri yasamak gerekir bence tabi fazla ileri gitmeden
eger sen bundan rahatsizsan güzellikle anlat ona zaten nisanliymisiniz
azicik sabretsin canim yasakkelime

bundan daha dogal ne olabılır kı ya ben sanırım bıras fasla uc dusunuorum tmm kabul edıorum sustumnmmm

iki taraf da temkinli davranmalı diye düşünüyorum ben,kadın henüz evlenmeden nişanlılık döneminin gerektirdiği gibi yani biraz mesafeli olmalı bu konuda, ha erkek de üzerine düşmicek anlayışlı olcak.böle şeyleri konuşup böle şeyler için dil dökmekten nefret ederim,erkek bunu anlayıp kadına sölettirmeyecek bile...:delphin:

KIZLAR merakımı gidermek istiyorum

sizlerin nişanlılık dönemleriniz nasıl geçiyor veya nasıl geçerdi

sizinde nişanlınız elinden gelse yanınızda olmak için hergün uğraşırmıydı

ve
en önemliside

cinsel boyutta ileri gitmek istermiydi

ben nişanlılıkta bile birlikteliğe karşıyım,biraz daha dişini sıksa düğüne kadar,herşey gerdek gecesinde özel olmalı diye düşünüyorum...nice nişan bozan kişiler var,herşeyin bi adabı var bununda olmalı buda benim fikrim...:1closedeyes:

canım herkesin dediğini bende diyeceğim..
erkeklerin çoğu böyle düşünüor ne yazıkki
ben de nişanlıyım..ve ne kadar yakın olsanızda yaşamanız gereken şeyler bi yerde kalıyor..bi sınır oluyor....
ben de bu sınırı koymaktan yanayım..nasılsa evlilik gelecek devamında..
sıksınlar biraz dişlerini ya:mymeka:

farklı şehirlerde geçti maalesef
ayda bir görüşebiliyorduk ama
görüşemediimiz zamanların acısını çıkarıyorduk.

valla zor bir konu yaa ciddden heleki uzun bir ilişkiniz varsa ve daha evlilk tarihi hayat srtlarında dolayı kesind eilse cidden zor bir durum olmalı yaa ama söyle bi durum olabilir sonucta bu iki kişi nişanlı ne demek bu gönülden imzaları atmış demek deilmidir o zaman neden kassınlarki bazı şeyleri bliemiyorum zor bir durum yaa çözemeedim :bbo:

ilgi konusuda cinsellik konusuda kişilikle alakalı..

benimde nişamlım ilgi konusunda bazen esnek davranıyor ama kişiliği yontulmaya müsait olduğu için tatlı dille isteğimi dile getiriyorum,ben böyleyim diye diklenmiyor haklısın deyip değişmekk için uğraşıyor hamd olsun..sizde iletişimde olun devamlı isteklerinizi açıkca dile getirin kişiliğide müsaitse srun yok..

cinsellik konusuna gelince yüzeysel olarak cinselliği yaşıyorum hatta o anın hisssiyle ben ileriyi gitmeyi teklif edecek oluyorum o beni durduruyor..velhasıl buda kişilikle alakalı,çiğ süt emmiş biriyle muhakkak o fırsatı değerlendirir..

biz burda yorumlar yapıyoruz ama her ilişkinin şifresi ayrı her kişinin şifresi başka..

Back
X