Nişanlımı bende çok seviyordum. Soruların çok can alıcı sorular benim için. Aylardır hatta neredeyse 3 yıldır bu sorulara cevap aradım (Ailesiyle tanıştığım zamandan itibaren) .
Gerçekten partnerimizin ailesiylede evleniyoruz bunu öğrendim nişanlılık dönemimde.
Karşı tarafın ailesini benimseyememiş olabilirsin, saygı çerçevesi içerisinde ilerleyecekte olabilirsin bunlar gayet güzel şeyler. Eğer partnerin dediğin gibi aile bağı çok kuvvetli birisi değilse bu sorun olmaz zaten. Söyleyeceğim şey şu aslında, onların olduğu bir şehre gideceksin, kendi sınırlarını koruyabildiğini söylüyorsun ama farklı bir şehre gitmeden onların davranışları seni rahatsız edebiliyorken o şehre gittiğinde ve ailenden de uzaklaştığında gardın düşebilir. Sevgi dolu bir ailede büyüdüğünü söylüyosun, partnerinle arandaki ilişkiyi bilmiyorum fakat benim naçizane görüşüm evleneceğin kişinin aile yapısı senin aile yapının zıttıysa kesinlikle uzak durmalısın.
Ben evliliğin ucundan döndüm bu şekilde. Sınırlarımı koruduğumu sanıyordum ama sınırlarım işgal edildi. Böyle bir şey yaşamazsın umarım