Nişanlılıkta kavga

Psikologs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
122
63
43
Nişanlıyken kavga edenler, hemen barışıyor musunuz? Sorun büyüyor mu ? Çoğu tartışmada ayrılmaya dair konuşmanız oluyor mu?

Tabıkı arada tartışmalar oluyor özellikle 2 gündür devamlı bir tartısma olacakmış gibi konusuyoruz ama şükür ki bunlar ileri boyutta taşınmıyor.ayrıca hiç küs kalmıyoruz olayı telefonu kapatmadan yada kapattıktan sonra 10 dk içinde tekrar arayıp çözuluyoruz

Son düzenleme:
nişanlım askerde. nişanlı iken çok abartılacak tartışmamız olmadı ama sevgili iken oluyordu. hatta ben ona sürekli ayrılık imalarından bahsediyordum. şimdi öyle değil çok şükür. inşallah sizin de gelip geçici kavgalarınızdır. bu dönem birbirini iyice tanıma dönemi çünkü. :26:

Nişanlıyken çok zor ya o tartışmalar ben 2 sene nişanlı kaldım. Çok sıkılmıştım tartışmalardan annem evlenince daha rahat çözülür sıkıntılar demişti haklıymış. Biraz sabretmeniz lazım

La lluvia es mi vida..

Bizim de ufak tefek tartismalarimiz oluyor tabiki, ama tartisirken dag gibi gozukur o ayri.. Ama tartismayi kuslugu sevmedigimiz icin alttan alinarak biter, konusmayi barismadan kapattigimiz olmadi, ayni gun icinde hallederiz.. ayrilik lafi da hic gecmedi iliskimizde soylenmesinden nefret ederim en basta soyledim yasak kelimedir, ayrilmayi gercekten dusundugunde agzina al yoksa alma dedim, o da oyle dusundugu icin zor olmadi.. Nisanlilik zordur derler ama dogru insanla sevgililik de nosanlilik da evlilik de zor degil diye dusunuyorum.. Nisanliligin ayrica kattigi bir zorluk yok bu tamamen karsindaki insanin ve senin tavirlarinla alakalidir..

Son düzenleme:
çok kavgalarımız oldu nişanlıyken..ve hepsini ben başlatırdım..en fazla 3 gün küs kalırdık..dayanamazdık sonra..evlenince 2. gün dayanamayıp barışıyo insan..aynı evde küslük çekilmiyo..trip atmaya üşeniyo insan :9::9::9: bide nişanlıyken insan eşini tam tanımadığı için saçma konularda kavga çıkarabiliyo...kısacası zaman va sabır her şeyin ilacı dostum..

Son düzenleme:
bu arada sorunu eksik cevaplamışım..evet her kavgada ayrılmayı gündeme getirirdim..ne pismişimm :9::9::9::9:

6 yıllık sevgililik dönemimiz oldu kavga eder barışırdık yada yapılan seyler fazla önemsenmez üstü kapatılırdı.Nişanlıyken ailelerde işin içine girince her kavga olay oluyo hayata bakış açılarımız farklı.mesela ben dügün ev için ugrasırken o parasal ve iş yönünü düşünüyor tabiki düşüncek hatta konuşuyoruz ama benımde önemsedigim konular geçiştiriliyor.fikir edinmek için magazaları dolaştık onun kafası başka yerde oldugu için hiç zevk heyecan vermedi benim yanımdayken bile aklı maddiyatta olunca sogukluk gırıyo araya ve ortak konumuz yok.keşke nişanlı olmasaydık dügünüme kısa zaman kaldı yakınımda evlencekler telaş içinde ama bizde ilerleme yok moralim bozuluyo kavga edip barışsak bile içimde burukluk kalıyo offf içimi döktüm valla :5:

Nişanlılık bir ilişkinin en zor dönemi bence. 5 yıllık ilişkide, iki yıllık evlilikte sesimiz dahi yükselmemişken 5 aycık süren nişanlılıkta onlarca kez birbirimize girdik. Düğün bitip otel odamıza girince ikimiz de bir oh çekmiştik. Ayrılık hiç söz konusu olmadı ama bizde.

3 buçuk yıllık evlıyım..10 yıldır tanıyorum eşimi..

bizim kuralımız var; ayrılık lafı ağıza alınıyorsa bunun geri dönüşü olmaz!,olmıcak!

bu yüzden kımse esintiye,gemileri yakamıyor..

çok kavgalarımız oldu nişanlıyken..ve hepsini ben başlatırdım..en fazla 3 gün küs kalırdık..dayanamazdık sonra..evlenince 2. gün dayanamayıp barışıyo insan..aynı evde küslük çekilmiyo..trip atmaya üşeniyo insan :9::9::9: bide nişanlıyken insan eşini tam tanımadığı için saçma konularda kavga çıkarabiliyo...kısacası zaman va sabır her şeyin ilacı dostum..
elle tutukur sebepler yokken tartısmamıza sevınsek mı uzulsek mı bılemedım.... Sabır.

6 yıllık sevgililik dönemimiz oldu kavga eder barışırdık yada yapılan seyler fazla önemsenmez üstü kapatılırdı.Nişanlıyken ailelerde işin içine girince her kavga olay oluyo hayata bakış açılarımız farklı.mesela ben dügün ev için ugrasırken o parasal ve iş yönünü düşünüyor tabiki düşüncek hatta konuşuyoruz ama benımde önemsedigim konular geçiştiriliyor.fikir edinmek için magazaları dolaştık onun kafası başka yerde oldugu için hiç zevk heyecan vermedi benim yanımdayken bile aklı maddiyatta olunca sogukluk gırıyo araya ve ortak konumuz yok.keşke nişanlı olmasaydık dügünüme kısa zaman kaldı yakınımda evlencekler telaş içinde ama bizde ilerleme yok moralim bozuluyo kavga edip barışsak bile içimde burukluk kalıyo offf içimi döktüm valla :5:
. Onlar para konusunu dusunuyor, bız duygusallık konusunu...

Bu aralar malesef çok sık yasadıgım bi durum. Düzelir diye umuyorum

Nişanlılık zor ve sancılı bi süreç. Hele ilk zamanlar birçok şeye kafamı takıyordum sürekli zavallıma sarıyodum. Ama çok kısa sürerdi. Konuşarak anlaşarak bütün sorunları çözüyoruz çok şükür. Hiç ayrılık muhabbeti oldu mu? Oldu:) ben ayrıldım. Hatta yüzüğü bile çıkarıp verdim eline. Ama itiraf edeyim blöf yapıyordum:) tamam dese dünya duracak bende ama nasıl bi cesaretse yaptım:) tabi 5 dkya taktım yüzüğü geri:) neyse hala nişanlıyız kaldı düğüne 3 ay. Bu arada 9 aydır nişanlıyız. Ve şimdi birbirimizi öyle kabul ettik ve isteklerimizi öyle anladıkki artık tartışmıyoruz bile dağlara taşlara nazar olmasın. Kısacası eşin gibi gördüğün an o didişmeler kayboluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlılık zor ve sancılı bi süreç. Hele ilk zamanlar birçok şeye kafamı takıyordum sürekli zavallıma sarıyodum. Ama çok kısa sürerdi. Konuşarak anlaşarak bütün sorunları çözüyoruz çok şükür. Hiç ayrılık muhabbeti oldu mu? Oldu:) ben ayrıldım. Hatta yüzüğü bile çıkarıp verdim eline. Ama itiraf edeyim blöf yapıyordum:) tamam dese dünya duracak bende ama nasıl bi cesaretse yaptım:) tabi 5 dkya taktım yüzüğü geri:) neyse hala nişanlıyız kaldı düğüne 3 ay. Bu arada 9 aydır nişanlıyız. Ve şimdi birbirimizi öyle kabul ettik ve isteklerimizi öyle anladıkki artık tartışmıyoruz bile dağlara taşlara nazar olmasın. Kısacası eşin gibi gördüğün an o didişmeler kayboluyor

Hahaha okurken guldum cunku kendimi gordum bloff benim isimdir o yuzuk cikar geri girer bes dakikaa sonra :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ayy sende resmen kendimi gördüm; nişan tarihimiz, düğün tarihimiz, anlattığın yaşanmışlıklar tıpkııı biz :)
En son şubat ayında Allah'ım nasıl bi cazgırlıktı o yaptığım...Ama onun da içinde bulunduğu canımı çoookk sıkan bi duruma tanık oldum ve sinirleneceğimi bile bile yaptı bunu. Bende önce garibimin laf bombardımanıyla canına okudum, ardından da kapattım tlfu 2 gün boyunca iletişimi kestim ama görseniz nası içim içimi yiyo. Sonra da konuşalım ailelerle olmuyo bu iş diye msj atarak son hamlemi yaptımm ve gol :) Aradı beni, buluştuk,kozlarımızı paylaştık ve ağlaş koklaş sarıldık bol bol. Sonuç = barıştık.
Her şerde cidden var bi hayır. O gün öyle büyük bi söz verdik ki birbirimize, çok şükür o günden beri birbirimize darılacağımız en ufak söz çıkmadı ağzımızdan çıkmaz da inşallah...

Gerçekten biraz sabır ve biraz da gelişen durumlara karşı sakin olmaya özen göstermek çok önemli.

Ayy sende resmen kendimi gördüm; nişan tarihimiz, düğün tarihimiz, anlattığın yaşanmışlıklar tıpkııı biz :)
En son şubat ayında Allah'ım nasıl bi cazgırlıktı o yaptığım...Ama onun da içinde bulunduğu canımı çoookk sıkan bi duruma tanık oldum ve sinirleneceğimi bile bile yaptı bunu. Bende önce garibimin laf bombardımanıyla canına okudum, ardından da kapattım tlfu 2 gün boyunca iletişimi kestim ama görseniz nası içim içimi yiyo. Sonra da konuşalım ailelerle olmuyo bu iş diye msj atarak son hamlemi yaptımm ve gol :) Aradı beni, buluştuk,kozlarımızı paylaştık ve ağlaş koklaş sarıldık bol bol. Sonuç = barıştık.
Her şerde cidden var bi hayır. O gün öyle büyük bi söz verdik ki birbirimize, çok şükür o günden beri birbirimize darılacağımız en ufak söz çıkmadı ağzımızdan çıkmaz da inşallah...

Gerçekten biraz sabır ve biraz da gelişen durumlara karşı sakin olmaya özen göstermek çok önemli.

Kesinlikle öyle zamanla anlıyorsun ama bunu. Başlarda çok cadıydım ki hala öyleyim. Ya sevgi öyle üstün bişeyki herşeyin üstesinden geliyor. Aileler girince işin içine hep oluyor böyle şeyler.
Seninde düğün yakın o zaman benle aynı telaşlardasın:) yorgunluktan ölüyorummmm

Hahaha okurken guldum cunku kendimi gordum bloff benim isimdir o yuzuk cikar geri girer bes dakikaa sonra :)))))

Ayyyynenn ama iyi cesaret ne yalan:) yani iyi tamam bende sıkıldım ayrılalım yeter dese beynim burnumdan akana kadar ağlıcam yapma aşkıııımmm etme aşkım diye:)

Kesinlikle öyle zamanla anlıyorsun ama bunu. Başlarda çok cadıydım ki hala öyleyim. Ya sevgi öyle üstün bişeyki herşeyin üstesinden geliyor. Aileler girince işin içine hep oluyor böyle şeyler.
Seninde düğün yakın o zaman benle aynı telaşlardasın:) yorgunluktan ölüyorummmm

Hiii aman Yarabbi seni öyle iyi anlıyorum ki o yorgunluk konusunda. Ya ne kadar zor işmiş gerçekten de evlenmek...
Mobilyası ayrı dert boya badanası ayrı dert. Gelinliği ayarlasan ayakkabıyı uydurmak lazım ee buket seçimi daha bi özen istiyo.
Bütçe belli, ailedekilerin farklı beklentileri her gün daha çok hortluyo, ee onlar da hevesleniyo.
Hem eksiklere yetişmeye çalışmaktan, hem evin temizliğine koşuşturmaktan, hem de 2 aile arasında arayı bulmaktan bittim :)
Allah yardımcımız olsun canım :)
Benim ağustosun 23'ünde olucak düğünüm, senin tarih kesinleşti mi?

Ayyyynenn ama iyi cesaret ne yalan:) yani iyi tamam bende sıkıldım ayrılalım yeter dese beynim burnumdan akana kadar ağlıcam yapma aşkıııımmm etme aşkım diye:)

Bana oyle dese bile devam ediyorum bendekide iyi cesaret :))))

9 ay oldu nişanlıyım 2,5 ay kaldı düğüne küslük 1 günü geçmedi hiç.

Back
X