• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım 3,5 saattir kayıp

Beni görüntülü aradı surat yapmadım mesajlardaki gibi ama hangi konuyu konuştuysak mutlaka laf soktum neye uğradığını şaşırdı

Tamam işte en iyisini yapmışsın(!) neye uğradığını şaşırt böyle. Hadsize bak sen hep bi kac saat uyurdu bugün 3 buçuk sat uyumuş. Bunu ödetmen gerek.

Yanlış anlama ama bacım ya bu adam sana çok aşık gözü gormuyor bir şey ya da çok saf. İnan normal değil tavırların. Dj izledi diye sinirlendin maden. İki trip at yeter yapmadığım şey kalmadı diyorsun. Yazık adama. İnan sıkılır, sabri tükenir üzülen sen olursan
Dünden sinirliyim aslında bütün gün beraberdik sinemaya gittik avm gezdik teknoloji mağazasında televizyonların birinde dj kızın biri müzik yapıyodu bi döndüm baktım izliyo senmisin izleyen yapmadığım şey kalmadı

Dünden sinirliyim aslında bütün gün beraberdik sinemaya gittik avm gezdik teknoloji mağazasında televizyonların birinde dj kızın biri müzik yapıyodu bi döndüm baktım izliyo senmisin izleyen yapmadığım şey kalmadı

Yani ne denir ki... Yazık desem yazık değil. Adam bile bile katlanıyor. Demek ki böyle mutlu. Kendi adıma ve diğer hemcinslerim adına üzülüyorum sadece. Ne şanssıziz bee.

Genel de böyle adamlar şöyle yapar .
Sadece bir kere bitti der ve giderler.
Sabrına aldanma bir gün bitti diyecek ve yalvarman da fayde etmeyecek.
Böyle devam etme bence.

Yanlış anlama ama bacım ya bu adam sana çok aşık gözü gormuyor bir şey ya da çok saf. İnan normal değil tavırların. Dj izledi diye sinirlendin maden. İki trip at yeter yapmadığım şey kalmadı diyorsun. Yazık adama. İnan sıkılır, sabri tükenir üzülen sen olursan

Hiiiiic bi şey olmaz. Bak demedi deme. Eğer konu sahibinin nisanlisi dün ve bugün için özür dilemezse af dilemezse ben de neyim. Aralarında ki diyalog bu. Adam her seferinde özür diliyo. Geçen ki konusunda profil resmini değiştirmiş. Sen nasıl olurda değiştirirsin diye tavır yapmıştı. Özür dilemiş mesela değiştirdiği için. Garip. Çok garip. Hayat çok tuhaf ve hiç adil değil :(

Hiiiiic bi şey olmaz. Bak demedi deme. Eğer konu sahibinin nisanlisi dün ve bugün için özür dilemezse af dilemezse ben de neyim. Aralarında ki diyalog bu. Adam her seferinde özür diliyo. Geçen ki konusunda profil resmini değiştirmiş. Sen nasıl olurda değiştirirsin diye tavır yapmıştı. Özür dilemiş mesela değiştirdiği için. Garip. Çok garip. Hayat çok tuhaf ve hiç adil değil :KK43:
Burdaki cevaplardan sonra şaşırıyorum çünkü her açtığım konuda haklı olarak açıyorum hatta bu sefer kesin haklısın dicekler diyorum yine olmuyo

Kız baya kıvrak bişeydi bilmiyorum çok bozuldum kızda iyi oynuyodu dimi diyip güldü bide kızdırmaktan zevk alıyo

3 saat konusmadiniz diye mi trip atiyosun sıkılır insan sürekli konuşmaktan ya evlenince zaten sürekli yan yana olucaksiniz valla her konunda ne kadar şanslı olduğunu anlayana kadar sanslisin yazmaktan vazgecmicem adamı bu kadar bunaltma ya valla ben dış kapının dış mandali olarak sıkıldım adamda yine iyi sabır varmış bunun bi versiyosunundan daha varsa bana ulastırın ya valla söz bunaltmam adamı bu kadar:KK70:

3 saat konusmadiniz diye mi trip atiyosun sıkılır insan sürekli konuşmaktan ya evlenince zaten sürekli yan yana olucaksiniz valla her konunda ne kadar şanslı olduğunu anlayana kadar sanslisin yazmaktan vazgecmicem adamı bu kadar bunaltma ya valla ben dış kapının dış mandali olarak sıkıldım adamda yine iyi sabır varmış bunun bi versiyosunundan daha varsa bana ulastırın ya valla söz bunaltmam adamı bu kadar:KK70:
Valla bu adam sabırlı gibi görünüp evlenince bana çektircek galiba aklıma şimdi bu geldi

Şimdi hanım kızım yaş kaç bilemedim lakin sen böyle yaptıkça adam evlilik hakkında bir düşüncelere dalar nedeni ise çocukla mı evleniyorum ben gibi düşünceler olur ;) azıcık olgunluk lütfen adama güven duygun yoksa da evliliği bir daha sen düşün 3.5 saat uyunur mu diye başlık açacak kadar paranoya yapmışın çünkü oldu olacak çip takalım adama konum izlersin

Burdaki cevaplardan sonra şaşırıyorum çünkü her açtığım konuda haklı olarak açıyorum hatta bu sefer kesin haklısın dicekler diyorum yine olmuyo

Tamam bak seni anlamaya çalışıyorum. Konuyu açarken öyle düşünüyo olabilrsin. Kendini haklı görüyo olabilirsin ama biz sana sayfalarca dil döküyoruz. Hmmm evet ya galiba ben abarttım demiyosun ki hiç. Üstüne hala bi şekilde bedel ödetmeye çalısiyosun. Bizde haklı olarak kızıyoruz ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin diye.

Valla bu adam sabırlı gibi görünüp evlenince bana çektircek galiba aklıma şimdi bu geldi
Iyi niyetli bi insansın seni tanimasamda yinede seviyorum ama bak böyle yapma hayatı kendin için zorlastirma adama bağımlı gibi yasıyosun galiba 2 saat onunla konusmasan seninle ilgilenmese kendini yiyip bitiriyosun kesin kendine yazık etme ya biraz olgunluğa ihtiyacın var sanki senin:KK51:

ne sabırlı adam bu ya ne olur şu sabrın %1i bende olsa :KK61: bak evlenince burnundan gelir etme tatlım biriktiriyordur kesino_O

Tamam bak seni anlamaya çalışıyorum. Konuyu açarken öyle düşünüyo olabilrsin. Kendini haklı görüyo olabilirsin ama biz sana sayfalarca dil döküyoruz. Hmmm evet ya galiba ben abarttım demiyosun ki hiç. Üstüne hala bi şekilde bedel ödetmeye çalısiyosun. Bizde haklı olarak kızıyoruz ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin diye.
Teşekkür ederim bazen abarttığımı düşünüyorum aslında ama öyle dediğim zaman konunun üstünden zaman geçmiş oluyo tabi yazmamış oluyorum haliyle kendimi törpülemeye çalışıcam ama nereye kadar bilmiyorum

Iyi niyetli bi insansın seni tanimasamda yinede seviyorum ama bak böyle yapma hayatı kendin için zorlastirma adama bağımlı gibi yasıyosun galiba 2 saat onunla konusmasan seninle ilgilenmese kendini yiyip bitiriyosun kesin kendine yazık etme ya biraz olgunluğa ihtiyacın var sanki senin:KK51:
Ay bende seni seviyorum :KK60: evet hep sürekli konuşmaya alıştım bide sürekli kavga çıkaran taraf benim

Back
X