nişanlım abarttığımı söylüyor?

Halilarinin puskullerini duzeltirken instaya hikaye atma hayalleri vardir ablasi yoksa gayet mantikli hareketleri var

Mantıklı. Ben her evi kendi evim gibi düşündüm. Az ve öz eşya.

benim kızın odası hariç tüm eşyalarım yerle bir ya da çok yakın.robotu araları eşya altlarını değil ortalıktaki tozları vs şöyle bir süpürsün diye aldım.o yüzden de pahalısını almadım.asıl kendimin kullanması gereken süpürgeyi dyson aldım.ben süpürmesem eşya altlarım aralar öbek öbek toz olur

Benim için önemli olan kedi kumu ve tüy. E robot ikisinde de işe yaramıyor. Niye alayım dedim. Sandalyeleri koltukları süpüren bir robot çıkarsa alırım

Ama cam silme robotuna takıldım bu ara, biraz inceleyeyim ondan alacam sanırım. Yeni evin her tarafı cam çünkü.

ben de pembik gelin olmak istiyorum.15 senelik eşimin bekarlığından kalma buzdolabım ver ama banane ben de niye gardrop tipi yok diye adam eve gelir gelmez cıngar çıkaracağımmmm.küçücük 15 binlik şeyi benden esirgiyor musun bile diyeceğimm

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın abisi nişanlısı ile robot süpürgeden başlayan kavga ile düğüne bir ay kala nişan attılar. Ona yaptığım yorumu size de yapayım çok istiyorsanız çeyizinizde götürün adama aldırmayın

vay canına bu robot süpürgelerin yuva yıkan modeli de varmış baksanıza

Türkiye’de daha kimse konuşmazken yabancı youtube kanallarından Dyson kablosuz süpürgeyi öğrenmiş biri olarak ben almadım. Alabilirim. Almayı da hep hayal ediyordum senelerdir. Ama o parayı ona vermeye kıyamıyorum yine de. Atandığımda 1.5’a aldım Philips kablosuz süpürgeyi, şu ara o da 3.8 falan olmuş. “Oh iyi ki zamanında almışım, gerçi keşke Dyson alsaydım daha kârdaydım şu an” dedim en son

ne almazsan 2 aya daha pahalıya alıyorsun.ama bu mantıkla da işe yarar yaramaz ne varsa topluyoruz sırf indirimde diye evde olduğu halde faraş seti aldım ben bu haftasonu mesela.

Kendiniz alın madem

"Almayacaksan daysın
Sen de damat mısın?" demişler, son senelerde maniler sözlüğümüze dahil edilmiş bir ikilik bu. Burada bilmezler, hepsi vapmir vahşet kadınlar... Gün geçmiyor ki bir taze gelin adayını daha örseleyip küstürmesinler.

Ben size hak verdim konu sahibi, siz bakmayın buradaki kadınlara, daysını olmayan kıslandığından size aldırmamaya çalışıyor, daysını olanlarsa daysınlı azınlık evlerden biri olarak kalmak için almanıza karşılar, hepsi fesatlıklarından... Bir de dayyısı var benim annemin kardeşi ama konunun bunla alakası yok.

Aldırınız, hakkınızdır, isteyin nişanlınızdan. Ya alırsın daysın, ya da atıyorum bu nişanı! deyin ve durmayın atın o nişanı. Hayır böbreğinin birisini de nişanlısı için satamıyorsa, bence sizi gerçekten sevmiyor. Yoksa satar, ille de alırdı. Üzerine kalan parayla da en az 10 bilenzik yapardı. Bahane değil bunlar!!!

Dediğiniz markaya eşimle nişanlı iken beraber karar verdik kendim aldım, hiç bir eşyamız için ille de o almalı diye düşünmedim. Alamıyor olsaydım, yine oturur onun bütçesine göre bir şey belirlerdik. Sonuçta bir eşya, bu kadar basit mevzuların aranızı bozmasına izin vermeyin önemli olan evin huzuru.

kendiniz alin birincisi ikincisi robotlar varken elimle supurecegim bir supurgeye o parayi vermem sahsen, robot supurge alin.. su an o evi supuruyor ben kahvemi yudumluyorum

Doğru diyorsunuz, benimde süpürge nedense çığlık atmaya başlamıştı, çalıştırmaya korkuyodum, borusu boş filtresi temizdi. Kızıma verdim ( öğrenci evinde kalıyor :))) ) . Bir arkadaşım sana robot süpürge alalım kampanyada şu fiyata , biz çok memenunuz dedi, sadece halıyı süpürmesi için evde birde ona yer ayırmam gerekecekti (gereksiz eşya sevmiyorum ) aklımdan dyson geçti, gittim Bosch marka aldım, çok memnunum, çıkardığı tozu gördükçe şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…