nişanlım abarttığımı söylüyor?

eviniz düz ayak ve ortada çok bir şey olmayan bir evse tüm evi seçince süpürüp çıkar zaten

o sıkıntı. benimki roborock s5 eşik konusunda diğerlerinden bi tık iyi ama yine de bilemedim tabi
kaldırır atlatıverirsin eşikleri.bana asıl cam silen alet lazım.yükseklik korkumdan kendim silemiyorum.ama pahalılar o mübareklerde.anneler gününde de alan olmadı

kaldırır atlatıverirsin eşikleri.bana asıl cam silen alet lazım.yükseklik korkumdan kendim silemiyorum.ama pahalılar o mübareklerde.anneler gününde de alan olmadı
ben tüm camlarımı içe açılan şekilde yaptırdım. araştırabilirsin. çok rahat oluyor

ben tüm camlarımı içe açılan şekilde yaptırdım. araştırabilirsin. çok rahat oluyor
kendi evim olsa yaptırırdım.evim henüz yapılmadı ama fransız balkonlu olacakmış tüm odalar.o zaman kolay olur.sopaya bez sardım o da aşağı düştü vazgeçtim .

kendi evim olsa yaptırırdım.evim henüz yapılmadı ama fransız balkonlu olacakmış tüm odalar.o zaman kolay olur.sopaya bez sardım o da aşağı düştü vazgeçtim .
hahahah hayırlı olur inşallah. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Ben yorulmuyorum ama bizde robot da olduğundan belki kabasını o alıyor diyedir. Konu sahibesi robot istememiş mi ya? Bence bir robot da güzel olur

Ben yorulmuyorum ama bizde robot da olduğundan belki kabasını o alıyor diyedir. Konu sahibesi robot istememiş mi ya? Bence bir robot da güzel olur
hah onu da aklına sok hem dyson hem de robot istesin nişanlıdan.adam da cinnet geçirsin

İatanbulda 8bin liraya bile 1+1 mevcut maalesef.

Az evel kuafördeydim. Yeni gelinler ev bulamıyormuş, bir çok müşterim ev bulana kadar kayınvalidesi ile oturacakmış dedi güzellik uzmanı. Çok yazık gerçekten.

Az evel kuafördeydim. Yeni gelinler ev bulamıyormuş, bir çok müşterim ev bulana kadar kayınvalidesi ile oturacakmış dedi güzellik uzmanı. Çok yazık gerçekten.
1+1 ler vardır gene ödeyebilecekleri.ama pembikler 3 oda 1 salon döşeme sevdasından beğenmiyorlar onları.anneleri ve çevrede fiştekliyor:aa bilmem neyin kızına yapılmış alınmış senin neyin eksik?hatta daha da ileri gidip saygısızca terbiyesizce dul gibi mi evleneceksin bile diyorlar.pembiklere müstehak

Bak bunda haklısın salon takımı oturulmaz dogru durust ılla 3 artı 1 olsun ılla dıye muze gıbı durur salon takımı mutfakta ayrı masa salonda ayrı masa cok gereksiz cok

Ne dertler var millette yarabbim.. kızmakta okadar haklisin ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…