ben kendi kendine kurutuyorum yaz kış.fön makinesi ihtiyacım bile yok
eviniz düz ayak ve ortada çok bir şey olmayan bir evse tüm evi seçince süpürüp çıkar zatenBen istiyorum ki ben evde değilken tüm evi süpürsün bitsin. Oda değiştirmesini kendim yapana kadar odayı kendim süpürürüm dedim, ev küçük sayılır zaten. Kuzenim dubleks evine iki tane almış . İkisini birden kuruyor, biri alt katı değeri üst katı süpürüyor. Ona sadece merdivenler kalıyor
Eşiklerim çok yüksekeviniz düz ayak ve ortada çok bir şey olmayan bir evse tüm evi seçince süpürüp çıkar zaten
o sıkıntı. benimki roborock s5 eşik konusunda diğerlerinden bi tık iyi ama yine de bilemedim tabiEşiklerim çok yüksek
kaldırır atlatıverirsin eşikleri.bana asıl cam silen alet lazım.yükseklik korkumdan kendim silemiyorum.ama pahalılar o mübareklerde.anneler gününde de alan olmadıo sıkıntı. benimki roborock s5 eşik konusunda diğerlerinden bi tık iyi ama yine de bilemedim tabi
ben tüm camlarımı içe açılan şekilde yaptırdım. araştırabilirsin. çok rahat oluyorkaldırır atlatıverirsin eşikleri.bana asıl cam silen alet lazım.yükseklik korkumdan kendim silemiyorum.ama pahalılar o mübareklerde.anneler gününde de alan olmadı
kendi evim olsa yaptırırdım.evim henüz yapılmadı ama fransız balkonlu olacakmış tüm odalar.o zaman kolay olur.sopaya bez sardım o da aşağı düştü vazgeçtim .ben tüm camlarımı içe açılan şekilde yaptırdım. araştırabilirsin. çok rahat oluyor
hahahah hayırlı olur inşallah. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahkendi evim olsa yaptırırdım.evim henüz yapılmadı ama fransız balkonlu olacakmış tüm odalar.o zaman kolay olur.sopaya bez sardım o da aşağı düştü vazgeçtim .
Aslında dyson’ın olayı güç harcamadan, yorulmadan kolay ve cidden efsane temizlik sağlaması.
Bende de marathon vardı ama onunla evi süpürmek benim için ölüm. Aşırı yoruyor. O yüzden kocam kullanıyordu. Dyson’la bütün evi 15 dakikada yorulmadan süpürüyorum üstelik düşük ayarda.
Bir gün önce süpürülmüş halıdan üç hazne dolusu kıl tüy topladı beş dakikada. Olayı nedir bilmiyorum, muhtemelen başlıktaki döner zımbırtılar.
hah onu da aklına sok hem dyson hem de robot istesin nişanlıdan.adam da cinnet geçirsinBen yorulmuyorum ama bizde robot da olduğundan belki kabasını o alıyor diyedir. Konu sahibesi robot istememiş mi ya? Bence bir robot da güzel olur
İatanbulda 8bin liraya bile 1+1 mevcut maalesef.Neresi yav orasi, kaza bela tayin olmasak bari oyle yerlere
Insanlar kafayi yemis gerçektenİatanbulda 8bin liraya bile 1+1 mevcut maalesef.
Kuzenim annesini yakınına taşımak istedi ama bu fiyatlarla yapamadı. Benim maaşım 8bin değil 18 yıllık memurumInsanlar kafayi yemis gerçekten
İatanbulda 8bin liraya bile 1+1 mevcut maalesef.
hah onu da aklına sok hem dyson hem de robot istesin nişanlıdan.adam da cinnet geçirsin
1+1 ler vardır gene ödeyebilecekleri.ama pembikler 3 oda 1 salon döşeme sevdasından beğenmiyorlar onları.anneleri ve çevrede fiştekliyor:aa bilmem neyin kızına yapılmış alınmış senin neyin eksik?hatta daha da ileri gidip saygısızca terbiyesizce dul gibi mi evleneceksin bile diyorlar.pembiklere müstehakAz evel kuafördeydim. Yeni gelinler ev bulamıyormuş, bir çok müşterim ev bulana kadar kayınvalidesi ile oturacakmış dedi güzellik uzmanı. Çok yazık gerçekten.
Bak bunda haklısın salon takımı oturulmaz dogru durust ılla 3 artı 1 olsun ılla dıye muze gıbı durur salon takımı mutfakta ayrı masa salonda ayrı masa cok gereksiz cok1+1 ler vardır gene ödeyebilecekleri.ama pembikler 3 oda 1 salon döşeme sevdasından beğenmiyorlar onları.anneleri ve çevrede fiştekliyor:aa bilmem neyin kızına yapılmış alınmış senin neyin eksik?hatta daha da ileri gidip saygısızca terbiyesizce dul gibi mi evleneceksin bile diyorlar.pembiklere müstehak
İstanbulda 4bine ev bulamıyoruz 1+1 bileİatanbulda 8bin liraya bile 1+1 mevcut maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?