• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım abarttığımı söylüyor?

İtiraf edin o markanın teknik özelliklerini önemsemiyorsunuz bile, sırf ele güne karşı 'daysın aldım bakııaaan' demek için istediğinize eminim.

Bende Philips marathon var ve o kadar güçlü çekiyor ki kolay süpürmek için ayarını düşürüyorum yoksa halıları falan kaldırıyor, parkelerde karolarda yere yapışıyor. Yani bundan daha iyisi tam olarak ne olsun istiyorsunuz anlamadım ki.

yarı fiyatına roidmi x30 pro aldim gayet memnunum dyson v11le karşılaştırmasını izleyerek karar verdim. aynı işlevde marka farkı. normalde kız tarafı erkek tarafı diye pek ayırmam ama çeyizimde süpürgemi kendim almıştım. maddi güç yetmiyorsa zorlamayı ve kavga etmeyi anlamsız buluyorum

İlk defa birşey istiyorsun?Diğer bütün eşyaları kim nasıl aldı?Bütçesi yoksa adamın ne yapsın
süpürge küçük ev aletleri kız çeyizidir.kız çalışıyorsa bulaşık makinesi vs de kız çeyizi oluyor.yatak odası da çoğunlukla kız tarafı alır.hiçbirini almayıp süpürge de süpürge mi diyor acaba bilemedim

Nişanlın fakirse demek. Dyson olmayan ev de ne bileyim :cry:
Amerika'da 800$ diye komsum garajında arabasını süpürüyor sadece. Ritüelmişçesine..Evine sürmeye kıyamadığını belirtti. Türkiyede 7000 para birimi dediğimde orada yaşamadığına şükretti :bicak:

Amerika'da 800$ diye komsum bagajında arabasını süpürüyor sadece. Evine sürmeye kıyamadığını belirtti. Türkiyede 7000 para birimi dediğimde orada yaşamadığına şükretti :bicak:
ucuza ne var ki alıştık taksit taksit alıyoruz bu tip şeyleri.yakın zamanda telefon aldım parası içime oturdu .3 asgari ücret çünkü.ama yurtdışında ucuz :KK12:

ucuza ne var ki alıştık taksit taksit alıyoruz bu tip şeyleri.yakın zamanda telefon aldım parası içime oturdu .3 asgari ücret çünkü.ama yurtdışında ucuz :KK12:
Bir de yurtdışında da enflasyon var diye insanımızı kandırmaya salak yerine koymaya çalışmaları yok mu.. şahsen kaç senedir ne etin ne sütün ne alkolün fiyatının belirgin değiştiğini görmedim. Oynuyorsa ufak tefek oynuyordur. Kalite desen burada kaliteli eşyalar görünce artık üzülüyorum türkiye deki insanların ne suçu var diye. Alım gücü kıyas bile edilemez maalesef.

Bir de yurtdışında da enflasyon var diye insanımızı kandırmaya salak yerine koymaya çalışmaları yok mu.. şahsen kaç senedir ne etin ne sütün ne alkolün fiyatının belirgin değiştiğini görmedim. Oynuyorsa ufak tefek oynuyordur. Alım gücü kıyas bile edilemez maalesef.
Kuzenim 20 bin euroya lüks araç aldı biniyor Almanyada.O paraya ben 2. el eski bir araba anca alırım .

Kuzenim 20 bin euroya lüks araç aldı biniyor Almanyada.O paraya ben 2. el eski bir araba anca alırım .

Aynı şekilde, ben de iyi bir markanın sportbackine sahibim sıfırını 45.000euroya aldım. İkinci eli 25.000euro civarıydı. Dileyenlere aylık 500Euroyla taksitle alma imkanı da oluyor. Karşılaştırma için söyleyeyim sıfırı zaten Türkiyede bulunmuyormuş artık, ikinci elleri de 1milyondan başlıyormuş o_O

20.000Euro civarına gayet Audi de, Mercedes de alınıyor hem de temiz ve kmsi de yaşı da az. Yazdım galiba, geçende anneme araba bakıyordum korktum yeminle. 300.00tlye hiç öyle güzel bir şey bulamadım, eli yüzü düzgün arabalar 500.000den başlıyor :bicak:

Bizde cins olan ben değilim işte 😂 Bana çöp de versen aaa ne güzelmiş der kullanırım öyle bi rahatlık, umursamazlık. Kocam da her şeyin en iyisi olsun, en güzeli olsun, piyasa araştıralım, daha iyisini de buluruz, şuna bin vereceğimize buna iki bin verelim insanı. Ben de saldım, iyi de oldu bence. Ne kadar az sorumluluk o kadar iyi 😂
Kocan ben miyim acaba😅 ben de çok rahat ve umursamaz biriydim normalde kocam çok araştırmacı ve işini şansa bırakmayan biri olduğu için ama bana güncelleme geldi sanırım şimdi asla rahat edemiyorum sanki ben alınca daha iyisini daha kalitelisini seçiyorum gibi geliyor bendeki de böyle bi kerizlik işte kendimi erkenden yaşlandırma kerizliği🥲 eski duruma nasıl dönebilirim help🫠

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Hemen boşan. Bu sana yapılamaz. Ceyize süpürgeyi ayrıca kız alır oğlan değil. Sen yatak odası takımı alırken on binlik alsan. Nisanlinin hayiiirrr olmaz askito ben yirmi binlik istiyorum demeye hakkı var mı yok. Niye parayi veren sensin dimi. Biraz makul olun

Kocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynı😬
Çok hoyrat kullandıkları içindir. Benim sapından kumandalı bir rahmetli süpürgem vardı bakıcım kumandanın olduğu yerden 3 defa kırdı süpürgeyi, süpürge parasından fazla sap parası verdim.

20 000 ine lüks arabamı aldı , almanyadanmı ,
Orda bir yanlislik var bacim.
Arabanın markası neki?
Vallahi bizde araba bakıyoruz, 2. 3. El artık kaç kişi ellediyse, 5 yaşından itibaren iyi bir araç 50 000 Euro’dan başlıyor.
Yılbaşından evvel fiyatlar uçtu.
Kızımada araç gerekli diye eski bişey bakıyorduk, 3-5 bin euro’luk arabalar üzerine + 2000 Euro yapmış, almaktan vazgeçtik , benim bisikletimi kullanacak

Kocan ben miyim acaba😅 ben de çok rahat ve umursamaz biriydim normalde kocam çok araştırmacı ve işini şansa bırakmayan biri olduğu için ama bana güncelleme geldi sanırım şimdi asla rahat edemiyorum sanki ben alınca daha iyisini daha kalitelisini seçiyorum gibi geliyor bendeki de böyle bi kerizlik işte kendimi erkenden yaşlandırma kerizliği🥲 eski duruma nasıl dönebilirim help🫠
Amaaan ölümlü dünya boşver, yanımızda götürmücez ya😂😂😂

Ben de kalite severim o ayrı mesele. Bişeyden ortalama 5 tane alacağıma alabileceğimin en iyisi 1 tane alırım. Çok eşya da sevmiyorum zaten. Ama öyle araştırayım model karşılaştırayım falan hiç bana göre değil. Kıyafette zaten belli markalarım var siteye girip alıp çıkıyorum. Elektroniğin araştırmasını da kocaya kakalıyorum 😂

Çok ilginç. Süpürge kız tarafına ait üstüne bir de nişanlınıza sinirlenmişsiniz.
Bir arkadaşım pahalı istediği şeyleri erkek tarafının sorumluluğunda olmasına rağmen kendisi ödemişti sıkıntıya sokmamak için.
Bir tarafta o, bir tarafta siz.

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Yeni evlenecek birisiniz,durumunuz cok cok iyi degilse 7-8 bin süpürgeye vermek size mantıklı geliyor mu???

Back
X