Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet güzel bir üslupla ilerlerken birden ablası ağlamaya fenalaşmaya başladı
Ya o kadar hissettim ki ablasinin agladigini kesin agalr demistim. Kendini acindirmak adina kimsenin sizi dusundugu yoktu. Cok guzel bir aileniz var sakin geri donmeyin nisanliniza ne demek puu sana ha sinirden elim ayagim bosaldi. İnsandan biraz gurur olur ben 3 cocuguma da kendimede bakarim der yaziklar olsun boyle insanlar ne kiymetli totoymus simdi onlar ellerinden 2. Maas gitti altinlar gitti diye dusunurler. Kendim calisipda gecineyim yok .

Çok merak ediyordum konuyu. Çok temiz bitirmişsiniz tebrik ederim. Kimse kendini başkasına taşıtamaz kimse kimsenin hatalarının bedelini en güzel yıllarıyla ödememeli. Sana çok imrendim. Ne güzel bir ailen var. Umarım çok mutlu olursun

Hayirlisi canim üc gün aglarsin simdi belki ama inan bunlar evlendikten sonra üstüne cullanirdi. Anne babaya yazlik alinacak, ablaya ev kurulacak borc icinde ve sende öyle uzaktan izleyeceksin. Bunlar seni daha cok oyalardi. Gayet iyi olmus

Gerçekten naif, kibar, nezih insanlar ile karşılaşmış o çirkef taburu. Ben olacaktım orda, o zilli püüü dediği an takmıştım elime süpürge saçlarını.

İyiki konuyu buraya açmışsınız dün akşamdan beri herkes sizin gözünüzü açmak için uğraştı.
Eğer tersi olsaydı evlenirdiniz ve bir ömür bu yükü çekmek zorunda kaldırdınız ya da boşanıp ah vahlarla geçirirdiniz

Lütfen kararınızdan caymayın. Bittiyse bitti artık. Hepsinin yüzünü görmüş oldunuz

gördün mü sen “ablam bana gelirsin gezeriz” diye dolaşırken karşılığı “pu sana” oldu. ne desem bilmiyorum o abla denen mahluka.. ailenin ellerini öp seni kimlerin elinden aldılar. hiç de üzülme çok daha iyilerine layık pırlanta gibi kızsın.

bu arada abini tebrik ediyorum yazlık hikayesiyle bir daha dökmüş niyetlerini ortaya

Helal olsun sana ailenin boynunu yere egdirmemissin bir çok genç kızımız aşığız ayağına anne babasını ezip geçiyor. bunlardan biride bendim malesef ahh şimdiki aklım olsa ...ama yaptıklarımın bedelini ödedim ben ....şükürler olsun hayatını berbat etmeden yol vermişsin ..ablası çok çirkefmis şimdi deseler tamam ev acmayacagiz farketmez o pasif eski nişanlın maaşının büyük kısmına onlara bir şeyler almak için kullanır senin maaşınlada gecinirdiniz sende sinir hastası olurdun iyi olmuş gözün aydın .. Rabbim iyi adamlar çıkarsın karşına inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence olması gereken buydu şimdi bi kaç ay ağlarsınız ama devam etseydim evlenseydin her gün ağlardın o aileyle zor. Rabbim iyi insanları çıkarsın karşınıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…