Bende neden çalışmayacak gibi bir soru sordum daha bugün. Çocukları bırakacak kimsesi olmadığı için ve lise mezunu bile değil dedi. Sebep buymuş. Uzun saatler çalışamaz bir yerde diyor çocuklar sebebiyle.ablasına yardım etmek istemesi çok güzel ama bu yüzden sizin evlilik yolunda zorlanmanız haksızlık. ablası neden çalışamıyor ? sağlıkla ilgili mi ? yani o bir iş bulup evde anneleri çocuklara bakabilirdi.
Klasik kk erkeği. Kendi maaşını ablaya verecek hanımın maaşıyla da ev geçinecekBu hep böyle gidecek öyleyse. Çocukların büyümesine daha çok var. Sizin evlilik işi nasıl olacak, bir açıklaması var mı buna? Evlendiğinizde iki evi birden geçindirecek kadar çok kazanıyor mu?
Bende neden çalışmayacak gibi bir soru sordum daha bugün. Çocukları bırakacak kimsesi olmadığı için ve lise mezunu bile değil dedi. Sebep buymuş. Uzun saatler çalışamaz bir yerde diyor çocuklar sebebiyle.
4 bin civarı bir maaş alıyor. Ama üç çocuk ve kendilerini de hesaba katarsak bence bu yetmeyecek gibi. Üstelik biz evlenmeyi düşünürken. Çok kafam karışık.Ne zamana kadar destek olabilecek ki? Belli bir süre var mı? Nişanlının geliri iki ev geçindirmeye yetecek kadar var mı?
Ablası ona güvenip eve çıkıyor. Nişanlısı olmasa oturur annesinin evinde, kendisi çalışır. Annesi de çocuklara bakar. Bunun normali budur. Kadın hiç düşünmüyor herhalde kardeşim zor durumda kalacak diye. O kardeşini enayi yerine koyuyor, kardeşi de nişanlısını.Klasik kk erkeği. Kendi maaşını ablaya verecek hanımın maaşıyla da ev geçinecekBen olsam değil maaş sümüğümü bile vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?