- 19 Mayıs 2020
- 47.784
- 214.731
- 598
Bu kadar yüzgöz olduktan sonra, atanınca kapısına dayanan ailenin 2 yaldızlı lafına kanar giderse acımam ben bu kıza.Konusahibi bunlar arsız sen atanınca kapına tekrar dayanabilirlerNişanlın çok ezikmiş baksana onlar istediği gibi çeviriyor her türlü bu evlilik çok üzerdi seni , Allah kurtardı seni. Şimdi üzülüyorsun ama on yıl sonra depresyon hastası olarak iki bebeyle de bitirebilirdin bu evliliği, sadece zaman ver kendine sadece..
Bencil ve yüzsüz tukuruk sacip durmus. Nirvanalarda geziyordur suan "yük"lüyüm ben" yük"oldum diye.asla kabul etmez sorunlu oldugunuAbla ne kadar da bencilmiş. Pes doğrusu!
Yok bu kız akıllı belli, öyle çabuk kanacak birine benzemiyor.Bu kadar yüzgöz olduktan sonra, atanınca kapısına dayanan ailenin 2 yaldızlı lafına kanar giderse acımam ben bu kıza.
Ilk basta sessizce işi çeviriyor sanıyordum da baya baya açıkdan yapıyormus kadın.Bemlncil ve yüzsüz tukuruk sacip durmus. Nirvanalarda geziyordur suan "yük"lüyüm ben" yük"oldum diye.asla kabul etmez sorunlu oldugunu
Evet, haklı, yük. Bildiğin yük. 32 yaşında, çocukları okul kreş çağında, eli ayağı tutuyor ama çalışamaz hanfendi, depresyonda şu an.Bencil ve yüzsüz tukuruk sacip durmus. Nirvanalarda geziyordur suan "yük"lüyüm ben" yük"oldum diye.asla kabul etmez sorunlu oldugunu
Olaylari buraya getirmese gorumce adina uzulecegim 3 cocugu ile yazik sorunlu esi varmis bosanmis destek olunsun ise girsin annesi cocuklara baksin ablamizda isinde gucunde yasasin demi ama yok ablanin toto kiymetli calismiycakmis gezecek yiycek elinde telefon tiktokda gezicek eminim ki hayali buydu kardeside parayi akitacak mutfak dolaacak esyalar yapilacak. Ben yukmuyum yapicaksiniz siz diye cemkircek istedigi olmayinca.Ilk basta sessizce işi çeviriyor sanıyordum da baya baya açıkdan yapıyormus kadın.
Depresyonuna tukuriim onun, ben de bosandim.ettim, kimseye de guvenmedim, kopek gibi de calistim kis kiyamet, sirtimi kimseye yaslamadim, millete bak yelloz pacozEvet, haklı, yük. Bildiğin yük. 32 yaşında, çocukları okul kreş çağında, eli ayağı tutuyor ama çalışamaz hanfendi, depresyonda şu an.
Kesin hayali kardesinin duzdugu evde tiktoklarda takilmakdi. O yuzden calisamiyor. İsine gelmiyor haspam tukurukleri icine kacacisaEvet, haklı, yük. Bildiğin yük. 32 yaşında, çocukları okul kreş çağında, eli ayağı tutuyor ama çalışamaz hanfendi, depresyonda şu an.
Herkesin bir hayatı var sonucda. Elbette kardeştir sıkıştığı yerde yardım eder. Ama altınlarına el koyacak, düğününü ertelettirecek kadar değil.Olaylari buraya getirmese gorumce adina uzulecegim 3 cocugu ile yazik sorunlu esi varmis bosanmis destek olunsun ise girsin annesi cocuklara baksin ablamizda isinde gucunde yasasin demi ama yok ablanin toto kiymetli calismiycakmis gezecek yiycek elinde telefon tiktokda gezicek eminim ki hayali buydu kardeside parayi akitacak mutfak dolaacak esyalar yapilacak. Ben yukmuyum yapicaksiniz siz diye cemkircek istedigi olmayinca.
Bugün tüküren anasının babasının yanında yarın evlenseler neler yapardı Allah bilirKesin hayali kardesinin duzdugu evde tiktoklarda takilmakdi. O yuzden calisamiyor. İsine gelmiyor haspam tukurukleri icine kacacisa
Aman bozmayın sakın, sebep olduğum için üzülürüm sonra vallaÇok alakasız ama söylemezsem dayanamıcam diyetteyim sizin her yorumunuzu okuduğumda yarın diyeti bozup kuru biber dolması yapmayı planlıyorum
yarın birgün görümcenin 3 çocuğu dayılarına bırakıp tiktoktan tanıştığı adama kaçmayacağının garantisi nedir : ))Kesin hayali kardesinin duzdugu evde tiktoklarda takilmakdi. O yuzden calisamiyor. İsine gelmiyor haspam tukurukleri icine kacacisa
Suan o benim yuvam yikildi. Kimse yuva kurmasin yikilsin dunya modunda dugunleri ertelensin demesinin nedeni bu bencil.Herkesin bir hayatı var sonucda. Elbette kardeştir sıkıştığı yerde yardım eder. Ama altınlarına el koyacak, düğününü ertelettirecek kadar değil.
Yok yok ödül günümde yapacağım o dolmayıAman bozmayın sakın, sebep olduğum için üzülürüm sonra valla
Balik gibi bakmışlardır arka fonda çapsiz capsizAbla kavgacı yaklaşınca anne babası ne yaptılar ? Üzerine yürüyünce mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?