- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Bu durumdan hoşlanmadığımı belirttim kendisine. O da evliliğimizin ertelenmesine çok üzülüyor ama ablası da evde sürekli mutsuz ve ağlar durumda olduğu için kıyamıyor. Eve sığamıyorlar gerçekten. Nişanlım sabah işe kaç kere geç kaldı, çocuklar kıpır kıpır haliyle çocuk onlar insan bir şeyde diyemiyor. Çok düzensizler şu an. İşin içinden çıkamıyorum. Gerçekten nişanlım çok ama çok hassas iyi kalpli birisi. Böyle olmasa kaba saba anlayışsız sevgisiz biri olsa gerçekten ayrılığı düşünebilirdim. Çok emek verdik biz beraber. Evlendiğimizde ablam işe girer tabi ki o zaman böyle olmayacak diyor ama hiç sanmıyorum, yine çocuklarını bırakamayacak. Ki bu borç harç nasıl biter de biz evlenebiliriz ki.
Evlenebilsek zaten problem yok çünkü benim atanma durumum olabilir seneye nasip olursa. Büyük ihtimalle başka bir şehire gideceğiz. Ne desem ben suçlu gibi görünüyorum, hani aile kavramını hiçe sayıyormuşum gibi hissediyorum.
Yorumlarınız için gerçekten çok çok teşekkür ederim
nişanlınız çok güzel manipülasyon yapan biri ! 3 çocuk kolay değil, ablası yapmış, ablası bakmak zorunda. ayrıca madem siz evlenince işe girebliyor şimdi neden bunun için çabası yok da hazıra konuyor.
muhtemelen atandığınızda ablasını da aynı şehre taşır. umarım emek ve sevgi gözlerinizi bağlamaz da bu manipülasyonu görürsünüz.