Nişanlım anneme telefonda 'annen seni satıyor' dedi

dryesil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
29
0
286
Bingöl
kızlar 1 senedir nişanlıyım. ailemin maddi sıkıntıları olduğu için 7 8 ay önce 2 sene aileme 500 tl vermek istediğimi söyledim nişanlıma o da ailemin yanında bunu kabul etti. şimdi 1 ay sonra düğünüm var. şimdi dediğinden çark etti aileme yardım etmemi kabul etmiyor. tartışmalar oldu telefonda anneme ' kızını satıyosun, başlık parası alıyorsun' dedi. düğünüme 1 ay kala böyle bir olay yaşadık. gelip annemden özür dilemesini istedim. özür bile dilemeyi kabul etmiyor. yaptığı bu saygısızlık karşısında ne yapmalıyım?

Yahu tabiki ayrılmalısın.
Evlilik başta 'saygı' demek sevgi,aile olmak demek.
Eşi olacağın kadının annesine
İlerde anne diyeceği kadına
Böylesine terbiyesizlik yapabilen adamın kanı bozuktur ilerde neler yapar.
Hangi erkek anneme bu lafı söyleme cüretinde bulunabilir ya.
Sizin aranızda özelinizde her laf her saygısızlık yaşanabilir bir nebze affedilebilir.
Ama annene söylediği şey asla affedilemez.

Saygısızlığın dik alası ve dik başlılık yapıyor. Seni seviyor ise saygı duymalı ve bu saygıyı sen hatrına ne olursa olsun ki burada abartılacak durum yok ailenede göstermeli.

Nası böyle bişey diyebilir. Bu kadar yüzgözler mi ailenle.
Valla canım bi kere daha düşün
Bak para vermeni istemeyebilir ama bunu baştan kabul etmicekti.

annen tarafından satılıyor musun da o adama ağzının payını vermıyorsun..annen o senın haddını bılsın.. paranı nereye harcayacağının müdürü mu o?

bana bunu soyleyenın onunde duvar olurum duvar:47:

Hadsiz pis, Seni bu yaşa getiren anne babana yardım
etme istegini nasil satmakla bir tutmuş.
Terbiyesiz birde annene söylemiş.

Böyle bir densiz ilerde ailenle görüşmenide yasaklamaya kalkar.
Kobu sahibi iyi düşün derim.

Kusura bakmayın ama nişanlınızın kullandığı cümleden resmen midem bulandı. Bir insan kendi terbiyesini pardon terbiyesiziğini ve hadsizliğini anca bu kadar belli edebilir. Çok bayağı bir insan bu tabiri kullanabilir benim gözümde heleki evlenmek için kendime eş seçtiğim ilerde çocuklarımın babası olmaya aday bir insan bunu anneme diyecek ben o insanla bir daha hiç bir iletişimde bulunmam arkadaşım sen hala böyle bir adama nasıl nişanlım diyebiliyorsun. :53:

Son düzenleme:
Aşk başını döndürmüş olmalı ki, halen bu paragözle görüşüyorsun.
Bitiriyorum deee, burnu sürtsün..
Ayrıca o ailen, seni okutan onlar tabikiii yardım etmelisin..

sana sinyal yakmış. adamın şimdiden ne olduğunu ortaya çıkmış
ya kabul eder devam edersin ve bu sadece başlangıç olur
a da bu hakareti karşılıksız bırakmaz bitirirsin.

Back
X