- Konu Sahibi lilith2013
-
en çok zoruma giden ne biliyor musun? eşinden ayrılmış biriydi.eşinden ayrılık nedenini sorduğumda soğuktu ilgisizdi,cinsellikten hazzetmiyordu demesi.ve ben onu kaybetmekten korktuğum için böyle çirkin bir mevzuyu açmasına kızamadım.Zihniyeti bozuk biri olduğunu onunla evlenmeden önce öğrendiğin için yatıp kalkıp şükret bence...
en çok zoruma giden ne biliyor musun? eşinden ayrılmış biriydi.eşinden ayrılık nedenini sorduğumda soğuktu ilgisizdi,cinsellikten hazzetmiyordu demesi.ve ben onu kaybetmekten korktuğum için böyle çirkin bir mevzuyu açmasına kızamadım.
36 yaşında ne genciOoo bir de bosanmis! Bence bosanma sebebi capkinlik, belli ki karisini aldatmis çünkü anlasamayip ayrılsa, "anlasamadik, evliligi yürütemedik" der geçerdi. Böyle kadını suçlar şekilde konusuyorsa, kesin bir şey vardir hatta kadını neyle suçluyorsa kendisi o konuda hatalıdır.
Ben ilk mesaji okuyunca genç, toy biri sandim namazinda niyazinda da olsa merak etmistir, uyelik almistir diyecektim ama bu adam aşmış kendini
Kac kurtar kendini böyle sapık ruhlu birinden
Kaç kaç kaç kaç ....36 yaşında ne genci
Aynı siteye üye olmanı öneririm sorarsa ne var bunda ciddiye almıyorum dersinpişkin pişkin bunda ne var.onları ciddiye almıyorum.can sıkıntısı diyor bir de ..yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?