nişanlım arkadaşlık sitesine girmiş.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
tesadüfen gördüm.bilgisayarırını kullanmam gerekti.yıkığım şu an.namazında abdestinde biridir.neden yapar bunu.neden?

pişkin pişkin bunda ne var.onları ciddiye almıyorum.can sıkıntısı diyor bir de ..yazıklar olsun

Zihniyeti bozuk biri olduğunu onunla evlenmeden önce öğrendiğin için yatıp kalkıp şükret bence...
en çok zoruma giden ne biliyor musun? eşinden ayrılmış biriydi.eşinden ayrılık nedenini sorduğumda soğuktu ilgisizdi,cinsellikten hazzetmiyordu demesi.ve ben onu kaybetmekten korktuğum için böyle çirkin bir mevzuyu açmasına kızamadım.

Eski de olsa insanın eşi, sırdaşı hakkında boyle birsey söylemesi onun kendi karaktersizligidir... şükür namazı mi kılarsın, şükür sadakası mi verirsin bilmiyorum artık boyle birinden kurtulduğum için...

Ooo bir de bosanmis! Bence bosanma sebebi capkinlik, belli ki karisini aldatmis çünkü anlasamayip ayrılsa, "anlasamadik, evliligi yürütemedik" der geçerdi. Böyle kadını suçlar şekilde konusuyorsa, kesin bir şey vardir hatta kadını neyle suçluyorsa kendisi o konuda hatalıdır.
Ben ilk mesaji okuyunca genç, toy biri sandim namazinda niyazinda da olsa merak etmistir, uyelik almistir diyecektim ama bu adam aşmış kendini
Kac kurtar kendini böyle sapık ruhlu birinden

36 yaşında ne genci

Namazını niyazını belirtmene hiç gerek yok !

Nişanlım nette kadınlarla yazışan , bir de onlar için önemli değil çer çöpler diyen , eski karısı içinde cinsel anlamda zayıftı diyecek bir adi deseydin biz anlardık.

Anlardık ve ayrıl derdik !

Ayrılmışsındır umarım

Sebebi arayış içinde .... yetememişsin ona ....

Canim namazinda abdestinde olsun illa ki ama karakteri oturmadiysa ibadetleri gecmediyse haline ne ise yarar o adam..
Normal herhangi bir merakla tıklanmis bir durum değil belli ki..
Normalde araniz nasıl..
Sen kac yasindasin..
Balık bastan kokar belli eder kendini..
Adami kaybetmek mi yoksa hic yasamadigin gelecegi kaybetmek mi?

Böyle biriyle evlenmeyi hala düşünmüyorsun umarım .
Adam pislik kaç kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…