nişanlım arkadaşlık sitesine girmiş.

Namazında abdestindeyse olmuş, onlardan ekstra bir özveri bekliyor insan de mi?
Olmuyor işte, erkeklerin çoğu aynı.

Napardım bilmiyorum ama tiksineceğim kesin
arkadaşlık sitesi nedir ya

Sen yine nisanliymissin ayrilabilirsin. Evliler dahi giriyor o tur sitelere. Hem de saklamaya bile gerek duymadan. Bekarlar zaten malum gercek ask aradiklari yok.

Bu zamanda adam gibi adam kalmadi. Iliskiler bi lacka oldu. Seninle yaslanirim 'in yerini , senden daha iyisini bulurum dusuncesi aldi.

Nasil bu duruma gelindi bilinmez. Belki de zar namus, zar namus diyerek ahlak cokuntusunu baska turlu yasamisizdir.Kimbilir...

Son düzenleme:
bende senin açtığın onca geyik konudan ve mune'ye bile laf saydırmandan sonra
buraya gelip çekinmeden konu açabilmene şaşırıyorum?
Bu konu da geyik mi diğerleri gibi? şayet değilse mutlaka bu adamla evlenmelisin
sakın ayrılayım falan deme kafalarınız tamamen aynı

evlenmeden gormussun ...
eskı karısını suclayıcı sekılde de konustuysa bu adamda pıslık oldugu kesın

noldu kı boyle dedınız

edıt: ne demek ıstedıgınızı sımdı anladım tam bı skandalmıs :)

siz böyle yazınca eski konulara baktım kesinlikle haklısınız.

Amanin bu adam fena sinyaller veriyor iyi düşün tasin zihniyete bak birde kadinlari çöp olarak görüyor ne isi varmış o sitelerde pislik birde dindar sozde

bence kaybedecek birşeyiniz yok atın yüzüğü elinizden kurtulun

Namazinda abdestinde görüntüsü verenlerden kaçıyorum. %99 bir pislik çıkıyor onlardan.

Aynen katiliyorum. Nerde pislik varsa kendini boyle gosterenden cikiyor. Onun arkasina saklaniyorlar resmen. Daha yeni basima bir olay geldi, boyle namazli abdestli gozuken biri, herkese kendini bekar olarak tanitiyor, bir de bana asiliyor, evlenmek niyetiyle bir de! Bu arada nisanliyim parmagimda yuzuk var, onu gore gore haber yolluyor utanmadan!

Yüzüğü at, kurtul. Geçmiş olsun. Eğleniyormuş ne haddine ya. Kendi de o sitede madem o site çöplükse? Tanımadığı kadınlara ne rahat eğleniyorum, onlar çöp diyebiliyor bu ne cür'et? Kadına bakış açısı bu şekilde olan insanla bir dakika bile birlikte kalmayın.

eş olarak seni seçtim,onların önemi yok.evliler bile giriyor.öylesine canım sıkıldı diyor.ama hepsinden ziyade beni delirten eski karısının cinsel yaklaşımını anlatması.ondan tiksiniyorum.

Arkana bakmadan kac at yüzüğü uff şimdiden bunu yapan evlenince neleri çıkar kimbilir allahin sevgili kuluymussun yol yakınken gördün sadaka ver kurtuldum diye yada kurban yaklasiyo kurban kes ver fakire fukaraya bi daha böylesini cikarmasin karşına diye bacım her abdestli namazli hoca olsaydı..... neyse üzülme daha iyileri çıkar karsina

eş olarak seni seçtim,onların önemi yok.evliler bile giriyor.öylesine canım sıkıldı diyor.ama hepsinden ziyade beni delirten eski karısının cinsel yaklaşımını anlatması.ondan tiksiniyorum.
Bulunmaz hint kumasimiymis kendisi seni sectim derken.bide kendini nimetten sayiyor...

Bulunmaz hint kumasimiymis kendisi seni sectim derken.bide kendini nimetten sayiyor...

Hayır yani burda isyan bayragını niye kaldırıyosunuz.
Ver eline yüzüğünü def et hayatından.

Burda konuşmak yazmak kolaydır.İcraate dökmek hep zor gelmiştir kadınlarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…