- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi lilith2013
-
Konuya bakarken aklımdan geçenler okunmuş kesinlikle katılıyorumNamazinda abdestinde görüntüsü verenlerden kaçıyorum. %99 bir pislik çıkıyor onlardan.
Ayrildin herhalde?ya hafife alıyor ya hafife.onlarla sadece eğleniyormuş
noldu kı boyle dedınızbende senin açtığın onca geyik konudan ve mune'ye bile laf saydırmandan sonra
buraya gelip çekinmeden konu açabilmene şaşırıyorum?
Bu konu da geyik mi diğerleri gibi? şayet değilse mutlaka bu adamla evlenmelisin
sakın ayrılayım falan deme kafalarınız tamamen aynı
bende senin açtığın onca geyik konudan ve mune'ye bile laf saydırmandan sonra
buraya gelip çekinmeden konu açabilmene şaşırıyorum?
Bu konu da geyik mi diğerleri gibi? şayet değilse mutlaka bu adamla evlenmelisin
sakın ayrılayım falan deme kafalarınız tamamen aynı
en çok zoruma giden ne biliyor musun? eşinden ayrılmış biriydi.eşinden ayrılık nedenini sorduğumda soğuktu ilgisizdi,cinsellikten hazzetmiyordu demesi.ve ben onu kaybetmekten korktuğum için böyle çirkin bir mevzuyu açmasına kızamadım.
Namazinda abdestinde görüntüsü verenlerden kaçıyorum. %99 bir pislik çıkıyor onlardan.
Bulunmaz hint kumasimiymis kendisi seni sectim derken.bide kendini nimetten sayiyor...eş olarak seni seçtim,onların önemi yok.evliler bile giriyor.öylesine canım sıkıldı diyor.ama hepsinden ziyade beni delirten eski karısının cinsel yaklaşımını anlatması.ondan tiksiniyorum.
Bulunmaz hint kumasimiymis kendisi seni sectim derken.bide kendini nimetten sayiyor...eş olarak seni seçtim,onların önemi yok.evliler bile giriyor.öylesine canım sıkıldı diyor.ama hepsinden ziyade beni delirten eski karısının cinsel yaklaşımını anlatması.ondan tiksiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?