- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
borc vermek sevap mıherkes kötü yorum yapiyor
ama belki ben saf degilim nisanlim saf olamazmi?
borc vermek sevaptir diye biliyor
dindar bir insan kendisi..
ama bu borc konusunda ben ona hep kizdigim icin
cekinmis korkmus söylemekten
o yüzden saklamis benden
ve kadin kredi kartindan kullandigi miktari geri ödemis nisanlima
offfffffff
elin karısıyla mesajlaşmak konulu performans için oscar goes tooo yapıyoruz bizborc vermek sevap mı
elin karısıyla mesajlaşmak ne peki?
nişanlım saf olamaz mı yerine nişanlım borç verdi diye kadını rahatsız ediyor olamaz mı diye düşünmeye başlasan biraz iyi olur sanırım konunun gidişi ufaktan çirkinleşiyor ne demek her gün mesai saatleri arasında mesajlaşmak..o kadina msj attigi saatler nedense hep 10-18 aralarindaydi
yani kadinin calisdigi saatler..
madem kocasinin haberi var niye sadece o saatlerde kadina msj atiyo
herkes kötü yorum yapiyor
o yüzden saklamis benden
offfffffff
ben sana şöyle bi örnek vereyim. bi tanıdığımız var kendince dindar. her vakit kılmasa da cumaları bayramları kılar akşam namazlarının kimisini kılar. insanlara yardım konusunda hassastır. karıncaya kıyıp da basamaz o derece. ama evli bi kadın var edepsiz haysiyetsiz ahlaksız. durumları çok iyi çocukları özel okullada okuyo koca sürekli maç peşinde o kadın da kocasının parasını bizim bu tanıdığa yediriyo. telefonlar pahalı kıyafetler gezmeler tozmalar ve tahmin edin tüm bunları ne karşılığında yapıyo? tabiki"sevgililik" adı altında. dindar biri öyle şeyler yapmaz diye getirme aklına insan oğlu çiğ süt emmiş herşeyi herkesten bekle derim ben. vakit varken kıyısından dön bu işin. eminim sana layık tertemiz bi insanla karşılaşıp mutlu bi ömür sürersin. ama tabi sen hala kendini kandırma konusunda takılı kalıcaksan orasını bilemem.dindar bir insan kendisi..
ama eminim ki sizin eşiniz kredi kartını verdiği karşı cinsten iş arkadaşlarıyla aylarca sizden gizli mesajlaşıp da mesajları siz görmeden silmemiştir?benim eşimde iş arkadaşlarına gerektiği zaman kredi kartını kullandırtır
Aldatmadim diyor.. sözde bosanma karari almislar sonra ailesine gitmis kadin
benimkiside baskasinla görüsmüs bulusmus.Ama o aralar kagit üzerinde bosanma yok iken.
Esi sonra yine geri dönmüs aldatildiginida kabullenmis .. Aile baskisi yüzünden bosanmak istememis sözde.
Evliliklerinde kadin hic cinsellik istememis o yüzden zor sabrettim yillarca zaten diyor...
Bizim de ilk tanismamizda bana bu olaylari bu kadar detayli anlatmadi hatta hep aldatma felan olmadi dedigini hatirliyorum.
Ve zamanla yavas yavas anlatilirmis bu konular... halbuki en basindan anlatmasi lazimdi bu benim hakkim degilmiydi?
yavas yavas anlatmak ne demek ki? önüme kirinti atar gibi..
Bosandiktan sonra bunun annesi yine oturup konusmalarini istemis eski gelin ve kayinvalide anliyacaginiz telefonda görüsyormus sik sik.
En sonunda eski esler konusmus.. ama benimkisi istemedigini belirtmis..kadinda sonra baskasinla evlenmis
evlendikten sonra bile hala eski kayinvalidesiyle konusuyor hanfendi...ortada cocuk yok sözde ..neyin konusmasi ise artik...:44:
.. offf daha neler var ki artik toparlayamiyorum net birsey düsünemiyorum hersey üstüme üstüme geliyor
Ama suan ayrilmis bulunuyorum ama mutsuzum ..oda cok üzgünmüs.
Gerci en basindan kabullenememistim evlenip bosanmis olmasini cunku benim basimdan hic evlilik gecmedi ve benden 10
yas büyük.. offfff napsam aslinda cok iyi bir insan
nisanlim hep borc alan ve veren bir insan..
nisan hazirliklarimiz oldugunda bile arkadaslarina borc veriyor
30 yasina gelmis bu zamana kadar biriktirmemis bir kurus bile annesinle yasadigi halde
annesinin gelen maasi var kira derdi yok elektrik su derdi yok nisanlimda
ve benimle evlenmek icin yeni yeni biriktiriyo
ama hala borc alma verme derdinde
telefon hat özetine bi bakayim dedim
hergün mesajlastigi bir evli kadin var.. esinide taniyor bu arada
telefonunda hic bu kadindan olan msjlari birakmiyor hep silmis ama nedense
daha gecen gün sordum bilmedigim borc alma verme meselesi varsa daha
ozaman simdi söyle diye.. cunki bu konulara kizdigimi biliyor
söylemedi ve bugun bunlari ögrendim suan cvok kizginim
o kadindan da borc istemis o yüzden yazisdigini söylüyor
cunki biz salon tutacakdik
ama iki ay öncede yazismis hep bu kadinla..hemen hemen hergün msj atmis
simdi ben ne yapayim ne düsüneyim
ilk mesajı bi daha okuyalım beraber.herkes kötü yorum yapiyor
o yüzden saklamis benden
offfffffff
bilemedim.. bi garip..aramizda mesafe var zaten
ama birak tanisdirmayi bahsettigi bile olmamisti
ben sordugumda kim diye aile dostu dedi lise arkadasiymis ..
Valla arkadaşım Allah büyük konuşturmasında buna inanmak için salak olmak lazım. Hergün arayıp soruyo borç yüzünden öyle mi ? İnandın mı buna ? bir olur iki olur ama sürekli olmaz. Baştan böyleyse sonradan nolcak haliniz? Bi düşünsene herşeyi sen düşünüosun adam kılını kıpırdatmıyo? ve evli kadınla mesajlaşıyo yırtatımmmmmmnisanlim hep borc alan ve veren bir insan..
nisan hazirliklarimiz oldugunda bile arkadaslarina borc veriyor
30 yasina gelmis bu zamana kadar biriktirmemis bir kurus bile annesinle yasadigi halde
annesinin gelen maasi var kira derdi yok elektrik su derdi yok nisanlimda
ve benimle evlenmek icin yeni yeni biriktiriyo
ama hala borc alma verme derdinde
telefon hat özetine bi bakayim dedim
hergün mesajlastigi bir evli kadin var.. esinide taniyor bu arada
telefonunda hic bu kadindan olan msjlari birakmiyor hep silmis ama nedense
daha gecen gün sordum bilmedigim borc alma verme meselesi varsa daha
ozaman simdi söyle diye.. cunki bu konulara kizdigimi biliyor
söylemedi ve bugun bunlari ögrendim suan cvok kizginim
o kadindan da borc istemis o yüzden yazisdigini söylüyor
cunki biz salon tutacakdik
ama iki ay öncede yazismis hep bu kadinla..hemen hemen hergün msj atmis
simdi ben ne yapayim ne düsüneyim
Valla ortalık çok karışık hee..
İlk sayfalarda bi nişanlın kadına sonra o kadın nişanlına borç vermiş fln diye okudum..
Çok afedersin ama bunların birbirine verdiği başka şey olmasın sakın töbe yaa olay iyice çirkinleşti..
Kadına mesaj atarakta haksız duruma asla düşmüş olmuyorsun..
Gayette normal seviyeli bir mesaj atarak neden kocanızın kredi kartını kullanmıyorsunuz demişsin..
Ama kadın direk sen ne diyorsun diye küfüre başlamış..
Valla senin o mesajından öyle bir ima çıkmıyor zaten ama yarası olan gocunur belli yanii aşiftenin teki olduğu...
Birde bunların arasında haddinden fazla bir samimiyet olmasa o kadın kulun köpeğin olur kendini izah etmek kendini aklamak isterken çünkü bu işin sonu boşanmaya kadar gider..
Kadın belliki suçlu psikolojisiyle saldırmış.. Ben kendimi düşünüyorumda hadi diyelim okul hayatımdan çok samimi bir erkek arkadaşım var ve borç istedim.. onun nişanlısı arasa yada mesaj atsa bu forumdaki hangi kadın o nişanlı kıza küfrü basar acaba..
Siz evlenseniz bütçeniz aynı olmayacak mı bir nevi kadın borcu senden alıyormuş gibi olacak ama nedense kadında saygı yok birşey yok..
Aile dostu bile olsa insan aile dostunun gelinine küfür mü eder.. insan utanır azcık dimi aile dostuyla husumet olacak diye.
O nişanlında beş para etmezin teki bırak sen dindarlığı fln safmışmışş.. yok öyle bir şey..
Adam seni daha koruyamıyor bile.. sen mesaj attın diye haksızsın ama kadın sana küfür etti diye haksız değil haklı olan o öyle mi... Saf olan nişanlın değil canım bence sensin her şeyine kanıyosun çünkü..
Benim nişanlım bana küfür eden bir kadını savunacaksa hele ki o kadınla onun yüzünden muhattap olmuşsam ben ikisinde çoktan parçalamıştım.. kocasıyla değilde farklı bir isimle anılınca kadın gitsin aklasın bakalım kendisini kim inanacaksa..
Mesafeler sadece bahanedir otobüs mü yok uçak mı yok bin git ortalığı ayağa kaldır neyle uğraştıklarını bilsinler..
Birde yine söylüyorum sen nişanlının gerçek yüzünü tanımak istiyorsan ilk karısını arayıp bulacaksın..
fevri karar vermeyin bence.benim eşimde iş arkadaşlarına gerektiği zaman kredi kartını kullandırtır.arkadaşlarıda maaş zamanında öder.belki öyle bişey yapmış olabilir.
ben ona bunlari söyleyince
"yok sen kadina itham ettin
oda sinirden yazdi eminim"
diyerek hala kadini koruyor bana karsi..
Aynenn...........Sen bütün bunları sineye çektikten sonra, o da böyle davranır tabi. Sen haddini bildirdin mi de haddini bilsin. Açıkçası şimdiye kadar olanlar nişanlının hatası, bundan sonra yaşayacaklarında ise sadece tercihini yaşamış olacaksın.
Sen bütün bunları sineye çektikten sonra, o da böyle davranır tabi. Sen haddini bildirdin mi de haddini bilsin. Açıkçası şimdiye kadar olanlar nişanlının hatası, bundan sonra yaşayacaklarında ise sadece tercihini yaşamış olacaksın.
Nişanı attınız yanii öyle mi,evet haklisiniz
beni saf görüyor
herseyine inandim..
her hatasinda kizdim sonra kivirdi laflari beni yine kendisine cekti inandirdi
hala saf olarak gördügü icin böyle yazabiliyor
ben bunu yediremiyorum kendime
o inkar ettikce sinir oluyorum
kendi agzindan duymak istiyorum evet böyle böyle diye
ama bundan sonra ona cvp vermemek en iyisi
nisani zaten attim
sadece herseyi dürüstce anlatmasini isterdim
ama hersey ortada yeterince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?