Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
borc vermek sevap mı
elin karısıyla mesajlaşmak ne peki?

Reactions: anu
o kadina msj attigi saatler nedense hep 10-18 aralarindaydi
yani kadinin calisdigi saatler..
madem kocasinin haberi var niye sadece o saatlerde kadina msj atiyo
nişanlım saf olamaz mı yerine nişanlım borç verdi diye kadını rahatsız ediyor olamaz mı diye düşünmeye başlasan biraz iyi olur sanırım konunun gidişi ufaktan çirkinleşiyor ne demek her gün mesai saatleri arasında mesajlaşmak..

fevri karar vermeyin bence.benim eşimde iş arkadaşlarına gerektiği zaman kredi kartını kullandırtır.arkadaşlarıda maaş zamanında öder.belki öyle bişey yapmış olabilir.

adam seni birakmak istemez tabi, kendisine bu kadar inanmak isteyecek baska birini bulmasi biraz zor olur.

dindar bir insan kendisi..
ben sana şöyle bi örnek vereyim. bi tanıdığımız var kendince dindar. her vakit kılmasa da cumaları bayramları kılar akşam namazlarının kimisini kılar. insanlara yardım konusunda hassastır. karıncaya kıyıp da basamaz o derece. ama evli bi kadın var edepsiz haysiyetsiz ahlaksız. durumları çok iyi çocukları özel okullada okuyo koca sürekli maç peşinde o kadın da kocasının parasını bizim bu tanıdığa yediriyo. telefonlar pahalı kıyafetler gezmeler tozmalar ve tahmin edin tüm bunları ne karşılığında yapıyo? tabiki"sevgililik" adı altında. dindar biri öyle şeyler yapmaz diye getirme aklına insan oğlu çiğ süt emmiş herşeyi herkesten bekle derim ben. vakit varken kıyısından dön bu işin. eminim sana layık tertemiz bi insanla karşılaşıp mutlu bi ömür sürersin. ama tabi sen hala kendini kandırma konusunda takılı kalıcaksan orasını bilemem.

benim eşimde iş arkadaşlarına gerektiği zaman kredi kartını kullandırtır
ama eminim ki sizin eşiniz kredi kartını verdiği karşı cinsten iş arkadaşlarıyla aylarca sizden gizli mesajlaşıp da mesajları siz görmeden silmemiştir?

nisanlinizin aylarca her gun arkadasinin esine borcla alakali mesaj atabilecegine inaniyorsaniz ve bu bayanin esinizin kredi kartini kullanmasini anormal bulmuyorsaniz, bence bu forumdaki insanlarin hic nefesini yormayin, siz nisanliniza kosa kosa geri donun, ben ne yaptim nasil inanmadim sana affet ne olur diyin, biz de dagilalim konu da kapansin

Valla ortalık çok karışık hee..
İlk sayfalarda bi nişanlın kadına sonra o kadın nişanlına borç vermiş fln diye okudum..
Çok afedersin ama bunların birbirine verdiği başka şey olmasın sakın töbe yaa olay iyice çirkinleşti..

Kadına mesaj atarakta haksız duruma asla düşmüş olmuyorsun..
Gayette normal seviyeli bir mesaj atarak neden kocanızın kredi kartını kullanmıyorsunuz demişsin..
Ama kadın direk sen ne diyorsun diye küfüre başlamış..
Valla senin o mesajından öyle bir ima çıkmıyor zaten ama yarası olan gocunur belli yanii aşiftenin teki olduğu...

Birde bunların arasında haddinden fazla bir samimiyet olmasa o kadın kulun köpeğin olur kendini izah etmek kendini aklamak isterken çünkü bu işin sonu boşanmaya kadar gider..
Kadın belliki suçlu psikolojisiyle saldırmış.. Ben kendimi düşünüyorumda hadi diyelim okul hayatımdan çok samimi bir erkek arkadaşım var ve borç istedim.. onun nişanlısı arasa yada mesaj atsa bu forumdaki hangi kadın o nişanlı kıza küfrü basar acaba..
Siz evlenseniz bütçeniz aynı olmayacak mı bir nevi kadın borcu senden alıyormuş gibi olacak ama nedense kadında saygı yok birşey yok..
Aile dostu bile olsa insan aile dostunun gelinine küfür mü eder.. insan utanır azcık dimi aile dostuyla husumet olacak diye.
O nişanlında beş para etmezin teki bırak sen dindarlığı fln safmışmışş.. yok öyle bir şey..
Adam seni daha koruyamıyor bile.. sen mesaj attın diye haksızsın ama kadın sana küfür etti diye haksız değil haklı olan o öyle mi... Saf olan nişanlın değil canım bence sensin her şeyine kanıyosun çünkü..
Benim nişanlım bana küfür eden bir kadını savunacaksa hele ki o kadınla onun yüzünden muhattap olmuşsam ben ikisinde çoktan parçalamıştım.. kocasıyla değilde farklı bir isimle anılınca kadın gitsin aklasın bakalım kendisini kim inanacaksa..
Mesafeler sadece bahanedir otobüs mü yok uçak mı yok bin git ortalığı ayağa kaldır neyle uğraştıklarını bilsinler..

Birde yine söylüyorum sen nişanlının gerçek yüzünü tanımak istiyorsan ilk karısını arayıp bulacaksın..

Tabii tabii eminim borç alıyordur ve eminim bu yüzden mesajlaşmıştır.
Biraz daha üstüne giderseniz, onun bana karşı zaafı var ben masumum edebiyatı yapacak.
Klasik erkek yalanları mode on!

Bu mesajın senin başka bir konundan.
Altını çizdiğim yerlere iyi bak, başkasıyla görüşmüş evliyken, cinsel birliktelikler yaşamış.
Eski eşine sadakat duygusu beslemeyen ve ısrarla 'aldatma mevzularını' açıp açıp kendini aklayan birine sen nasıl güveniyorsun?
Evet bu olayı başka bir kadın yaşamış olabilir ama yaşatan kişi senin şu an nişanlı olduğun insan.
Tarih her zaman tekerrürden ibarettir.
Kendine pay çıkarmak için hiç de geç değil.
Özellikle bu evli kadınla her gün mesajlaşmaları ve o mesajları ısrarla düzenli olarak silmesi hiç de masum görünmedi gözüme.

ilk mesajı bi daha okuyalım beraber.
ne yazmışssın.?
evli bir kadınla yapılan yoğun mesajlaşmaları var ve ne hikmetse hepsi siliniyor.
başlığa bakalım "nişanlım arkamdan iş çevirmiş"
nişanlının saflığına veriyosan tüm bu yaşananları böyle şüphe dolu bir başlıkla konu açmamalıydın değil mi.
sanırım affetmek için bahanelere ihtiyacın var.
başta meşajlaşmalar filan derken sonra borca sonra da sevap işlediğine gelmiş konu.
ne diyelim kendi bileceğin iş...

Valla arkadaşım Allah büyük konuşturmasında buna inanmak için salak olmak lazım. Hergün arayıp soruyo borç yüzünden öyle mi ? İnandın mı buna ? bir olur iki olur ama sürekli olmaz. Baştan böyleyse sonradan nolcak haliniz? Bi düşünsene herşeyi sen düşünüosun adam kılını kıpırdatmıyo? ve evli kadınla mesajlaşıyo yırtatımmmmmm

ben ona bunlari söyleyince
"yok sen kadina itham ettin
oda sinirden yazdi eminim"
diyerek hala kadini koruyor bana karsi..

fevri karar vermeyin bence.benim eşimde iş arkadaşlarına gerektiği zaman kredi kartını kullandırtır.arkadaşlarıda maaş zamanında öder.belki öyle bişey yapmış olabilir.

benimkide öyle iste
ama bu olaydan benim aylarca haberim yoktu
kendimi aptal gibi hissediyorum
o kadina kredi kartini verirken bana hic sormadi söylemedi
msjlari hep silmis ben görmiyeyim diye..

ben ona bunlari söyleyince
"yok sen kadina itham ettin
oda sinirden yazdi eminim"
diyerek hala kadini koruyor bana karsi..

Sen bütün bunları sineye çektikten sonra, o da böyle davranır tabi. Sen haddini bildirdin mi de haddini bilsin. Açıkçası şimdiye kadar olanlar nişanlının hatası, bundan sonra yaşayacaklarında ise sadece tercihini yaşamış olacaksın.

Aynenn...........

Burda borç meselesine mi takıldınız gerçekten?
Sanki bu biraz aldatma şüphesi de doğurmalı.
Her gün her gün evli bir kadınla mesajlaşmak.
Mantıksız, kimse inanmaz borç için olduğuna...

evet haklisiniz
beni saf görüyor
herseyine inandim..
her hatasinda kizdim sonra kivirdi laflari beni yine kendisine cekti inandirdi
hala saf olarak gördügü icin böyle yazabiliyor
ben bunu yediremiyorum kendime
o inkar ettikce sinir oluyorum
kendi agzindan duymak istiyorum evet böyle böyle diye
ama bundan sonra ona cvp vermemek en iyisi
nisani zaten attim
sadece herseyi dürüstce anlatmasini isterdim
ama hersey ortada yeterince

Nişanı attınız yanii öyle mi,
Peki tepkisi ne oldu size karşı..
Aileleriniz ne dedi bu duruma.
Anlattın mı ailene olanların hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…