Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yol ver şuna artık ya

yok öyle beni ona baglayan birsey yok aramizda
ama bana ispat lazim
yoksa hep inkar ediyor..
bende git geller yasiyorum

bende niye beni ezdiriyorsun diye sordugumda
o kadina msj attin hakliyken haksiz duruma düstük diye dedi
cunki ben o kadina hangi samimiyetle nisanlimin kredi kartini kullanirsiniz yazmistim
ailenizden isteseydiniz esinizin kredi kartini kullansaydiniz diye yazmistim..

Borcu alan kadın, kredi kartını kullanan kadın, mesaj attınız diye haksız duruma düşen sizsiniz. İlginç. Ortada bir şey olmasa bile(aldatma olarak) bence yeterince sebep var ayrılmak için. Parasının hesabını bilmeyen sorumsuz bir insan, üstüne hak hukuk kavramları birbirine girmiş, kaldı ki bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim. Her şey aldatılma aldatılmama değildir.

aynen
kadin kullandigi kredi kartin borcunu geri ödemis sözde
dügünü icin kendine birseyler almis
evet sorumsuzluktur nisanlimin yaptigi
oda biliyor birdaha yapmayacam diyor ..
eli cok acik bir insan

Size ayrılmak için kanıtlarınızı sunayım
1.size yalan soyluyor
2.sizi elaleme ezdiriyor.
3.aldatmamıs olsa bile evli bir kadınla aylarca msjlasarak nişanlı bir erkek sorumlulugunda davranmıyor.(geniş mezheplidir veya nerde nasıl davranması gerektigini biliyordur veya sorumsuzdur-hepsi igrenç)
4.size sormadan ona buna borc veriyor.(sanki sabancının oglu,yarın obur gun senin evladının rızkını da ona buna vermeyeceginin garantisi yok)
5.kredi kartını baska bir insana verecek kadar sorumsuz,tabi bu da sizden habersiz
6.size yanlıslıkla baska bir kadının ismiyle hitap ediyor(aldatmasa bile bilinc altında o kadın var demek ki,evli bir kadın..sırf buradan bile ne midesiz bi adam oldugunu anlayabilirsiniz.
7.Bir kadınla aylarca msjlasıyor sonra da bu msjları siliyor.guvenilecek biri degil.

Fiilen sizi aldatmamıs olsa bile(ki buyuk ihtimalle aldattı) yukarıdaki sebeplerin her biri ayrı ayrı ayrılma sebebi.guvenilir bir eş,sorumluluk sahibi bir baba olamayacagının gostergesi..Allahın size gosterdigi bu isaretleri dikkate alın..

kadina kredi kartini verdiginde sevgiliydik ama nisanlanacaktik
nisanlancagimiz vakit ayrilmistik ..sonra baristik ve o kadin evlendi
nisanlim dügünlerine dahi gitti..sonrada biz nisanlandik zaten
acaba o kadin evlenmeseydi nisanlim benimle nisanlanirmiydi diye düsünmüyorum degil
güvensizlik süpheler cok kötü insanin aklina hersey geliyor

yorumunuz icin tsk ederim

Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı nişanlıydık ve yeni bitti. Sevgiliyken sürekli bir kadınla konuştuğunu gördüm bana kardeşim gibi diyordu annesiyle kardeşleriylede baya samimi . Ailece gorusuyor lar yani . Ama ben yine de hep bir şüpheyle yaklaşmıştim . Ve irdelemeye başladım çaktırmadan . En sonunda herseyi ortaya çıkardım meğerse kadın kocasından bosanip eski nisanlimla evlilik hayali kuruyormus onun planını yasiyorlarmis. Ve yeni çocuğu olduğunda gidip altın takacak kadar adi bir insan. Kocasiylada samimiydi . Oyüzden asla guvenme derim . Gerekirse bu olanları kocasına sor ama lütfen inanma sonra çok üzülürsün.

bence evlenme... böyle şey mi olur... o kadını sen tanıyormusun etraflıca

bu nasıl iş ya siz bile farketmişsiniz de , kadının kocası uyuyormu herğün karısı elin adamıyla mesajlasıyor görmüyormu acaba.. çok tuhaf...

o kadina msj attigi saatler nedense hep 10-18 aralarindaydi
yani kadinin calisdigi saatler..
madem kocasinin haberi var niye sadece o saatlerde kadina msj atiyo

neden tanıştırmadı peki bu akdar yakınsa

aramizda mesafe var zaten
ama birak tanisdirmayi bahsettigi bile olmamisti
ben sordugumda kim diye aile dostu dedi lise arkadasiymis ..

Adam bir güzel ayakta uyutmuş, sen hala borç diyorsun. Adam borcu harcı geçmiş artık, karıştır bence ortalığı da görsünler.

herkes kötü yorum yapiyor
ama belki ben saf degilim nisanlim saf olamazmi?
borc vermek sevaptir diye biliyor
dindar bir insan kendisi..
ama bu borc konusunda ben ona hep kizdigim icin
cekinmis korkmus söylemekten
o yüzden saklamis benden

ve kadin kredi kartindan kullandigi miktari geri ödemis nisanlima
offfffffff

bu hiç hoş birşey deil.hatta son derece rahatsız edecek bir konu..bence bu konu üstünde durmalısın.

ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…