Nişanlım bana çingene kılıklı dedi :(

Sen ona o kadar saydırırken sana " Çingene Kılıklı "demesine takıldınız ki onu anlamadım
Zaten biz bayanlar hep böyleyiz istediğimiz bir şey olmadı mı yada sinirlendik mi ağzımıza geleni sayarız ama kendi yaptıklarımızı bilmez karşımızdakinin bir lafını cımbızla çeker alır bana şunu dedin diye üstte çıkmaya çalışırız Sizi gelip almayı düşünmesi gereken nişanlınız böyle bir şeyi teklif etmeniz yanlış olmuş.. Bu kadar çok boğmanın durmadan görüşelim demenin bir anlamı yok haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz.. Madem bu yüzden tartıştınız tekrar aramayın kendisi arasın artık siz ararsanız daha da havalandırırsınız karşınızdakini..

Son düzenleme:
Ya bişey diyim mi bende normalde aynen böyle yapıyorum yanyanayken kavga etsek gayet sakinim hiç bi sorun yok ses çıkarmam beklerim siniri geçsin çünkü o benden dha sinirli bi yapıya sahip ama malum böyle regl günü yaklaştıkça içimden canavar çıkıyo
Ama sizin kavganızda çok tatlıymış hele isterikli demişsiniz çok güldüm valla

Habire buluşmuyoruz ki ctesi bi iki saat görüştük 5 gün görüşmedik dün lütfedip gelmiş habire görüşelimde demem yanide gelseydi bide bizde yemel yeseydi iyi olurdu o gün gelmedi lazım olunca dün keyfine göre geldi öyle olunca kızıyorum işte 3 yıl sonunda ben bi gel diyemiceksem ne kaldı geriye ki annesini fln 6 7 yıldır tanıyorum o kadar yaşanmışlık var ama lazım olunca beyfendi yok canı isteyince gelsin ayyyy yine kızdım

Bu beyfendi 2 3 haftaya askere gitcek ama öylede bişi var ki işinide biliyorum yani kendi işinini yapıo basında karışan soran yok yarım saate milyarlar kaybetmez bence ama haklısınız çok şey bekliyorum ondan en çok beklediğim şeyde ilgi

herkesin kötü günü olabilir, bence bu kadar büyütmeyin, ortada büyük bir olay yok.. Kiymetinizi bilin. Bizim birak nisanliyi sevgilimiz bile yokki bizi yagmurda karda kista eve biraksin
Tabi saka bir yana, diger arkadasinda dedigi gibi sakinlestiginizde bence yüzyüze konusun. Öyle mesajla telefonla kolay kolay düzelmez....

Ya ne sorun var burada yani c.tesi görüşmüşsünüz bir pazar görüşmemişsniz bu hafta tam gün görüşürsünüz. Şimdi saydırdım ettim diyorsunuz bir arabayla sizi almadı diye bakın siz de farkındasınız sizin için sürekli birşeyler yapmış gelmiş almış alışmışsın bir kere yapmadı diye kötü olmuş şimdi size sen tanıdığım insan olamazsın demiş neden demiş çünkü baya bir saydırmışsınız o da senden beklemezdim böyle bir şey, ben seni böyle tanımadım anlamında demiş demek ki söyledikleriniz dokunmuş erkekler genelde böyle parlayan kızlara çingene kılıklı der ama siz de boş durmamışsınız ki gerçekten işi olabilir kar da çıkmak istememiş olabilir neden daha ilk sorunda ağzınıza geleni söylüyorsunuz bahane de hazır reglim yakın ee evlenince de her regliniz yaklaştığında kavga mı çıkaracaksınız. Biz eşimle ayrı şehirlerden çıktık 2 ayda bir filan sadece birkaç gün görüşürdük. Hep telefon ve msn ama çok nadirdir neden telini açmadın neden ulaşamadım dediğin yani güveniyorsanız böyle şeyleri sorun etmeyin.

Dün geldide konuşmadık ctesi alıcam gönlünü :)

İşte siz ayrı şehirlerdeymişsiniz ki ben çalıışmaya başlamadan öncr biz hrgün bıkmadan görüşürdük şuan haftada bir bna yetmez acıkcası eskiden nasıl zaman yaratıosa şimdide yaratmasını beklerim yapmıyosa artık sevmediğni düşünürüm güvenle alakası yok bunun bn nasıl onu siniroldugu zmnlar alttan alıosam oda bazen bni alttan almasını bilmeli bence çünkü o kızgınken ben onun gbi yangına körükle gitmiyorum

off regl günü dedin tammdır gözümde temize çıktın da işte bu durumu nişanşlın biliyo mu acaba onlar çok algılamıyolar galiba bu durumu. geçri benm sevgilime kalsa ben ayda 25 gün regl oluyorum 5 gün olmuyorum sadece nişanlısınız sonuçta belki de hormon degişimi dönemlerini usulunce sölemek lazım, o da ona göre gardını alır, yoksa gerçekten çekilmez olabiliyoruz o donemlerde

duşunup düşünüp de kendini doldurma şimdi onlar regl olmuyolar ama bence hormon degişikligi dönemleri de var onların, bazı tripleri resmen adet öncesi tribi oluyor kendimden biliyorum o yuzden düşünüp süşünüp sinirlenme artk, o gün işi varmış gelememiş ertesi gün işi yokmuş gelmiş, karşılıklı anlayışla halletmek lazım bu durumu sonuçta desen ki ben hastayım ölüyorum gelmesin o zamn haklısın, ama hava yagıslıymış gelmemiş olsun, ertesi gün kavgalı oldugunuz halde gelmiş ki inan biçok erkek bunu yapmaz sakinleş artk yahuu kavga zaman aşımına ugradı bile

ona sorsan eminim ben ilgi gösteriyorum der ki gösteriyordur da senin malum donem sebebiyle biraz fazlasını beklemiş olma ihtimalin var hem askere de gidecekmiş beraber geçirdiginiz zamnaları kkavgayla harcamayın sonra istesen de ölüyorum desen de göremeyeceksin onu, sevgilim 3 ay once döndü askerden de ordan biliyorum 2 3 haftanzın tadını çıkarınn

ben anlamadım şimdi, sen mesaj attın cevap vermedi mi o an, cevap vermedi ki sen çıkışta şaşırmışsın mesaj atmamasından gelmeyeceği belliymiş

Yani herzaan alır gelir götürür,birkere götürmezse mi kötü oldu.Yahu kendi açından niye bakıyorsun.Herkesin hayatı hergün aynı rutinlikte gidecek değil ya,işi vardır,herzamaan yarım saatte çıkıyordur o gün çıkamamıştır.Ya canı istememiştir.İnsanları bazen kendi haline bırakmak gerek.Gelmedi götürmedi diye saydırılır mı ne ayıp.

Zaten askere gitcekmiş adam bırak kendi ruh haline gitti geldi diye sorun çıkarma canım
Sen ona o kadar saydırdıktan sonra ne bekliyordun ki iltifatların için teşekkür ederim mi diycekti

ben anlamadım şimdi, sen mesaj attın cevap vermedi mi o an, cevap vermedi ki sen çıkışta şaşırmışsın mesaj atmamasından gelmeyeceği belliymiş

Normaldede mesaj atma huyu yok ki hatta bazen çıkmaya yakın ararım napıosun diye gel demem ima etmem aradın diye geldim der çünkü gelebilcek bi durumda ama gel dediğim halde gelmedi ki geldiği zman bni kapıdan bırakıp gitmez her zmn yemek hazırlarım ona etini pilavını cacıgnı salatadına kadar hepsini dört dörtlük yaparım bunuda yazdım ki sadece mesele bnm gelip alınmamda olmadıgı anlaşılsın diye ona şaşırmaktan çok sevmediğni düşündüm çünkü bi haftadır aramızda bi sogukluk vardı yani sorun gelmemesi degil bni sevmediğni düşünmüş olmam zaten gelirken hiç haber vermez bi çıkarım kapıda bekliyodur hatta dün geldi baktım kapıda onun arabası şaşırdım bi camlar bugulu içeri görmedim plakaya bakıp öyle bindim gelemz diye düşün yani

Zaten askere gitcekmiş adam bırak kendi ruh haline gitti geldi diye sorun çıkarma canım
Sen ona o kadar saydırdıktan sonra ne bekliyordun ki iltifatların için teşekkür ederim mi diycekti

Bnm tuh halim nolcak o askeregitmeden parasaycak diye bn niye acı çekim o sinirliyken ben yüzümetükürseyarrabbi şükür derim ama o hiç bi lafını esirgemedi sagolsun

Diyorum ya ne işi olsa bile erteliyebilir hatta o gün bütün gün hiç çalışmayanilir ama bi saatcik ayırmadı çünkü ayırmak istemediii
Bende normalde iş çıkış saatim 7 ama 6da gelir kapıya hadi dondum arabada der ben inerşm aaaa bekle demem çünkü gidebilcek durumdayım gidebilceğim halde bnde onu yediye kadar bekletsem keyfii o napar acaba?bnm burda sorunum bni götürmesi değill istememesiiii canı istemedi işim var dio sorun buu

Son düzenleme:
Depresifshine, bu kadar insan "büyütme" diyor, "olabilir" diyor. Hala "ama ben ona dedim ki, o bana dedi ki..." Tartışmaların neden bu kadar uzadığını anlamak zor değil :)

öncelikle haksızsınız cok büyük tepki vermişsiniz saydırmısta saydırmıssınız kusura bakmayın regl dönemınızde olmanız nişanlınızı bağlamaz ve sinirinizi insanlardan cıkarmamanız gerekli ,belkıde işi var gelememiştir yanı o kadar tribinize katlanan nişanlınızın çingene kılıklı demesıne kızmayın bana göre

işini biliyorsun ama işinin ona hissettirdiğini bilmiyorsun demek. benim nişanlımın da kendi işi, karışanı soranı yok, yarım saatte de milyarlar kaybetmez. ama patron olmanın yükümlülükleri ağırdır. çalışan olsa ne ala! biter mesaisi alır ceketini çıkar kafası rahat olur. ama patronların mesaisi asla bitmez. hep kafada iş olmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…