- Konu Sahibi Depresifshine
-
Ya bişey diyim mi bende normalde aynen böyle yapıyorum yanyanayken kavga etsek gayet sakinim hiç bi sorun yok ses çıkarmam beklerim siniri geçsin çünkü o benden dha sinirli bi yapıya sahip ama malum böyle regl günü yaklaştıkça içimden canavar çıkıyoyavaş atın çiftesi pek olur mu ne öle bi atasözü vardı ya aman dikkat et öle olmasın senin desevgilim kin gütmez sabaha unutur falan ama eğer küstüyse de ölse adım atmaz ben dayanamayıp atınca hemen yumuşar allahtan ama iş o aşamaya gelince de inadı ınattır aman dikkat et sende biz dırdırlarla adamı usandırıyoruz zaten de çaktırma işte seviyolar heralde
ayrılma konusunu ciddiye alsa, ayrıdldıgınızı düşünse yani annene sadece bana bagırıyo demezdi, benden ayrıldı derdi hatta bide yüzüğü koyardı masanın üstüne, bence ayrılmak gibi bi niyeti yok. belli ki seni süründürmek istiyobiz bazen onların erkek oldugun ubizden daha büyük egoları oldugunu unutuyoruz sanırım. nişanlın da artık egosuna yenilmiştir, biz bile sürekli bagırınca yada sölenince karşımızdaki insan ne kadar bozuluyoruz, onlarda da aynı durum var böle düşün bide. belli ki affedecek barışacaksınız, sadece biraz sabret bu arada da ani sinir patlamalarını yok etmek için bi yöntem bulmayua çalış..
eski nişanlımla beraberken bende de vardı bu durum, bi anda kendimden geçiyordum, elimde bıçakla çocugun üstüne yürüdüğümü bilirim yaniondan ayrıldıktan sonra da bolca düşünme fırsatı buldum, şimdi ki sevgilimde de kesin olarak anladım ki erkeklere dırdır yapmaya bagırmaya gerek yok. onlar sinirliyken sen susarsan eğer onların siniri yatışınca istedigini deme hakkına sahip oluyosun
geçen gün mesela bi kabga ettik yoktan yere ama arabaya bindik bu bagırıyo çağırıyo hiç cevap vermedim dışarı bakıyorum falanbişey desene dedi, muaattabım deilsin dedim sonra o da sustu gittik bi yere oturduk yemek söledik baktım bunun siniri geçti basladım sölenmeye, ne bagırıyosun isterikli gibi yaa dedim duyan da bişey yaptım sanacak falan filan derken olayı tatlıya bagladık bitti aynı yontemi dene bence o konuşurken sen sus, o sakinleşince sıra sana gelsin ama şidmi moralini bozma artk, belli ki yumuşayacak biraz daha bekle bakalım
Sen ona o kadar saydırırken sana " Çingene Kılıklı "demesine takıldınız ki onu anlamadım
Zaten biz bayanlar hep böyleyiz istediğimiz bir şey olmadı mı yada sinirlendik mi ağzımıza geleni sayarız ama kendi yaptıklarımızı bilmez karşımızdakinin bir lafını cımbızla çeker alır bana şunu dedin diye üstte çıkmaya çalışırızSizi gelip almayı düşünmesi gereken nişanlınız böyle bir şeyi teklif etmeniz yanlış olmuş.. Bu kadar çok boğmanın durmadan görüşelim demenin bir anlamı yok haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz.. Madem bu yüzden tartıştınız tekrar aramayın kendisi arasın artık siz ararsanız daha da havalandırırsınız karşınızdakini..
elhamdülillah kız doğmuşum, yoksa bu kadın milletinin tribi çekilmez
çok beklenti=çok kavga
adamın işine neden anlayış göstermiyorsunuz? evlilik nasıl oluyor? vallahi sırf para her şey. işine anlayış göstermezsiniz ama o adam sizin için, sizinle evlenebilmek için çalışıyor şu an. o beğendiğiniz koltuk takımı, halı vs nasıl alınacak arkadaşım?
bir erkeğin işi asla sorun yaratılacak bir mevzu değildir, aksine mütemadiyen destek çıkılması gerekn bir konudur. ayrıca neden sizi almamasına laf ediyorsunuz, zaten aranız bozukmuş neden yarım saat dahi olsa yolunu uzatsın ki? bir de adama saymış sayıştırmışsınız allah bilir neler dediniz de tanıyamıyorum çingene kılıklısın demiş. bakın nişanlı çift arasında her daim şeytan beklermiş işi bozmak için. bu trip işlerini bir kenara bırakın. ilişkinizi bunla yıpratmayın. bir daha da kendinizi çingene kılıklı pozisyonuna düşürmeyin. şimdi sırf böyle dedi die de ondan adım beklemeyin alın adamın gönlünü.
herkesin kötü günü olabilir, bence bu kadar büyütmeyin, ortada büyük bir olay yok.. Kiymetinizi bilin. Bizim birak nisanliyi sevgilimiz bile yokki bizi yagmurda karda kista eve biraksin
Tabi saka bir yana, diger arkadasinda dedigi gibi sakinlestiginizde bence yüzyüze konusun. Öyle mesajla telefonla kolay kolay düzelmez....
Ya ne sorun var burada yani c.tesi görüşmüşsünüz bir pazar görüşmemişsniz bu hafta tam gün görüşürsünüz. Şimdi saydırdım ettim diyorsunuz bir arabayla sizi almadı diye bakın siz de farkındasınız sizin için sürekli birşeyler yapmış gelmiş almış alışmışsın bir kere yapmadı diye kötü olmuş şimdi size sen tanıdığım insan olamazsın demiş neden demiş çünkü baya bir saydırmışsınız o da senden beklemezdim böyle bir şey, ben seni böyle tanımadım anlamında demiş demek ki söyledikleriniz dokunmuş erkekler genelde böyle parlayan kızlara çingene kılıklı der ama siz de boş durmamışsınız ki gerçekten işi olabilir kar da çıkmak istememiş olabilir neden daha ilk sorunda ağzınıza geleni söylüyorsunuz bahane de hazır reglim yakın ee evlenince de her regliniz yaklaştığında kavga mı çıkaracaksınız. Biz eşimle ayrı şehirlerden çıktık 2 ayda bir filan sadece birkaç gün görüşürdük. Hep telefon ve msn ama çok nadirdir neden telini açmadın neden ulaşamadım dediğin yani güveniyorsanız böyle şeyleri sorun etmeyin.
Ya bişey diyim mi bende normalde aynen böyle yapıyorum yanyanayken kavga etsek gayet sakinim hiç bi sorun yok ses çıkarmam beklerim siniri geçsin çünkü o benden dha sinirli bi yapıya sahip ama malum böyle regl günü yaklaştıkça içimden canavar çıkıyo
Ama sizin kavganızda çok tatlıymış hele isterikli demişsiniz çok güldüm valla
Habire buluşmuyoruz ki ctesi bi iki saat görüştük 5 gün görüşmedik dün lütfedip gelmiş habire görüşelimde demem yanide gelseydi bide bizde yemel yeseydi iyi olurdu o gün gelmedi lazım olunca dün keyfine göre geldi öyle olunca kızıyorum işte 3 yıl sonunda ben bi gel diyemiceksem ne kaldı geriye ki annesini fln 6 7 yıldır tanıyorum o kadar yaşanmışlık var ama lazım olunca beyfendi yok canı isteyince gelsin ayyyy yine kızdım
Bu beyfendi 2 3 haftaya askere gitcek ama öylede bişi var ki işinide biliyorum yani kendi işinini yapıo basında karışan soran yok yarım saate milyarlar kaybetmez benceama haklısınız çok şey bekliyorum ondan en çok beklediğim şeyde ilgi
Bizim nerdeysebi haftadır aramız bozuk sorun beyfendinin işleri haftasonu buluştuk ki ctesi pazar iki gün izinliyim genelde bütün ctesi gününü birlikte geçiririz ama geçen ctesi işim var diyerek hemen bni eve götürdü tabi ben bozuldum fln nyse sonra ddha buluşmadık nyse dün kar yağıodu ona mesaj attım iş çıkışıma gelirmisin diye buarada birbirmize yakınız arabayla gelse bni alsa eve bıraksa en çok yarım saat tutar nyse akşam çıktım bi baktım bu yok aradım niye gelmedin diye işim var dedi ay o an sinirden ağlaya ağlaya eve gittim çünkü yağmur yağsa bile gelip bni eve bırakırdı kendi alıştırdı yani öyle olunca bu kar kıyamette gelmemesi şaçma oldu bni sevmediğni düşünmeye başladım nyse eve gittşm mesajlaşıyoruz baya kavga ettik çok aşırı tepki vermiş olabilirim ( regl olucam bi iki güne elimde değil herşeye sinirleniyorum) tabi ben mesajlarda buna saydırdımda saydırdım oda bna sen bnm tanıdıgım insan olamazsın çingene kılıklı dediçok morelim bozuldu şuan ayrı gibiyiz buarada işlerini biliyorum yani bi saat bile erteliyebilir napıcaksa ama ertelemedi şimdi bn çokmu abarttım gönlünü almalımıyım yoksa haklıyım diyerek kendi haline mi bıraksam
ben anlamadım şimdi, sen mesaj attın cevap vermedi mi o an, cevap vermedi ki sen çıkışta şaşırmışsın mesaj atmamasından gelmeyeceği belliymiş
Zaten askere gitcekmiş adam bırak kendi ruh haline gitti geldi diye sorun çıkarma canım
Sen ona o kadar saydırdıktan sonra ne bekliyordun ki iltifatların için teşekkür ederim mi diycekti
Yani herzaan alır gelir götürür,birkere götürmezse mi kötü oldu.Yahu kendi açından niye bakıyorsun.Herkesin hayatı hergün aynı rutinlikte gidecek değil ya,işi vardır,herzamaan yarım saatte çıkıyordur o gün çıkamamıştır.Ya canı istememiştir.İnsanları bazen kendi haline bırakmak gerek.Gelmedi götürmedi diye saydırılır mı ne ayıp.
Depresifshine, bu kadar insan "büyütme" diyor, "olabilir" diyor. Hala "ama ben ona dedim ki, o bana dedi ki..." Tartışmaların neden bu kadar uzadığını anlamak zor değil :)
Bizim nerdeysebi haftadır aramız bozuk sorun beyfendinin işleri haftasonu buluştuk ki ctesi pazar iki gün izinliyim genelde bütün ctesi gününü birlikte geçiririz ama geçen ctesi işim var diyerek hemen bni eve götürdü tabi ben bozuldum fln nyse sonra ddha buluşmadık nyse dün kar yağıodu ona mesaj attım iş çıkışıma gelirmisin diye buarada birbirmize yakınız arabayla gelse bni alsa eve bıraksa en çok yarım saat tutar nyse akşam çıktım bi baktım bu yok aradım niye gelmedin diye işim var dedi ay o an sinirden ağlaya ağlaya eve gittim çünkü yağmur yağsa bile gelip bni eve bırakırdı kendi alıştırdı yani öyle olunca bu kar kıyamette gelmemesi şaçma oldu bni sevmediğni düşünmeye başladım nyse eve gittşm mesajlaşıyoruz baya kavga ettik çok aşırı tepki vermiş olabilirim ( regl olucam bi iki güne elimde değil herşeye sinirleniyorum) tabi ben mesajlarda buna saydırdımda saydırdım oda bna sen bnm tanıdıgım insan olamazsın çingene kılıklı dediçok morelim bozuldu şuan ayrı gibiyiz buarada işlerini biliyorum yani bi saat bile erteliyebilir napıcaksa ama ertelemedi şimdi bn çokmu abarttım gönlünü almalımıyım yoksa haklıyım diyerek kendi haline mi bıraksam
Bu beyfendi 2 3 haftaya askere gitcek ama öylede bişi var ki işinide biliyorum yani kendi işinini yapıo basında karışan soran yok yarım saate milyarlar kaybetmez benceama haklısınız çok şey bekliyorum ondan en çok beklediğim şeyde ilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?