- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Depresifshine
-
Mecbur beklicem bi iki gün başa gelen çekilir :)
Mesaj attım özür diledim bile çoktan :) ama çok kızmış cevap vermiyo :) ay üç yılın ilk bi yılı o kadr çok ayrıldıkki anlatamam son iki yıldır hiç ayrılmadık nerdeyse o yüzden korkum var biraz buarada yüzüklerim hala parmagımda evet :)
Bizim nerdeysebi haftadır aramız bozuk sorun beyfendinin işleri haftasonu buluştuk ki ctesi pazar iki gün izinliyim genelde bütün ctesi gününü birlikte geçiririz ama geçen ctesi işim var diyerek hemen bni eve götürdü tabi ben bozuldum fln nyse sonra ddha buluşmadık nyse dün kar yağıodu ona mesaj attım iş çıkışıma gelirmisin diye buarada birbirmize yakınız arabayla gelse bni alsa eve bıraksa en çok yarım saat tutar nyse akşam çıktım bi baktım bu yok aradım niye gelmedin diye işim var dedi ay o an sinirden ağlaya ağlaya eve gittim çünkü yağmur yağsa bile gelip bni eve bırakırdı kendi alıştırdı yani öyle olunca bu kar kıyamette gelmemesi şaçma oldu bni sevmediğni düşünmeye başladım nyse eve gittşm mesajlaşıyoruz baya kavga ettik çok aşırı tepki vermiş olabilirim ( regl olucam bi iki güne elimde değil herşeye sinirleniyorum) tabi ben mesajlarda buna saydırdımda saydırdım oda bna sen bnm tanıdıgım insan olamazsın çingene kılıklı dediçok morelim bozuldu şuan ayrı gibiyiz buarada işlerini biliyorum yani bi saat bile erteliyebilir napıcaksa ama ertelemedi şimdi bn çokmu abarttım gönlünü almalımıyım yoksa haklıyım diyerek kendi haline mi bıraksam
aynı benm sevgilimi anlatmışsınerkekleri bu çocuk sayesinde çözdüm resmne adamlar kavga etmeyi sevmiyor bu kadar net, bi derdin varsa söle sonra bekle bi dio, sen kabul ettirene kadar uğraşıyosun dio. sonra ben yatıyorum uğraşmayacam deyince ben sabahlara kadar uykusuz bekkliyodum ilk başlarda, acaba ayrılacaz mı ne olacak falan die. sonra bi baktım adam sabah gunaydın aşkımm :)) die msj atıyo, ben uykusuz kaldıgımla kalıyorum adamlara dırdır yapmak yerine tatlı sözle söyleyince kabul ediyolar herşeyi bunu 8 ayın sonunda anladım agzına geleni söleyip msj ın sonuna :)) koydummu tamamdır güle oynaya laf sölüyosun birbirine, hem içine atmamış oluyosun hem de kavga etmemiş oluyosun oh keyiff
konu sahibine gelince de çingene kılıklı lafı sölenebilir, ben de sinirlenince koca kafa diyorumo dert deil de nişanlısınız bide o kadar ayrılık lafı yapmasanız keşke. erkekler bizden daha farklı bi gurrur sahibi oluyolar, onu gurur yapmış olabilir, o yuzden seni süründürmeye çalışıyodur belki. bi bekle bakalım onun siniri geçince neler olacak
benimki de bana "çirkef" demişti ve hoşuma bile gitmişti
düşününce de gerçekten çirkeflik ediyorum çoğu zaman.
Mal meydanda adama dillendirdi diye kızamam ki
Diğer yandan sevip sevmediğimiz çok mühim gerçekten seviyorsak abartmaya gerek yok.
evlilik kısmına ben kalmiim cnm yha ocakta yemeğim var
bi kere evlenip ayrılınca emin olmadan yapamıyor, heveslenemiyorsun bi daha ama, senin sevdiğinle evlenmeni canı gönülden isterim o kadar itinalı yazmışsın ki Allah gönlüne göre versin.
gerçektende benziyorlar benimki günaydın aşkım demiyor kavgadan sonra sadece günaydın ben sakinleştim ya sen? diyor
evet evet çok dogru erkekler dırdırdan hiç hoşlanmıyor, bende zaten hiç sevmem bu yüzdende yapmam paşa paşa geçinip gideriz
bende eger o gün ona çok sinirliysem kendi kendime akşam işten çıkınca şunu şunu dicem diyorum sonra bakıyorumki o hiçbirsey olmamış gibi davranıyor o zaman konuyu bende geri açmıyorum
konu sahibi mesajina cvp geldimi nişanlindan?
gerçektende benziyorlar benimki günaydın aşkım demiyor kavgadan sonra sadece günaydın ben sakinleştim ya sen? diyor
evet evet çok dogru erkekler dırdırdan hiç hoşlanmıyor, bende zaten hiç sevmem bu yüzdende yapmam paşa paşa geçinip gideriz
bende eger o gün ona çok sinirliysem kendi kendime akşam işten çıkınca şunu şunu dicem diyorum sonra bakıyorumki o hiçbirsey olmamış gibi davranıyor o zaman konuyu bende geri açmıyorum
konu sahibi mesajina cvp geldimi nişanlindan?
hee benim sevgilim baya bayay unutuyor sabaha kadar yaauyuyunca geçiyor onun, devreler yenileniyor falan hatta o günaydın msj ı atmayı barışma adımı olarak görüyor, o adımı algılamazsam sorun oluyor bizde de bende yapmamaya çalışıyorum da arada dayanamıyorum işte sonra o da benim devreleri düzeltiyor falan yuvarlanıp gidiyoruz
konu sahibinin nişanlısından bi haber yok sanırım, en son cumartesi sabah gidip supriz yapmayı düşünüyordu
oncelikle dert olarak yazsanız da cok sempatik geldi gulumsedim,
bana denmis olsaydı o sinirime ragmen birden kahkahayı basardım sanırım :))
tam yorum yazacaktım ki cevapları gordum,
kimse de dememis ki 'cingene' demek hakaret degildir ne var bunda.
ne size bunu birisi dedigi icin uzulun ne de baskasına denildiginde savunmaya gecin bence.
herkes farklı etnik kokenden gelebilir, farklı kulturel ozelliklere sahip olabilir
bunu kızgınlıgımızı belli etmek amaclı kullanmak, sizin dediginiz gibi mecazi vs ne sekilde olursa olsun kabul edilebilir gelmiyor bana.
almaya gelmemesi isi olması neyse ama haber vermemis olması hic hos olmamıs,
siz biraz gergin oldugunuzdan sayınca adam takvime bakmadan gaza gelmis,
dolmus dolmus ne diyecegini bilememis gibi, ilk aklına geleni soylemis.
eger gercekten kızgın ve gulemeyecegim bir durumdaysam bunu diyen adama bir de cingeneyi kotu anlamda kullandıgı icin çemkirir hepten başına kakardım.
bir de nisanlısınız, sırf bu yuzden ayrılınır mı,
ilerde evlenince ne diyeceksiniz?
bence alıskanlık haline getirmeyin bu sozu.
size kızgınlıgı bundan kaynaklı olabilir...
Ay keşke bnmkide öyle olsa bide annemde kızsın diye annemede dio kızın bna bagrıyo diye buarada az önce yemekteydi bizde ama hala küsüsüzay benim sevgilimde de zerre kadar gurur yok
ağzıma geleni sayim öyle masum kedi gibi bakar.
bakışları var bide numaralandırmış onları kullanıyo
zerre kadar gurur yapıp kin bağlayıp da ulen bana bunları dedi burnundan getirim demez
bazen laf sokar bende gülerim
bugün diyo ki aşkım sen gelgitlisin ben alıştım artık senin triplerine
bende özür diledim "dikkat edicem haklısın bazen aşırı yapıyorum" dedim
yüz buldu ya hep böyle yapıosun diyo
hemen çemkirdim "abartma istersen kırk yılın başı haklısın diye topyekun gelme üstüme pişman ederim" dedim.
"çirkefsin işte özrünü bile mundar ediosun seviyorum seni " dio
ay benim sevgilimde de zerre kadar gurur yok
ağzıma geleni sayim öyle masum kedi gibi bakar.
bakışları var bide numaralandırmış onları kullanıyo
zerre kadar gurur yapıp kin bağlayıp da ulen bana bunları dedi burnundan getirim demez
bazen laf sokar bende gülerim
bugün diyo ki aşkım sen gelgitlisin ben alıştım artık senin triplerine
bende özür diledim "dikkat edicem haklısın bazen aşırı yapıyorum" dedim
yüz buldu ya hep böyle yapıosun diyo
hemen çemkirdim "abartma istersen kırk yılın başı haklısın diye topyekun gelme üstüme pişman ederim" dedim.
"çirkefsin işte özrünü bile mundar ediosun seviyorum seni " dio
Ay keşke bnmkide öyle olsa bide annemde kızsın diye annemede dio kızın bna bagrıyo diye buarada az önce yemekteydi bizde ama hala küsüsüz
bence sevgilinizi boğmuşsunuz biraz..
gelip sizi götürmek istememiş haber vermesi gerekirdi evet ama alacağı tepkiden çekinmiş..
böyle alıştırdı niye şimdi gelmiyor demişssiniz.. yaptığı centilmenlikleri sömürürseniz o da zamanla yapmama yoluna başvurur..
çalıştığınıza göre pekala gidebilirsiniz eve kendiniz ..
söylediği cümlede de bir şey yok o kadar lafa ben olsam bende derim:)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?