Nişanlım bana çingene kılıklı dedi :(

iyi yapmissiniz:)
ozaman simdi sabirla onun yumusamasini bekleyin:)
bir kac gun icinde aramazsa, cingeneydin ya hani?
ozamanda aradigindada kendi yavrusu gibi bir alo yaparsin belki kiyamaz

Şimdi şöyle bi durum var ; bu lafa kızmanız aranızdaki muhabbete bağlı benim sevgilim dese çok kızardım çünkü o tarz bi kelime hiç kullanmaz
Artı bide siz msj attığınızda tamam gelicem gibi bi cevap attı ve ona rağmen gelmediyse kızmakta çok haklısınız en azından gelemicem demesi gerekirdi

Bosver sakin alttan alma haksiz da olsan alttan alma ki haklisin yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim bende beni artik sevmedigini dusunurdum. Sen kendini geri cek biraz arayip sorma yoklugunu hissettir seni kaybetme korkusu girsin icine. umarim hersey duzelir.

gerçektende benziyorlar benimki günaydın aşkım demiyor kavgadan sonra sadece günaydın ben sakinleştim ya sen? diyor
evet evet çok dogru erkekler dırdırdan hiç hoşlanmıyor, bende zaten hiç sevmem bu yüzdende yapmam paşa paşa geçinip gideriz

bende eger o gün ona çok sinirliysem kendi kendime akşam işten çıkınca şunu şunu dicem diyorum sonra bakıyorumki o hiçbirsey olmamış gibi davranıyor o zaman konuyu bende geri açmıyorum

konu sahibi mesajina cvp geldimi nişanlindan?

çirkefmi ay çok güldüm benimkide bana "dünyanın en kötü insanısın" demişti ve nasıl gülmüştüm anlatamam çünkü haketmiştim o bana güzel güzel sözler söylemişti ben gıcıklık olsun diye kötü birşey demiştim bende bak hatamı kabul ettigim için kızmamıştım :)

hmm olsun, inşallah evlenip mutlu olursun :)

iyi dilegin için çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım

hee benim sevgilim baya bayay unutuyor sabaha kadar yaa uyuyunca geçiyor onun, devreler yenileniyor falan hatta o günaydın msj ı atmayı barışma adımı olarak görüyor, o adımı algılamazsam sorun oluyor bizde de bende yapmamaya çalışıyorum da arada dayanamıyorum işte sonra o da benim devreleri düzeltiyor falan yuvarlanıp gidiyoruz

konu sahibinin nişanlısından bi haber yok sanırım, en son cumartesi sabah gidip supriz yapmayı düşünüyordu

iletişim kopukluğundan ne hallere geldiniz. bence gayet sakin bi şekilde davranmalısın. hatta sessiz kalmalısın.ama kendini hatırlatmak için bi iyi geceler günaydın mjsı çekmeyi unutma aklında olduğunu bilsin. sakinlikle herşey yoluna girer bencee

Daha ses cıkmadı

oncelikle dert olarak yazsanız da cok sempatik geldi gulumsedim,
bana denmis olsaydı o sinirime ragmen birden kahkahayı basardım sanırım :))

tam yorum yazacaktım ki cevapları gordum,
kimse de dememis ki 'cingene' demek hakaret degildir ne var bunda.

ne size bunu birisi dedigi icin uzulun ne de baskasına denildiginde savunmaya gecin bence.
herkes farklı etnik kokenden gelebilir, farklı kulturel ozelliklere sahip olabilir
bunu kızgınlıgımızı belli etmek amaclı kullanmak, sizin dediginiz gibi mecazi vs ne sekilde olursa olsun kabul edilebilir gelmiyor bana.

almaya gelmemesi isi olması neyse ama haber vermemis olması hic hos olmamıs,
siz biraz gergin oldugunuzdan sayınca adam takvime bakmadan gaza gelmis,
dolmus dolmus ne diyecegini bilememis gibi, ilk aklına geleni soylemis.

eger gercekten kızgın ve gulemeyecegim bir durumdaysam bunu diyen adama bir de cingeneyi kotu anlamda kullandıgı icin çemkirir hepten başına kakardım.

bir de nisanlısınız, sırf bu yuzden ayrılınır mı,
ilerde evlenince ne diyeceksiniz?
bence alıskanlık haline getirmeyin bu sozu.
size kızgınlıgı bundan kaynaklı olabilir...

Son düzenleme:

ay benim sevgilimde de zerre kadar gurur yok
ağzıma geleni sayim öyle masum kedi gibi bakar.
bakışları var bide numaralandırmış onları kullanıyo

zerre kadar gurur yapıp kin bağlayıp da ulen bana bunları dedi burnundan getirim demez
bazen laf sokar bende gülerim

bugün diyo ki aşkım sen gelgitlisin ben alıştım artık senin triplerine
bende özür diledim "dikkat edicem haklısın bazen aşırı yapıyorum" dedim
yüz buldu ya hep böyle yapıosun diyo

hemen çemkirdim "abartma istersen kırk yılın başı haklısın diye topyekun gelme üstüme pişman ederim" dedim.
"çirkefsin işte özrünü bile mundar ediosun seviyorum seni " dio

Gerçekten doğru diyosunuzda 3 yıldır ilk kez ben ayrıldım ilk defa o lafı ağzıma aldım buarada akşam iş cıkışına geldi bize yemeğe geldi tabi ne arabada ne evde hiç konuşmadık annem anladı küs oldugmuzu 24 yasındaki adam bni anneme şikayet etti kızın bna çok bagrıyo diye nolcak böyle. Bilmiyorum

Ay keşke bnmkide öyle olsa bide annemde kızsın diye annemede dio kızın bna bagrıyo diye buarada az önce yemekteydi bizde ama hala küsüsüz

Sana olan ilgisini kaybetmiş, saygısını da yitirmiş. Saydırmakla bunu kolaylaştırmışsın. Ayağını denk almazsan yakında nişanlısından ayrılmış bekar bir kız olacaksın.

yavaş atın çiftesi pek olur mu ne öle bi atasözü vardı ya aman dikkat et öle olmasın senin de sevgilim kin gütmez sabaha unutur falan ama eğer küstüyse de ölse adım atmaz ben dayanamayıp atınca hemen yumuşar allahtan ama iş o aşamaya gelince de inadı ınattır aman dikkat et sende biz dırdırlarla adamı usandırıyoruz zaten de çaktırma işte seviyolar heralde

Ay keşke bnmkide öyle olsa bide annemde kızsın diye annemede dio kızın bna bagrıyo diye buarada az önce yemekteydi bizde ama hala küsüsüz

ayrılma konusunu ciddiye alsa, ayrıdldıgınızı düşünse yani annene sadece bana bagırıyo demezdi, benden ayrıldı derdi hatta bide yüzüğü koyardı masanın üstüne, bence ayrılmak gibi bi niyeti yok. belli ki seni süründürmek istiyo biz bazen onların erkek oldugun ubizden daha büyük egoları oldugunu unutuyoruz sanırım. nişanlın da artık egosuna yenilmiştir, biz bile sürekli bagırınca yada sölenince karşımızdaki insan ne kadar bozuluyoruz, onlarda da aynı durum var böle düşün bide. belli ki affedecek barışacaksınız, sadece biraz sabret bu arada da ani sinir patlamalarını yok etmek için bi yöntem bulmayua çalış..

eski nişanlımla beraberken bende de vardı bu durum, bi anda kendimden geçiyordum, elimde bıçakla çocugun üstüne yürüdüğümü bilirim yani ondan ayrıldıktan sonra da bolca düşünme fırsatı buldum, şimdi ki sevgilimde de kesin olarak anladım ki erkeklere dırdır yapmaya bagırmaya gerek yok. onlar sinirliyken sen susarsan eğer onların siniri yatışınca istedigini deme hakkına sahip oluyosun

geçen gün mesela bi kabga ettik yoktan yere ama arabaya bindik bu bagırıyo çağırıyo hiç cevap vermedim dışarı bakıyorum falan bişey desene dedi, muaattabım deilsin dedim sonra o da sustu gittik bi yere oturduk yemek söledik baktım bunun siniri geçti basladım sölenmeye, ne bagırıyosun isterikli gibi yaa dedim duyan da bişey yaptım sanacak falan filan derken olayı tatlıya bagladık bitti aynı yontemi dene bence o konuşurken sen sus, o sakinleşince sıra sana gelsin ama şidmi moralini bozma artk, belli ki yumuşayacak biraz daha bekle bakalım

Tüm yorumları okudum birebir böyle düşünüyorum.
10 dakika diye her aradığında kapıda bitecek değil ya adam işim var demiş işte üstüne sen de saydırınca ki ne dedin yazdın mı ben göremedim? Bu kadar ufak bi'şeyde sen saydırınca adam bunalmış öyle demiş.

Ki bence alınganlık yapacağına durup bi'kendi kendine düşünmen lazım adam çingenelikten öte daha dokunaklı bi'laf daha etmiş.
Bende sanki istediği en küçük şey bile olmayınca dırdır edip bunaltan bir kadın imajı çizdin en azından bu konuda diyeyim. (yazdıkların ve nişanlının cevabından böyle algıladım:44:)

Fatura yine adama kalmış bu konuda daObjektif olması için senin saydırdım kısmını cümle cümle buraya yazman lazım

Son olarak bunda ne alınacak bi'şey var ne de ayrılanacak. Çok fevrisin bence:26:

elhamdülillah kız doğmuşum, yoksa bu kadın milletinin tribi çekilmez

çok beklenti=çok kavga

adamın işine neden anlayış göstermiyorsunuz? evlilik nasıl oluyor? vallahi sırf para her şey. işine anlayış göstermezsiniz ama o adam sizin için, sizinle evlenebilmek için çalışıyor şu an. o beğendiğiniz koltuk takımı, halı vs nasıl alınacak arkadaşım?

bir erkeğin işi asla sorun yaratılacak bir mevzu değildir, aksine mütemadiyen destek çıkılması gerekn bir konudur. ayrıca neden sizi almamasına laf ediyorsunuz, zaten aranız bozukmuş neden yarım saat dahi olsa yolunu uzatsın ki? bir de adama saymış sayıştırmışsınız allah bilir neler dediniz de tanıyamıyorum çingene kılıklısın demiş. bakın nişanlı çift arasında her daim şeytan beklermiş işi bozmak için. bu trip işlerini bir kenara bırakın. ilişkinizi bunla yıpratmayın. bir daha da kendinizi çingene kılıklı pozisyonuna düşürmeyin. şimdi sırf böyle dedi die de ondan adım beklemeyin alın adamın gönlünü.

Koskoca adam annene bile bana çok bağırıyor dediyse, biraz çingenelik var demek ki..
Hiç sevmem her şeye söylenen, kavga çıkaran insanları
Bir kere gelmedi haber vermedi diye olay nerelere gelmiş
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır dövüşe dövüşe değil

valla konu sahıbı ben tam o cingene kılıklı dedıgı yerde kendımı tutamadım kahkaha attım ne yalan soyleyeyım inşallah en buyuk derdın bu olsun emi.

Çok komik ama yav kusura bakmayın güldüm
Kavganız bna bekarken eşimle yaptığım saçmasapan kavgaları hatırlattı ..okadar küçük konulardan kavga çıkarmışımki ,şimdi eşimle hatırlayınca benimle dalga geçiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim ,Rabbim görelim neyler ,neylerde güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…