nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

Nişanlıyken bile arkadaş mesafesindeyseniz bu halde evlendikten sonra nasıl tutkulu sevişeceksiniz? Açıkça yazıyorum şoka girme ama inan çok sağlıksız bir ilişkiniz var. Arkadaş ilişkisinden farkı yok şu anki halinizin. Evlendiğinizde de haftada bir görev gibi sevişirsiniz, cidden böyle olmaz. Evlilikte cinsellik önemlidir, aman evlenmeden bir şey yapmayayım diye diye bütün libidonuzu, ten uyumunuzu öldürüyorsunuz. Yazık.

Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...
Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Burasi insanlarin dusuncelerini paylasmasi icin var siz yanlis yerdesiniz sanirim.
Burada kac konu sahibinin esi gay cikti haberiniz var mi ?

Dini konularda nasil biri?

Bi aralar cok asik oldugum bi adam vardi. Cok dindardi ve adam bana dedi ki "bana olan ilginin farkindayim. Cok da hos bir hanimsin. Niyetin evlilikse gorusebilir kisa surede neticelendirebiliriz. Ama diger turlu gezme tozma bana gore degil, bunun vebalini odeyemem"

Bir kere bulustuk ama her sey o kadar resmi ki.. is yemegi gibiydi.

Ne cikarsa bahtima diye evlenemeyecegim icin bir daha hic gorusmek bile istemedim, adama icten ice ölüp bitiyordum halbuki... bu arada yasim da cok kucuktu evlilik dusunebilecek yasta degildim. Ben staj yapiyordum 19 yasindaydim, o 24.

Bu tarz bir sebep olabilir mi?

Bu arada adam sonra bir arkadas vasitasiyla biriyle tanisip 4 ay icinde evlendi.

Muhafazakarlikla ilgisi yok :) simdi bisey yazardimda kodesi boylamayim durup dururken. :)

Birbirini seven isteyen arzulayan iki insan, yanyana oturunca bile birbirini istedigi belli olur :) heleki nisanliyken bi yanliz kalalim diye bakarsin yani.. hepimiz o yollardan gectik yani..
Kadin sinir koymaya calisir ama sen onun ogretmeni degilsinki.. adamin bi sekilde firsatini bulup seni koseye skstirmasi gerekirdi simdiye :))) hahaha bu illa ileri gitmk icin degil..hic mi opmek istemez sarilmak istemez insan? Hadi sen sabrettin, karsidaki erkek nasil sabretmis?

Dedigim gibi muhafazakarlarinda nefisleri vardir yani :))

Ne kadar cok yani yazmissin :)
Youtube taki mehmetle banu geldi aklima :)

Bazi erkekler de karsidakine gore hareket ediyor.Karsisindaki kiz mesafeliyse hemen o da mesafesine karsilik veriyor.Bazi erkekler karsisindakine bakmadan rahat hareket ediyor.Psikologlar niye her insani ayri ayri dinleyip teshis koyuyor herkes bir degil aile inanc yasanmislik karsidaki insan da etkili cunku de ondan.Bazen de karsidaki kisiyle uygun degilsinizdir herkes birbirinden etkilenicek diye birsey yok ondan yakinlasma olmuyordur.Sizin dediginiz dogru olabilir gay olup paravan olarak kullanmak isteyen de var ama hemen bir etiket yapistirmanin dogru olmadigini dusunuyorum.

Iyi de kendin diyosun katı bir bakışım vardı diye sen bakışını değiştirdi isen sen adım atacaksın ki adam haaa desin durum artık bu,terslersin sanıyo belki de

Valla simdi canim cimcim diyip altindan girip ustunden cikip seni mutlu edip daha sonra evlendikten sonra degisecegine,hoduk biri olacagina simdiden kendini belli etmesini ben taktir ediyorum. Seni istemiyorla alakasi yok . Ilgi bekliyorsun ama belkide o da evlenince gosterecek ilgiyi. Ve sen basta istememissin ee dogal olarak da cocuk sana ayak uydurmus :)Ne var bunda.

Hahaha farkinda degildim bazen hizli hizli yazim derken bole oluyo .. cok hatalida yaziyorum. Duzeltme yapiyorum gene birsuru yanlis :)

Ayrica hastayim mehmetle banuya :)))
Ufak tefek hatalar hep oluyor birsey olmaz o kadar :)
Okurken banuya benzettim o yuzden yazdim yani :))
Ben bir ara amacsizca izliyordum biraktim bagimlilik yapiyor

Ufak tefek hatalar hep oluyor birsey olmaz o kadar :)
Okurken banuya benzettim o yuzden yazdim yani :))
Ben bir ara amacsizca izliyordum biraktim bagimlilik yapiyor
Haha nilaytoprak var biliosundur belki instagramda bunlarin taklitini yapmis, geberdim izlerken :) ya cok saflar ama yaa :)))

Haha nilaytoprak var biliosundur belki instagramda bunlarin taklitini yapmis, geberdim izlerken :) ya cok saflar ama yaa :)))
Biliyorum evet.Eylul var o da yapmisti cok gulmustum :)
Evet cok saflar kucuk yerde yasamanin verdigi saflik var uzerlerinde bizde o yok malesef :/
Konu disi diye banlanicaz simdi :)

Aman arkadaşım bu kadar samimiyet fazla değil mi?
Al bende de o kadar şaşkınlık yaratan bir cümle insanlar nışanlanıp biraz yakınlaşınca birbirini mi kemiriyor yiyor hayır sadece duygularına bakıyor kalplerini ısıtıyorlar temasla bu nasıl ketler böyle evlilik hayatınız aşırı sınırdan bolca konu açacaksınız gibi geldi bana

++++++

Nişanlılık daha önceki dikkatinizi değiştirecek bi mertebe degil ki nişanlılık sizin için geçerliliği olabilir ama hassasiyetiniz varsa nikahla ancak bu hassasiyetinizi helal hale getirebilirsiniz nişanlınız da aynı şeyi düşünüyorsa o yüzdendir muhtemelen yanlış anlamayın tavrını bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…