Burasi insanlarin dusuncelerini paylasmasi icin var siz yanlis yerdesiniz sanirim.Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...
Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Evlenincede mi
Siddet anlaminda sizin o yazdiginiz yalniz.Seven adam sevgisini belli eder sac oksar el tutar vs.
Ne kadar cok yani yazmissin :)Muhafazakarlikla ilgisi yok :) simdi bisey yazardimda kodesi boylamayim durup dururken. :)
Birbirini seven isteyen arzulayan iki insan, yanyana oturunca bile birbirini istedigi belli olur :) heleki nisanliyken bi yanliz kalalim diye bakarsin yani.. hepimiz o yollardan gectik yani..
Kadin sinir koymaya calisir ama sen onun ogretmeni degilsinki.. adamin bi sekilde firsatini bulup seni koseye skstirmasi gerekirdi simdiye :))) hahaha bu illa ileri gitmk icin degil..hic mi opmek istemez sarilmak istemez insan? Hadi sen sabrettin, karsidaki erkek nasil sabretmis?
Dedigim gibi muhafazakarlarinda nefisleri vardir yani :))
Hahaha farkinda degildim bazen hizli hizli yazim derken bole oluyo .. cok hatalida yaziyorum. Duzeltme yapiyorum gene birsuru yanlis :)Ne kadar cok yani yazmissin :)
Youtube taki mehmetle banu geldi aklima :)
Valla simdi canim cimcim diyip altindan girip ustunden cikip seni mutlu edip daha sonra evlendikten sonra degisecegine,hoduk biri olacagina simdiden kendini belli etmesini ben taktir ediyorum. Seni istemiyorla alakasi yok . Ilgi bekliyorsun ama belkide o da evlenince gosterecek ilgiyi. Ve sen basta istememissin ee dogal olarak da cocuk sana ayak uydurmus :)Ne var bunda.Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
Ufak tefek hatalar hep oluyor birsey olmaz o kadar :)Hahaha farkinda degildim bazen hizli hizli yazim derken bole oluyo .. cok hatalida yaziyorum. Duzeltme yapiyorum gene birsuru yanlis :)
Ayrica hastayim mehmetle banuya :)))
Haha nilaytoprak var biliosundur belki instagramda bunlarin taklitini yapmis, geberdim izlerken :) ya cok saflar ama yaa :)))Ufak tefek hatalar hep oluyor birsey olmaz o kadar :)
Okurken banuya benzettim o yuzden yazdim yani :))
Ben bir ara amacsizca izliyordum biraktim bagimlilik yapiyor
Biliyorum evet.Eylul var o da yapmisti cok gulmustum :)Haha nilaytoprak var biliosundur belki instagramda bunlarin taklitini yapmis, geberdim izlerken :) ya cok saflar ama yaa :)))
Al bende de o kadar şaşkınlık yaratan bir cümle insanlar nışanlanıp biraz yakınlaşınca birbirini mi kemiriyor yiyor hayır sadece duygularına bakıyor kalplerini ısıtıyorlar temasla bu nasıl ketler böyle evlilik hayatınız aşırı sınırdan bolca konu açacaksınız gibi geldi banaAman arkadaşım bu kadar samimiyet fazla değil mi?
Nişanlıyken bile arkadaş mesafesindeyseniz bu halde evlendikten sonra nasıl tutkulu sevişeceksiniz? Açıkça yazıyorum şoka girme ama inan çok sağlıksız bir ilişkiniz var. Arkadaş ilişkisinden farkı yok şu anki halinizin. Evlendiğinizde de haftada bir görev gibi sevişirsiniz, cidden böyle olmaz. Evlilikte cinsellik önemlidir, aman evlenmeden bir şey yapmayayım diye diye bütün libidonuzu, ten uyumunuzu öldürüyorsunuz. Yazık.
Nişanlılık daha önceki dikkatinizi değiştirecek bi mertebe degil ki nişanlılık sizin için geçerliliği olabilir ama hassasiyetiniz varsa nikahla ancak bu hassasiyetinizi helal hale getirebilirsiniz nişanlınız da aynı şeyi düşünüyorsa o yüzdendir muhtemelen yanlış anlamayın tavrını benceKızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?