- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
bana derdi salak kelimesini bile kullanmayacaksın bizde küfür hoş karşılanmaz bizde yüzük bir kere takılır falan ama yalanmış.Ayrıca mesele kürtlük türklük meselesi değil adamlık messlesi bizde kürdüz bizde küfür asla olmaz
anlamıyorum o zaman beyefendi nişan yapana kadar aklı neredeymiş?evet sürekli farklıyız kültürlerimiz farklı diyen kendisiydi. birinin beni anlamısna sevindim
nişanı bile onun çok ısrarı üzerine yaptık yoksa ben gelecek yıl düşünüyordumanlamıyorum o zaman beyefendi nişan yapana kadar aklı neredeymiş?
merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar
bende nişanlandım ve bunu ısrar edip yaptıran o oldu. nişandan sonra adam bir hallere girdi ve gerçek yüzünü gösterdi demek ki taktik aynı nedenini anlayamadım asla adamlar nişandan sonra değişiyornişanı bile onun çok ısrarı üzerine yaptık yoksa ben gelecek yıl düşünüyordum
Tabii ki de hayırSonucu merak ediyorum ? Özür dileyip beni affet diye yalvardınız mı konu sahibi.
bende nişanlandım ve bunu ısrar edip yaptıran o oldu. nişandan sonra adam bir hallere girdi ve gerçek yüzünü gösterdi demek ki taktik aynı nedenini anlayamadım asla adamlar nişandan sonra değişiyor
yüzüğü taktıktan sonra her şeye garanti gözüyle baktıklarından oluyor bence bu. ama çıkartıp atması o kadar da zor değil onunda farkında değillerbende nişanlandım ve bunu ısrar edip yaptıran o oldu. nişandan sonra adam bir hallere girdi ve gerçek yüzünü gösterdi demek ki taktik aynı nedenini anlayamadım asla adamlar nişandan sonra değişiyor
kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar
aynen öyle. evlilik moduna giriyorlar direkt. asıl tanışmanın nişan olduktan sonra olduğunun farkında değilleryüzüğü taktıktan sonra her şeye garanti gözüyle baktıklarından oluyor bence bu. ama çıkartıp atması o kadar da zor değil onunda farkında değiller
2 yıldır birlikteyizsen o... san o neymiş?
ne kadar süredir tanışıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?