nişanlım bana küfür etti

Ağzına s.çarım öyle nisanlinin.

Pezevenggg öldüren sensin sorumlusu ne diye ben olcam der suratına kapatan ben olurdum.

Küfür edene küfür edeceksin.
Güzel laftan anlamaz bunlar.

İrdimli insin ililim kifir itmiyilim dedikce başımıza çıktılar.

nişanı bile onun çok ısrarı üzerine yaptık yoksa ben gelecek yıl düşünüyordum
bende nişanlandım ve bunu ısrar edip yaptıran o oldu. nişandan sonra adam bir hallere girdi ve gerçek yüzünü gösterdi demek ki taktik aynı nedenini anlayamadım asla adamlar nişandan sonra değişiyor

bende nişanlandım ve bunu ısrar edip yaptıran o oldu. nişandan sonra adam bir hallere girdi ve gerçek yüzünü gösterdi demek ki taktik aynı nedenini anlayamadım asla adamlar nişandan sonra değişiyor
yüzüğü taktıktan sonra her şeye garanti gözüyle baktıklarından oluyor bence bu. ama çıkartıp atması o kadar da zor değil onunda farkında değiller

evlilik baştan aşağı sorumluluk demekken sen niye hala kendini kandırıyorsun
ayrıca
adamı sen niye sürekli arıyorsun? kendi değerini kendin düşürüyorsun farkında mısın?

yüzüğü taktıktan sonra her şeye garanti gözüyle baktıklarından oluyor bence bu. ama çıkartıp atması o kadar da zor değil onunda farkında değiller
aynen öyle. evlilik moduna giriyorlar direkt. asıl tanışmanın nişan olduktan sonra olduğunun farkında değiller

Gerçekten uslup çok önemli. Nişanlın olacak şahsın kesinlikle ve kesinlikle o kelimeyi sana söylemeye hakkı yok . İnsan eşim diyeceği kişiye o lafı der mi ? bu bir
ikinci olarak konu sahibi de haksız gördüm. Geçmiş olsun diyeceğinize ne zaman geleceksin nezaman geleceksin bu ne ya bi dur karşındaki insanı zaten bu uslupla delirtirsin . Nişanlandınız diye o sürekli senin yanında olacak isteklerini yapacak diye birşey yok arada güven varsa. Aynı şekilde sende ona sadece haber verip düğüne gidebilirsin yada başka yere gidersin.
Ne kadar hatalı olursanız olun ben o lafı yakıştıramadım. Bence ayrılmanız lazım. Yerinizde olsam bu ilişki biterdi madem ben o.. yum öyle birini kendisine nasıl yakıştırıyor en çok onu merak ettim

Oha oha oha.
Beynini mi yedin konu sahibi daha nişan yeni yapılmış en minnoş en aşık olacağınız zamanlarda sana o iğrenç kelimeyi söyleyen adamla daha görüşüyormusun sen?
Bak evli olsam o lafa boşanırım ben sen delirdin mi?
Bana o kelimeyi söyleyen adam bir daha yüzümü göremez, hasretinden geberse dünyayı verse de olmaz.
Ayrıl bence

Adam bastan hakliymis ama küfür edince yenilmis. Nisanlandiniz evlendiniz diye birbirinizden izin almak zorunda degilsiniz haber verir gecersiniz.
Ama öfkelenince de küfür etmek yersiz bu sey.
Ettigi küfür de asla alttan alinmaz!!!!!
Yol yakinken ikinizde vazgecin bence.. belli ki huzurlu baslamamis nisaninin onceden farkli sıkıntılarınız var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…