nişanlım bana küfür etti

Hemen nişanı boz. Derhal! Hayatını yakma.

Dedesi hastayken ne zaman dönceksin demeniz iyi olmamış.Bence bunalmış.İnsanları zincirlememek lazım.Hayatında önemli olsanız da hayatı sizden ibaret değil

Durduk yere o derece kufur edilmez bana kalirsa iyice bi hayattan bezdirmis olman lazım sanki :)

Topuklarin kicina degerek uzaklas

nişanlın küfür etmekte kesinlikte haksız. Ama sadece o konuda haksız.

Düğüne gitmiş orda kalmak istemiş size ne kalırsa kalsın,göremeseniz ölürmüsünüz ne hakkınız var baskı yapmaya? dedesi anju olmuş o halde bile ne zaman gelcen diyosunuz siz de saçmalamışsınız ve çok gıcık konuşmuşsunuz.

Ve bence anlatmadığınız şeyler var durduk yere o küfür edilmez, siz gerçekten köpeğiniz etmeye çalıştınız adamı heralde

Cokmu seviyon canim yaa
Bu adam evlenince sana neler yapar.kaldiki nisanlilik ne tatlidir.onun yaptiklarina bak.adiler girerler insanin hayatina sonra cikarlar bisekilde ve adin çikar nisanliydi ayrildiya

sana o.. dedikten sonra halen nişanlım diyorsan pek. alırdım o yüzüğü bir yerine monte ederdim o monte ettiğim yeriyle nişanlı kalırdı

Bacım sen gidip bu adamin bu yaptıklarını mantıga uydurup seviyorum ediyorum diye gider barisir evlenirsen cok degil uç sene sonra buraya gelip gözüm morardı diye mesaj atma

Nişanlım bana vurdu başlıklı konumu okuyunuz ardından da konunun son sayfasını.

Ben yazılan yorumlardan ders almadım siz alabilirsiniz umarım.

Ay kız allahın sevgili kulusun valla. Hayatını karartmanın eşiğinden dönmüşsün. Bırak öyle odunu ne yapacan. Gene göbek bağı kesilmemiş bir adam, gene büyüyememiş bir beyin. Folik asidin gebelikte önemi işte. Bak, içmemiş annesi çocuğu nasıl olmuş. Sen üzülme minnoş, giden gitsin. Sen doğru yapmışsın bence. Bırak gitsin.

bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı
Bundan sonrasini okumadim. kisa yazmissiniz kesin ettigi kufur bu alintidan sonra geliyordu ama bu is bitti dedigi anda bitmis zaten. bende ayrildim. benim ayrildigim kiside bana aynen bu sekilde bi cumleyi kullandi ve ben aptal gibi hâlâ pesinden kostum ayrilmayalim diye ama o gunden ayrilmamiz gerekirken biz benim sayemde yada benim yuzumden diyelim; tekrar birlestik. bir buçuk ay geçti tekrar kavga ettik ve bitirdik. kör kütük asigim onsuz yapamiyorum diyosaniz ona bisey diyemem ben oyleydim cunku. ama onsuzda yapiyormusum gordum. yani diyecegim o ki yol verin gitsin

Kesinlikle uzak dur bu adamdan.ne çirkin laflar bunlar böyle ,sana gerçek yüzünü göstermiş resmen

Konu sahibinin profil resmine bakarsak pekte ayrılmamış gibi fotoğraftakiler eğer kendileriyse. Üstelik böyle laflar üzerine...

Ve de konu silmek yasak diye biliyorum ilk sayfada içeriği silmişsin, alıntılar olmasa görünmeyecek.

Boyle insanlardan uzak duramiyorsunuz anlamıyorum. O kadar hakaret etmiş namusuna ve nasıl hala bir arada oalabilirsiniz ?? Profil resminizi kaldirmadiginiz için ayrilmadiginizi düşünüyorum umarım aksidir. Ne mide var sizde anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…