nişanlım bana küfür etti

Aman Aman at nisani sana tavsiye tecrübeyle sabittir sjmdi böyleyse evlenince canını okur uzak dur kardeşim benim başımda bi tane var Nisan liyken hersey çok güzeldi evlendikten sonra daha beter oldu sen hele ki sakin evlenme

Siz ciddi damarına basmışsınız adamın ama iyi ki de basmışsınız asıl onun ne "mal" olduğu ortaya çıkmış.

Buradaki kadınlara kulak verin inanın evlenince asla daha iyi olmayacaktır. Birçok kişi nişanlılıkta adamın asıl yüzünü sinirliyken ki halini görüyor ancak basiret bağlanmasıyla yola devam edip evliliğinde eziyet görüyor.

Adamda aşağılık kompleksi var sizi kendine layık görmüyo tip vs olarak inanın özgüveni olmayan bir kocayla da nereye kadar gider evlilik varın siz söyleyin. Ayrılın ama özlediğinizde sakın ola geri dönmeyi düşünmeyin sizi artık parmağında oynatır öyle yaparsanız. Cesur ve kararlı olun!

Bence sen onu hiç tanıyamamışsın arada sevgi yok olsaydı farklı olurdu tribi sen atacaksın o değil senin dediğin olacak onun değil sunu anlayın artik yoksa hep mutsuz olursunuz

Bu küfürü içine sindiripte devam edersen hayatının hatasını yapmış olursun söyleyeyim. Değişmez çünkü bu..ne demek ya o...pu böyle seymi olur!18 yıllık evliyim eşim geçen gün tartışırken aptalmisin demeye kalktı diye üç gündür burnundan getiriyorum o...pu dese varya tekmeyi vurduğum gibi atarım kapının önüne.!

Hala nişanlın mı?

Öfke kontrol sorunu yaşayan bir adamla evlenmek hayatta vereceğin en büyük yanlış kararın olur;bugün o.... der yarın özür diler sonra da yediğin dayaklarla beraber o sözü çok duyarsın!Kurtulmuşken bir daha bulaşma derim!

Ooo bununla evlilik ne eglenceli olur. Surekli kavgalar edilir bagiris cagiris yapilir. Bir kere hic monotonlasmazsiniz, her gun farkli bir kufurle sana surprizler yapar.

Evlen bence cok degisik...

Inanma ona sakin seni guzel sozlerle canim cicimlerle seni cekmeye calisacak.bugunde dedenle kalacaksin diye hakaret eden sana bagiran adam yarin evlenince isten gec geldi diyelim nerde kaldin gec kaldin diyince siddet bile uygulayabilir.evlilikte bin ton sorun cikiyor demekki bunu idare edecek biri degil..ailene de bu is bitti diyorsan ki bitmeli bence durumu anlat buyuklerde yol gosterirler.daha 1 haftalik nisanlisin be sukurki yuzunu gostermis.

Hemen ailenle konus bu adamla evlenirsen sen ileride daha büyük problemler ve pişmanlıklar yaşayacaksın, değişir dememdegismez annesi babası yüzünden sana dayak bile atar İnan bana. Şimdiden bunu diyen adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…