nişanlım bana küfür etti

Canım hemen ayrıl başına bela etme bu erkek müsveddesinı.Son yaşadıklarınız da bahaneniz olur kimse birşey de diyemez.Lütfen ayrılınca da buraya yaz..

Canımmm nişanlıyken böyle olan Adam rvlenince ne yapmaz şimdiden belli etmiş kendini sakin donme sakinnnnnnn

O lafları çıktığı yerin tam tersine geri sokardım. Bazıları hakediyor gerçekten. Çirkefe çirkef olacak. Ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Kendini açıklamaya çalıştıkça devamı gelir hakaret eder illa mors edicende susacaklar. Sen o.. isen oda gavatın tekiymiş o zaman.

Bitti demiş sen hala aramışsın. Numarasını silip yüzüğü atman gerekiyordu. Bi de aramış yaa

sen hala nisanlim mi diyorsun buna??? ya guzelim yol yakinken Don sonra cok pisman olursun

Valla hemen ayril cekilecek dert degil diyecektimde nisanlim kürt ben türkum deyince size hersey mustahak cekin

Kendi suclarini sizin uzerinize yikmasini gectim birde kufur ediyor. Eger bu adami ciddiye alip evlenirseniz kendinize olan saygi sevgi ve guveninizi yitireceksiniz... kendinizi biraz seviyorsaniz bu isi bitirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…