Nisanlim bana laf soylettirdi!

nişanlınız size laf söyletmemiş, ne diyeceği, ne yapacağı belli olmayan bir sarhoşa laf söyleyerek prim vermemiş. sizin cevabınız da yersiz ve gereksiz. ben olsam hiç muhatap olmadan çıkar giderdim. araya da kimsenin görmediği ama herkesin hissettiği bir duvar örerdim.

Bu kadar genislik istemiyorsaniz araya mesafe Koycaksiniz lafinizi siz soyliceksiniz. Bence nisanliniza daha fazla yuklenmeyin. Daha evlenmeden dayi lafininkullanmisiniz bile ben orda sen kimsin be adam kendine gel der gecerdim. Lütfen no samimiyet yes mesafe ye davet ediyorum herkesi.

SerhoŞ un mektubu ayilinca okunurmus... adam kendigine geldiginde adam akilli konusup tepkinizi gosterirsiniz ... hem serhoslar asiri oz guven yasadiklari icin kavga etmekten falan korkmazlar beliki nisanliniz is uzamasin istemis.
Kayinvalidem de oyle dedi sen bos ver onu arada icince sapitiyor dedi. Sonradan ozur dilemeleri de gereksiz yani... Ayan beyan adam bana hakaret etti ben de susmayinca sasirdilar tabii...

Kizlar yine ben selam herkese...
Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
Sizce haksiz miyim? Nasil davranmaliyim bundan sonra? Tesekkur ederim.
Ağzınla iç şu mereti deseydin keşke. Valla öyle aratıp özür diletmek de saçma olmuş. Verceksin hööyyyt diye ağzının payını carpacaksin kapıyı. O nisanliyada bir tüü senin kalıbına diyeceksin. Çok naif davranmışsınız

Sen vermişsin cevabını

Adam sarhoşmuş nişanlın ne desin ki

Daha bir de adamı arattırıp özür diletmiş

Nişanlınız bence fazla bile yapmış

Yalnız siz korunmaya muhtaç nişanlın da koruma mercii değil beklentiye gerek yok siz kendinizi yeterince koruyorsunuz zaten

O da sonra konuşup özür bile diletmiş

5, member: 438186"]Kayinvalidem de oyle dedi sen bos ver onu arada icince sapitiyor dedi. Sonradan ozur dilemeleri de gereksiz yani... Ayan beyan adam bana hakaret etti ben de susmayinca sasirdilar tabii...[/QUOTE onu kabullenmek zorunda degilsin dayiyla biraz mesafeli ve tepkili olabilirsin bunu anlari ama nisanlinin uzerine cok gitme derim bos ver bosuna huzurunuzu kacirma hem adzm ayik olsaydi ve boyle birsey yapsaydi ozamzn durum farkli olurdu zaten siz bu kadar tepki gosterdikten sonra tekrarla

Yuh !kesinlikle coğunluğa katılmıyorum.
Dayısı içmiş mıçmış ne yapmışsa artık orda onu söylediği anda nişanlın utanmalıydı onun adına .Sen dayıma bakma sarhoş o ne biçim laf dayı diyebilmeliydi..önemli olan kriz anında doğru hareket edebilmektir.üstelik dayısınıda sen aratmışsın.Böyle giderse daha cok arattırırsın..bunlar önemli işte!!tanıyın .

kendinizi ifade etmişsiniz işte nişanlınızda iki laf etse değeriniz mi artacaktı..
birde arattırıp özür diletmişsiniz .. insan kendi ağzıyla özür mü dilettirir .. ha bundan sonra laflarına dikkat eder ama bu dikkat size duyduğu saygıdan olmaz asla..

İçtikten sonra adam ya dert anlatır yada güler. En güzeli uyur bunun haricinde ki kişilere İçmesin mümkünse

Daha sözlüymüşsünüz şimdiden gidip kalmanız doğru mu?uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirsiniz de ben bu kadar samimiyeti evde gidip kalmayı doğru bulmuyorum.sonradan mesafe koyulamıyor araya baştan böyle yapılınca çünkü.

"Sarhoşmuş boşver bilinci yerinde değil" diye bir sey yok!!
Bitkisel hayatta değil bu adam bilinci yerinde olmasın...

Sarhoşken pek tabi bilinci yerinde oluyor insanın, ağızdan kelimesi kelimesine çıkan herşey net bir şekilde hatırlanıyor emin olun...

Ayrıca zom değil belliki zom olsa bayılır kalır zaten, evine gelebilecek kadar yerinde aklı ve konu sahibide belirtmiş hafif alkollu diye....

Tamamen cıvıklıktan kaynaklanıyor bu , dikkatleri üzerine çekmek için cahilce yapılan bir davranış basit karakterli bir adam bu, sen yerinde davranmışsın ayrıca bu tarz seylerde akraba aile muhabetlerinde nişanlının eşinin araya girmesini isteme sen işini kendin hallet belliki bu kapasite de var sende kendini gayet savunabiliyorsun, tepkini kendin göster o zaman senden çekinirler seviyeli olurlar ama nişanlın araya girerse o kötü olur bu sefer akrabaları ona tepki gösterir sen onu dolduruyormuşsun gibi olur... Nişanlın için beni savunamadı diye düşünme yani....

Bence sizi savunmicak bir es adayi dayisini arattirip sizden ozur dilettirmezdi o anda olay dahada buyumesin diye sesini cikarmadi bnce cunki eger sizi savunmcak olsa abartma dayima falanda ara ozur dile diyemem derdi bnce nisanliniz cok guzel birsey yapmis dayinin kafa yerindeylen sizi aratmis takdire şayen bir hareket bence

Dayı sarhoş kafayla size gerizekalı diyor da, siz niye ayık kafayla "yeğenine gerizekalı de" diye kendi nişanlınıza hakaret ediyorsunuz ki? Bana kalırsa şikayet ettiğiniz dayıdan hiç bir farkınız olmamış o ortamda. Ha şu fark var, o bilinçsiz, siz bilinçli hakatret etmiş. Siz nişanlınızla uğraşacağınıza kendiniz ondan özür dileyin bence. Resmen hakaret etmişsiniz boş yere. Vucık vıcık ilişkiler, daha şimdiden herkes yüz göz.
Ha siz o ortamda dayıya onun dilinden konuşmak yerine, terbiyenizden ağırlığınzıdan ödün vermesydiniz, o zaman bu kadar söylenmeye hakkınız olurdu. Durum başka olurdu. Şimdi boşa abartmayın aynı hareketi kendiniz yapıp mahçup bile olmuyorsanız nişanlınıza valla.

Kizlar yine ben selam herkese...
Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
Sizce haksiz miyim? Nasil davranmaliyim bundan sonra? Tesekkur ederim.

Dayi cok hödük. Neyse olan olmuş sen de tepkinizi çok güzel ortaya koymuşsun. Sadece dayı mi böyle yoksa bunun ailede ki pek çok kişi mi böyle laçka?

hop dayı yavaş gel demeliydi bence

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 52
Bence cocuk cok ortalama davranmis. Ne nalina ne mihina hesabi. Sizde uzatmayin bir dahada gitmezsiniz gormezsiniz.

sizin orada olduğunuzu bilmediğini sanmıyorum. sonuçta uzak yerden geliyosunuz tüm aile birliktesiniz. asıl problem eve içerek gelmesi üstelik siz evdeyken.

"İçmesini bilene zevk-ü sefadır rakı, içmeyi bilmeyene cevr-ü cefadır rakı.!!''

İçki içeri girer girmez, akıl da dışarı çıkar.

Sarhoş adamla uğraşılmaz zaten, dert edinmeyin kendinize..

valla sarhoş insanlar şuursuz oluyor..
yani çekip seni vursa sarhoşluğundan beklerim. o yüzden ben olsam umursamazdım ama bir daha da onların evine ayak basmazdım.. içmesini bilmiyor içmesin madem!

Back
X