Nisanlim bana laf soylettirdi!

Benim istedigim sadece beni orda korusaydi, gel canim sen yanima dayi sen de kendine gel lutfen demeliydi.... Sadece bunu istedim ben... Yoksa ben de dayisina o laflari soylemek zorunda kalmazdim.. Ama cok sey istemisim..

Nekadar aptal adammış o ya gerizekalı lafı nasıl laf öyle terbiyesiz adam.
Eşine kırılmakta haklısın ama tepkini ağır belli et bidaha yapamasın.

Dayı sarhoş kafayla size gerizekalı diyor da, siz niye ayık kafayla "yeğenine gerizekalı de" diye kendi nişanlınıza hakaret ediyorsunuz ki? Bana kalırsa şikayet ettiğiniz dayıdan hiç bir farkınız olmamış o ortamda. Ha şu fark var, o bilinçsiz, siz bilinçli hakatret etmiş. Siz nişanlınızla uğraşacağınıza kendiniz ondan özür dileyin bence. Resmen hakaret etmişsiniz boş yere. Vucık vıcık ilişkiler, daha şimdiden herkes yüz göz.
Ha siz o ortamda dayıya onun dilinden konuşmak yerine, terbiyenizden ağırlığınzıdan ödün vermesydiniz, o zaman bu kadar söylenmeye hakkınız olurdu. Durum başka olurdu. Şimdi boşa abartmayın aynı hareketi kendiniz yapıp mahçup bile olmuyorsanız nişanlınıza valla.
hay ağzınıza sağlık. Bayıldım valla tespitlerinize.

Ben de bu olayda şuna taktım.. arattım, dilettim, getirttim götürttüm felan filan. bu ne ya, niye herkes konu sahibinin aklıyla hareket ediyor. Herkes Ettirgen takılıyor..

Nekadar aptal adammış o ya gerizekalı lafı nasıl laf öyle terbiyesiz adam.
Eşine kırılmakta haklısın ama tepkini ağır belli et bidaha yapamasın.
Yazdığınız şaka mı valla anlayamadım. Zira görmediğiniz bir adama aptal diyerek, gerizekalı lafını eleştirmeniz bi tuhaf geldi. Bi de eşi değil sözlüsü...

Yazdığınız şaka mı valla anlayamadım. Zira görmediğiniz bir adama aptal diyerek, gerizekalı lafını eleştirmeniz bi tuhaf geldi. Bi de eşi değil sözlüsü...
Ben eşine demedim o sarhoş adama dedim. Nasıl öyle seyler söyleyebiliyor

Kusura bakmayın da evine gelen misafire ve nadir gördüğün bi insana nasıl gerizekalı diyebiliyor? Bi de gelin olacak bu kız sonucta... Yani böyle bi insana aptal denmez de ne denir

Hee birde şu var daha yeni farkettiğim bir bölüm...

Dayıya diyorsunki "bana gerizekalı diyeceğine yeğenine de" sonrada nişanlından seni savunmasını istiyorsun....

Senin cümlede dayıdan aşşa değil malesef...

Olan zavallı çocuğa olms arada...

Benim istedigim sadece beni orda korusaydi, gel canim sen yanima dayi sen de kendine gel lutfen demeliydi.... Sadece bunu istedim ben... Yoksa ben de dayisina o laflari soylemek zorunda kalmazdim.. Ama cok sey istemisim..

neden bana gerizekalı deme yeğenine de dedin orayı anlamadım sende destek bulmayınca hemen nişanlını suçlamışsın

Sarhosun mektubu ayilinca okunurmus sen ona bakma dedi biz eve geldik ona cok sinir oldu soylendi iste uzdu seni filan dedi... Ben de uzulme anne tadsizlik cikmasin diye gecistirdim orda dedim..
Ailenin tepkisi olumlu.nisanlinizda utancından ne yapacagini bilememistir. Sonradan özür diletmis zaten.çok üzerinde durmayın. O kişi ile de gorusmeyin uzun bir süre.

Dayisi olacak adamin veya diger aile fertlerinin bilinci yerindeyken sana kötü bir laflarinda yine tepkisiz kalirsa iste ozaman elinizden geleni yapin sahip cikacaksa dogru düzgün sahip ciksin evlenmeyi biliyorlarsa korumayida bilsinler......

Back
X