nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
cok uzgunum cok moralım bozuk kızlar
nısanlımla şakalaşırken, bana bundan sonra ben ne ıstersem onu gıyeceksın, dedı
bende (eskı kızarkadası onun her dedıgını yapan bırıymıs)
bende dedım kı ben senın eskı kız arkadasın degılım, nerde ne gıyecegımı bılırım dedım
o da bana bıdaha gecmısımı açarsan senın agzını kırarım dedı
şoktayım hıc boyle bırı degıldı..
çok kotuyum ne yapmalıyım yardım edın (

nişanlısın hayatını kurma yolundasın niye eski kız arkadaşının konusunu açıp gündeme getiriyorsun ki canım sende.

ama tabi onun tavrı da hiç hoş değil.
daha önce böyle birşey yaşamadıysanız kırıldığını belli et ve tavrını koy derim

Nişanlının tavrı hoş olmasa da senin geçmişi açmanda hoş değil canım benim... Hem şakalaşırken böyle birşey demen hoş olmamış. Kırıldığını söyle sende özür dile o da dilesin barışın

Bu kadar büyük tepki verilecek bir şey yok bence. Şakalaşırken birden bire eski sevgilisinin meselesi açılınca şaşırıp söylemiş olabilir. Saygısını kaybetmiş adamlar neler neler söylüyo sevgililerine, ağzını kırarım çok kibar kalır...

Nişanlınızı tanıyan sizsiniz, bazı cümleler vardır ki o an sinir durumunu belli etmek adına aşırılıkla doldurulur.
Bu da onlardan biri olabilir.
Her sinirlendiğimde svegilime seni öldürmek istiyorum, 1 saniye pişmanlık duymam emin ol diyen benim.
Bunu ciddi ciddi düşünür müyüm sizce?
Ya da böyle bir niyet hiç içimden geçmiş olabilir mi?

erkekler geçmişten konuşmayı pek sevmiyolar, sevgilisinin geçmişi konuşmasındanda hoşlanmıyolar gördüğüm kadarıyla. burda biz ne desek anlamsız çünkü onun karekterini sen biliyosun, bende bazen boyle şeyler derim ama şakasına derim o da bunu bilir, o yuzden boyle bi lafı nasıl bi duygu içinde soyledi bunu ancak sen bilebilirsin biz ne desek boş o anı bilmediğimiz için

Bence evliyken neler yapabilir diye düşünmek lazım:26:canım umarım düşündüklerimi evlenince yaşamazsın

birde şöyle düşün sana ben senin eski sevgiline benzemem deseydi şakalaşırken bi anda. senin tepkin ne olurdu

Şakalaşma nasıldı, nasıl gelişti bilemeyince yorum yapmak zor oluyor tabi. Bundan sonra istediğimi giyeceksin derken de şaka yapıyordu değil mi?

evet sizin nişanlıyken eski kız arkadaşı konusunu açmanız hoş olmamış ama ağzını kırarım ne demek?

Bence onun da özür dilemesi gerekiyor. Bir anlık sinir minir, saygı seviyesini bu kadar aşmamak lazım. Saygı bir evliliğin temel taşlarındandır bence. Hatta ben eşime SAYGI en önce gelir demiştim. Çünkü saygı yiterse sevgiden eser kalmaz..

Ağzını kırarım cümlesinden çok maço bir koku aldım, gerçekten böyle biri değil miydi nişanlınız?

ılk baslarda cok ınceydı dusuncelıydı hayatta agzından cıkmazdı boyle seyler
ama ne olduysa son donemlerde tum gıydıklerıme herseye karısmaya benı bogmaya basladı
maço dıyebılıırım galıba artık .
hatasını nasıl anlar..

kabul etmek istemiyorsun ve sözüm ona senin tarafında olanların yorumlarını beğenip cevaplıyorsun (!)
ama sende hatalısın. hani lafı söylettirene dek uğraşmak denir ya seninkide o hesap

Eğer nişanlının gerçek karakteri buysa bence burada sorman gereken soru "hatasını nasıl anlar?" değil, "bu maço tavırlarını ne kadar ileriye götürebilir bunu evlenmeden önce nasıl anlarım?" olmalı.

yavaş kırsın

hoşlanmadığı şeye böylemi tepki veriyor, her hoşlanmadığı bişey söylediğinde tepkisi bu mu olacak, insan gibi konuşmayı bilmiyor mu acaba kendisi, senin onun üstüne zimmetli bi eşya değilsin, ne istersem onu giyceksin falan

ay canım lütfen kız arkadaşlarının ya da çevrenin, olur böyle şeyler, öpüşür koklaşır barışırsınız tarzı hafif tavsiyelerine kulak asla

evlilik bu şaka değil, ömür boyu beraber olmak için evleniyor insan

nişanlılıkta asla evlilik değil, tanıma karar verme evresi

şahsen şimdi sana saygısı olmayanın yarın hiç saygısı olmaz, saygı olmayan ilişkide çökmeye mahkumdur bence

bence ne olursa olsun asla böyle birşey diyemez sana hakkı yok anlamıyorum ya ne demek bi daha girmiceksin falan.bu hakkı nişanlı olduğu içinmi kendine buluyor bence gerçekten sözle kadına şiddet oluyor bu insanoğluyuz ağzımızdan kaçmışda olabilir ille öylemi uyarması lazım uygun bir dille bir daha bu konuyu açma rahatsız oluyorum da diyebilir tatlı dil misali bence hakkını koru ve iplerine sahip ol derim.

İnsan biraz sabırlı olmalı ,sabrını korumalı,bence nişanlın madem bu konudan hoşlanmıyor ,sinirli bir tavırla lütfen kapat sevmiyorum demesi gerekirken,senin ağzını kırarım diyorsa sabır sınırı hiç yok,birdahaki sefere nereni kırar??Bence senin kendini suçlu hissedecek bir durumun yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…