- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bende bundan bahsedıyorum ısteBence evliyken neler yapabilir diye düşünmek lazım:26:canım umarım düşündüklerimi evlenince yaşamazsın
Şakalaşma nasıldı, nasıl gelişti bilemeyince yorum yapmak zor oluyor tabi. Bundan sonra istediğimi giyeceksin derken de şaka yapıyordu değil mi?
evet sizin nişanlıyken eski kız arkadaşı konusunu açmanız hoş olmamış ama ağzını kırarım ne demek?
Bence onun da özür dilemesi gerekiyor. Bir anlık sinir minir, saygı seviyesini bu kadar aşmamak lazım. Saygı bir evliliğin temel taşlarındandır bence. Hatta ben eşime SAYGI en önce gelir demiştim. Çünkü saygı yiterse sevgiden eser kalmaz..
Ağzını kırarım cümlesinden çok maço bir koku aldım, gerçekten böyle biri değil miydi nişanlınız?
ılk baslarda cok ınceydı dusuncelıydı hayatta agzından cıkmazdı boyle seyler
ama ne olduysa son donemlerde tum gıydıklerıme herseye karısmaya benı bogmaya basladı
maço dıyebılıırım galıba artık .
hatasını nasıl anlar..
ılk baslarda cok ınceydı dusuncelıydı hayatta agzından cıkmazdı boyle seyler
ama ne olduysa son donemlerde tum gıydıklerıme herseye karısmaya benı bogmaya basladı
maço dıyebılıırım galıba artık .
hatasını nasıl anlar..
kabul etmek istemiyorsun ve sözüm ona senin tarafında olanların yorumlarını beğenip cevaplıyorsun (!)
ama sende hatalısın. hani lafı söylettirene dek uğraşmak denir ya seninkide o hesap
cok uzgunum cok moralım bozuk kızlar
nısanlımla şakalaşırken, bana bundan sonra ben ne ıstersem onu gıyeceksın, dedı
bende (eskı kızarkadası onun her dedıgını yapan bırıymıs)
bende dedım kı ben senın eskı kız arkadasın degılım, nerde ne gıyecegımı bılırım dedım
o da bana bıdaha gecmısımı açarsan senın agzını kırarım dedı
şoktayım hıc boyle bırı degıldı..
çok kotuyum ne yapmalıyım yardım edın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?