- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Tüm konuşma önemli aslında. Şahsen onu giyme bunu giyme cümleleri bile kişiye saygısızlıktır. Sonuçta aklı başında, olgun bir adam evlendiği kadının nasıl giyeneceğini bilir. Benim babam bile 22 yaşıma kadar kızım onu giyme diye emir cümlesi kullanmamıştır, en kötü "o olmamış sanki" der. Şu hayatta en illet olduğum şey emir cümleleridir, aksine yapasım geliyor. Çünkü akrep burcu olarak bastırılmayı hiç sevmiyorum. Eğer o konuda ciddiyse ilerde sana açıksan kapanacaksın da der rahatça...
Bence al karşına daha şimdiden ufacık şeyde saygımızı kaybedeceksek, ben sana nasıl güvenip de evet diyeyim de.
Valla yukarıda bi'arkadaş küçükken ailem de bacaklarını kırarım derdi, kırdılar mı sanki demiş ama benim de ablam küçükken kızınca salak mısın!!! derdi sırıtırdım. Şimdi sevgilim salak dese "salak sevdiğine göre senin de pek zeki olduğun söylenemez demek ki " der yürür giderim.
Evlilik başka bir boyut. Daha sevgililik, nişan, söz arifesinde saygı gidiyorsa o iş sakat:44:
kaldıki kırarım demeyle kırılıyo mu sanki diye basite indirgersek her türlü hakareti etsin o zaman, ağza alınmıcak laflar dahil, o diyince öyle olmuyo nasılsa diyip gülüp geçelim, arsızlaşalım
ben eşimle 17 yaşında tanıştım 9 sene flört ettik ve 4 ay önce evlendik, 17 yaşın ergen psikolojisinde bile birbirimize bu tarz laflar etmedik hala etmiyoruz, bence bu tarz davranışlar bi eşiktir o eşiği bi kere geçmeye bakar, bi kadın sınırını kendi belirler ben buyum bana bunları bunları yapamazsın bundan hoşlanırım bundan hazetmem şeklinde sınırları olmalı ve erkekte o sınırları geçtiğinde bi yaptırımla karşılaşacağını bilmeli, bu yaptırım kimi kadın için ayrılma olur kimisi için burun sürtme, konu sahibi buna karar vermeli
Kesinlikleee!!
Taviz tavizi doğuruyor malesef. Karşımızdaki biz ne kadar taviz verirsek okadar üstümüze gelebiliyor, bu her zaman böyle...
'Dediyse dedi, ne var yani'cidden ve cidden böyle mi düşünüyosunuz? Saygı denen bi kavramdan haberiniz var mı acaba ?
Pire için yorgan yakılmaz evet; bu cümle ayrılığa kadar götürebilir ama adamın karakterinin, söyleme tarzının ve olayların gelişiminin de önemini göz ardı edemeyiz.
Bence en iyi çözüm alın karşınıza ve konuşun; söylediğinin kabul edilebilir bir tarafı yok, tekrarı olursa gelip konuşmaya bile tenezzül etmem bilesin.Ne kadar sinirlenirsen sinirlen bana böyle şeyler söylemezsin eğer böyle devam edeceksen yollarımızı ayırmak en mantıklısı gibi şeyler derdim ben olsam.
Lütfen ve lütfen bu konuda taviz vermeyin..Olur böyle şeyler diyen arkadaşların gazına gelmeyin, bu çok çok ciddi bir laf; en azından bunun ciddiyetini karşı tarafa hissettirmeden yolunuza devam etmeyin..Kısa vadede mutlu olsanız da uzun vadede çok üzülürsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?