nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

kaldıki kırarım demeyle kırılıyo mu sanki diye basite indirgersek her türlü hakareti etsin o zaman, ağza alınmıcak laflar dahil, o diyince öyle olmuyo nasılsa diyip gülüp geçelim, arsızlaşalım

Kim kimin ağzını kırıyor yaa kırda görelim deseydin Şaka bi yana senin öyle demen çok yanlış olmuş ya empati kursana adam sana ben senin eski sevgilin değilim diyor..Bir de neden geçmişimi açma demiş kötü mü ayrılmışlar? Geçmişinde ne var ki öyle?Ağzını kırarım demesi en fazla ayrılmaktır heralde Seni haklı çıkarmayı çok isterdim ama bence ikinizde suçlusunuz sanki seninki biraz daha ağır basıyor bilmiyorum

kaldıki kırarım demeyle kırılıyo mu sanki diye basite indirgersek her türlü hakareti etsin o zaman, ağza alınmıcak laflar dahil, o diyince öyle olmuyo nasılsa diyip gülüp geçelim, arsızlaşalım

Ay bizim bi'tanıdık eşiyle tartışmıştı adam küfür edip, sonra da barışmaya çalışınca "abartma sanki gittim de yaptım mı" derdi ettiği küfür için... Kadınlar bile böyle düşünüyosa adam gayet masumane diyormuş demek ki:44:

ben eşimle 17 yaşında tanıştım 9 sene flört ettik ve 4 ay önce evlendik, 17 yaşın ergen psikolojisinde bile birbirimize bu tarz laflar etmedik hala etmiyoruz, bence bu tarz davranışlar bi eşiktir o eşiği bi kere geçmeye bakar, bi kadın sınırını kendi belirler ben buyum bana bunları bunları yapamazsın bundan hoşlanırım bundan hazetmem şeklinde sınırları olmalı ve erkekte o sınırları geçtiğinde bi yaptırımla karşılaşacağını bilmeli, bu yaptırım kimi kadın için ayrılma olur kimisi için burun sürtme, konu sahibi buna karar vermeli

Kesinlikleee!!
Taviz tavizi doğuruyor malesef. Karşımızdaki biz ne kadar taviz verirsek okadar üstümüze gelebiliyor, bu her zaman böyle...

o an bu sözün devamında bir şey olmuştur elbette ki.. dizi değil ki bu o sahnede konu kapansın. sonra başka yerde olay devam etsin..
sizde bir şey dediniz büyük olasılıkla..
ya da demediniz kalkıp gittiniz.. ama bir şekilde o an bir şeyler yaşandı...bir tepki verildi...

önemli olan bence burası...

sözden sonra;
ağzınızı kırdı mı yada kırmaya teşebbüs etti mi?
siz bu söz üzerine kırıldığınızı söylediniz mi?
sizden buna rağmen özür dilemedi, bir çabası olmadı mı?

yani eee tamam hadi dedi de sonra ne oldu??

benim görüşüme göre o an sizin verdiğiniz tepkiye göre bundan sonra ki günler ve ilişkiniz şekillenecektir...
siz de o kısımdan bahsetmediğiniz için daha fazla bir şey diyemiyorum sadece söze değil sonrasında ki icraata bakmak lazım

Kesinlikleee!!
Taviz tavizi doğuruyor malesef. Karşımızdaki biz ne kadar taviz verirsek okadar üstümüze gelebiliyor, bu her zaman böyle...

konu sahibi gitmiş ama geldiğinde yazarsa sevinirim, muhtemelen adam daha kapalı falan giyinmeni istiyo, giyinecekmisin, bide ben şunu gözlemledim bi adam eşini ne kadar kapatırsa kaşı gözü o oranda oynamaya başlıyo, kendisi sürekli milleti kestiği için sanıyoki benim yanımdakinede millet öyle bakıcak, kişi işi kendinden bilir derler

Bugun bana şakalasırken bıle '' agzını kırarım '' dıyen bır adam benı elde edıp evlendıgınde ne yapar yada ne soyler bana ?
dıye bır dusunurum ..
O an benım cevabım : sıkıyorsa kır hadı olurdu ..
Verıcegı tepkıye tavra göre ben zaten kararımı verırdım..
Dikkat edin : erkekler yapma potansıyelı oldukları seylerı once agızlarıyla soylerler sonra hareketlerıyle..

Bugun bana şakalasırken bıle '' agzını kırarım '' dıyen bır adam benı elde edıp evlendıgınde ne yapar yada ne soyler bana ?
dıye bır dusunurum ..
O an benım cevabım : sıkıyorsa kır hadı olurdu ..
Verıcegı tepkıye tavra göre ben zaten kararımı verırdım..
Dikkat edin : erkekler yapma potansıyelı oldukları seylerı once agızlarıyla soylerler sonra hareketlerıyle..

"Bundan sonra benim dediğimi yapacaksın, benim istediğimi giyeceksin, senin ağzını kırarım." gibi kelimeler söyleyem adam için çok iyi biri devam edin evlenin çok mutlu olacaksınız mı dememizi bekliyorsunuz?

'Dediyse dedi, ne var yani' cidden ve cidden böyle mi düşünüyosunuz? Saygı denen bi kavramdan haberiniz var mı acaba ?
Pire için yorgan yakılmaz evet; bu cümle ayrılığa kadar götürebilir ama adamın karakterinin, söyleme tarzının ve olayların gelişiminin de önemini göz ardı edemeyiz.
Bence en iyi çözüm alın karşınıza ve konuşun; söylediğinin kabul edilebilir bir tarafı yok, tekrarı olursa gelip konuşmaya bile tenezzül etmem bilesin.Ne kadar sinirlenirsen sinirlen bana böyle şeyler söylemezsin eğer böyle devam edeceksen yollarımızı ayırmak en mantıklısı gibi şeyler derdim ben olsam.
Lütfen ve lütfen bu konuda taviz vermeyin..Olur böyle şeyler diyen arkadaşların gazına gelmeyin, bu çok çok ciddi bir laf; en azından bunun ciddiyetini karşı tarafa hissettirmeden yolunuza devam etmeyin..Kısa vadede mutlu olsanız da uzun vadede çok üzülürsünüz..

O cümle bana ait ve sizde sanırım bana soruyorsunuz cidden böyle mi düşünüyorsunuz diye.
Cevap vereyim: Evet böyle düşünüyorum ve saygı kavramını da çok iyi biliyorum.
Ne olursa olsun, kim olursa olsun düşüncemi değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Sadece "nerde ne giyecegimi bilirim" demekle biraksaydin keske. Eski kiz arkadasi karistirmak gercekten cok sinir bozucu bir durum.
Bir de acaba saka olsun diye mi "bundan sonra ben ne ıstersem onu giyeceksın" dedi, yoksa ciddi ciddi mi dedi onu merak ettim. Nisanlin boyle baskici, kiskanc biriyse "senin agzini kirarim" lafi bana garip gelmedi. Evlenince kirar da bu.

Güzelim bence tamam senin bir hatan olmuş olabilir ama o da çok sert cıkmış, bi oturup konuşun derim, herkesin bir yere kadar limiti var, bir saygı sınırı var. Siz birlikte bir yol alıcaksınız ve kuralları baştan koymak gerekiyo derim. Oturun konuşun bu durumu, eskisinden konuşman hoşuna gitmediyse buda bir kural olsun, eskilerden konuşmuyoruz diye ama bu kuralı koymadan önce icinde gecmişiyle ilgili olan bütün sorularını sor derim. Otorup konuşmak yapabilceğimiz en matıklı şseydir her zaman.

gidip nişanlına, buna cok kırıldıgını ve bunun ne anlama geldigini sormalısın. bu konuyu onunla açıkça konusmalısın.

Kirarimda ne demek.bu kadar basit mi yani..bence araya hemen bir mesafe koyun.olabilir eskileri acmissin demis bazi arkadaslar.siz orada eskileri acmamissiniz.o sizi eski kizarkadasina benzetmeye calismis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…