Nisanlim bazen beni cildirtmayi basariyor

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Iyi geceler bayanlar.
Cook sukur 3 senelik guzel bir iliskim var, 1 senedir nisanliyiz, 1 ay sonra da evleniyoruz hayirlisiyla.
Bu zamana kadar asla ciddi, asamadigimiz bir sorunumuz olmadi, bir sekilde her seyi hallettik. Birbirimiz icin fedakarliklar yaptik. 1 sene birbirimizin suratini sadece 1 kere gorerek, birbirimizi bekledik. Askerdeydi, Sirnak'ta. 2 senelik bir bolum okudugu icin 1 senelik yapti askerligini.
Babasiz buyudum, babam var ama yok gorusmem etmem. Bana babalik yapan o, cebime parami koyan, bir seye ihtiyacim varsa onu alan, yani bir baba kizina ne yaparsa yapti her seyi.
Ardindan biz evlenme karari aldik. O siralar maddi durumumuz iyiydi ama bir anda kotulesti. Ceyizin c sini alamicak duruma geldik. Tum ceyizimi hangisini istersem tek tek fiyatina dahi bakmadan aldi. Cok sukur iyi bir durumu var. Anneme maddi destek saglar, sanki evimizin babasi gibi iste.
Demek istedigim maddi manevi her daim yanimda olan, sac telim yere dusse kaldiran bir adamla beraberim sukurler olsun.
Ancak nisanlimda bir sinir ve kufur huyu var.
Yani, cok cabuk parlar cabukta soner ve ozur diler. Sadece bana karsi degil ailesine de oyle. Kendi evininde baba profili kendisi zaten. Ancak cabuk sonup ozur dilese de karsisindakinin kalbini kirdigini asla farketmiyor. Ve oyle ki, sinirliyken kalp kiracak bir sey soylediginde ustune giderseniz, daha da sinirleniyor. Bilemiyorum tum erkekler boyle mi? Duzeltmelisin kendini diyorum ama ozur dilerim ben bu sekildeyim yuk uzerimde kendime hakim olamiyorum diyor. Yaptigi iyiliklerin guzelliklerin yaninda, kalbinin karakterinin temizliginin yaninda siniri ufak ama kiriliyor insan iste, biliyorum tum yuk uzerinde, ustelik evlenecegiz masrafida artti. Calisayim diyorum hayir, gerek yok ki benim kazandigim yeter de artar diyor, oyle gormus annesinden. Onun icin kadin evde oturur evinin isini gorur, cocuguna bakar.
Sinirlidir evet ama bana kufur etmez asla.
Sinirlenir oyle kendi kendine savurur hakaret. Yaptigi her sey icin ona minnettarim Allah'a hep sukrediyorum bana boyle bi devirde beni bu kadar sevebilen bir adam verdigi icin ama bu sinir olayini nasil cozerim bayanlar?
Sanirim destan olmuus, ozur dilerim :)
Tesekkurlerr !

İstediği kadar yükü olsun, yardım ediyor diye "benim üstümde yük var ben böyleyim" deyip parasıyla bana hakaret edebileceğini düşünen adamı kapının önüne koyarım, koymalısın.

Asla aslaa..
Yardim yapmadan oncede boyleydi, 3 sene oncede. Cocuklugunda bile boyleymis. Karakter yani, sinirli bir yapi.
Sana 50 lira verdim hadi sana 50 liralik kizayim meselesi degil yani. Kizdigi zaten ben degilim, is guc. Ama benimle konustugu icin bana yansitiyor haliyle

Asla aslaa..
Yardim yapmadan oncede boyleydi, 3 sene oncede. Cocuklugunda bile boyleymis. Karakter yani, sinirli bir yapi
O zaman üstümde yük var deyip bunu bahane etmesin. Yapısı buysa değiştiremezsiniz. Şimdi iyi hoş ama bir süre sonra o lafları hazmedemediğiniz noktaya geleceksiniz. Ayrıca kimsenin size hakaret etme lüksü yok. Çalışmayı da para için değil kendi ayaklarınızın üstünde durmak için istediğinizi söyleyin. Kendinizi ezdirmeyin lütfen.

Artıları daha agır basıyormuş.zamanla;evlendikten sonra daha rahat olursa;güzel konuşmalarla;belki bu huyundan vazgeçer ve öfke kontrolünü öğrenir.

Fıtratı böyle demek ki sinir sorunu var adamın ama bazı sözlerinden haz alamadım, nişanlının onun dışında biraz alttan almayı öğretmen gerekli gerekirse her gün derdini dinle hafifler biraz.

Senin ve ailenin maddi kaynağının o olması çok çok çok çok yanlış. Buna izin vermenizi çok hatalı buldum, anneniz bu duruma nasıl razı oluyor.

Küfür konusuna gelince, o istemezse değişmez. Bunu bi hata olarak görmediği için pek yapıcak bişey yok gibi.

Maddi kaynagimiz o degil elbette, lazim oldugunda destegini esirgemiyor sadece kastettigim buydu.
Bizde bir "baba" olmadigi icin, acil bir sey oldugunda yardim eder.
Evet bunu bir hata olarak gormedigi surece degismez dogru..

Bugün ota b.oka sinirlenip küfürler savuran adam yarın evlenince sana küfür edecek hakaretler savuracak emin ol çünkü o potansiyelde...

Sinir berbat birşey ana baba aşk meşk tanımaz...

Yarın öbürgün açarsın bir konu daha haklıymışsınız hakaret de yedim küfür de boşanıcam diye...

Fıtratı böyle demek ki sinir sorunu var adamın ama bazı sözlerinden haz alamadım, nişanlının onun dışında biraz alttan almayı öğretmen gerekli gerekirse her gün derdini dinle hafifler biraz.
Evett hep dinliyorum ama is guc meseleleri tabi sadece dinleyerek ona yardimci olabiliyorum elimden baska turlusu gelmiyor

Bugün ota b.oka sinirlenip küfürler savuran adam yarın evlenince sana küfür edecek hakaretler savuracak emin ol çünkü o potansiyelde...

Sinir berbat birşey ana baba aşk meşk tanımaz...

Yarın öbürgün açarsın bir konu daha haklıymışsınız hakaret de yedim küfür de boşanıcam diye...

Siz yanlis anlamissiniz, sinirlendigi ben degilim, sinirlendigi ot b.kta degil. Sinirlendigi sey isleri gucleri, sorun bunlari buyutmesi

Artıları daha agır basıyormuş.zamanla;evlendikten sonra daha rahat olursa;güzel konuşmalarla;belki bu huyundan vazgeçer ve öfke kontrolünü öğrenir.

Umarim..
Psikolog bir arkadasim bu tip erkeklerin cocuk sahibi oldugunda sakinlestigini soyluyor.
Allah kismet eder de bir gun evladimiz olursa belki sakinlesmesine de vesile olur

Siz yanlis anlamissiniz, sinirlendigi ben degilim, sinirlendigi ot b.kta degil. Sinirlendigi sey isleri gucleri, sorun bunlari buyutmesi

Diyorumki bugün işine sinirlenir (ot b.k kısmı bu) yarında sana patlar hakaret eder.
Sinir aşk sevgi dinlemiyo o an insanın gözü dönüyo muhtemelen zaman geçtikçe senide görmeyecek gözü...

Sonrada özürler bilinçli yapmadımlar havalarda uçacak..

Diyorumki bugün işine sinirlenir (ot b.k kısmı bu) yarında sana patlar hakaret eder.
Sinir aşk sevgi dinlemiyo o an insanın gözü dönüyo muhtemelen zaman geçtikçe senide görmeyecek gözü...
Sonrada özürler bilinçli yapmadımlar havalarda uçacak..
Yani 3-4 senedir bana yapilmadiysa yapilacagini da sanmiyorum ama tabi bilemeyiz, yine de tesekkur ederim :)

Back
X