- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
İstediği kadar yükü olsun, yardım ediyor diye "benim üstümde yük var ben böyleyim" deyip parasıyla bana hakaret edebileceğini düşünen adamı kapının önüne koyarım, koymalısın.
Derdini yazmaktan çok methiye yazmışsın. Öyle bi övdün ki nişanlını aman nolcak duymayıver diyesim geldi
Maşallah diyelimOldugu gibi anlatayim ki, objektif yorum alayim diye acikca yazdiiim
O zaman üstümde yük var deyip bunu bahane etmesin. Yapısı buysa değiştiremezsiniz. Şimdi iyi hoş ama bir süre sonra o lafları hazmedemediğiniz noktaya geleceksiniz. Ayrıca kimsenin size hakaret etme lüksü yok. Çalışmayı da para için değil kendi ayaklarınızın üstünde durmak için istediğinizi söyleyin. Kendinizi ezdirmeyin lütfen.Asla aslaa..
Yardim yapmadan oncede boyleydi, 3 sene oncede. Cocuklugunda bile boyleymis. Karakter yani, sinirli bir yapi
Senin ve ailenin maddi kaynağının o olması çok çok çok çok yanlış. Buna izin vermenizi çok hatalı buldum, anneniz bu duruma nasıl razı oluyor.
Küfür konusuna gelince, o istemezse değişmez. Bunu bi hata olarak görmediği için pek yapıcak bişey yok gibi.
Evett hep dinliyorum ama is guc meseleleri tabi sadece dinleyerek ona yardimci olabiliyorum elimden baska turlusu gelmiyorFıtratı böyle demek ki sinir sorunu var adamın ama bazı sözlerinden haz alamadım, nişanlının onun dışında biraz alttan almayı öğretmen gerekli gerekirse her gün derdini dinle hafifler biraz.
Bugün ota b.oka sinirlenip küfürler savuran adam yarın evlenince sana küfür edecek hakaretler savuracak emin ol çünkü o potansiyelde...
Sinir berbat birşey ana baba aşk meşk tanımaz...
Yarın öbürgün açarsın bir konu daha haklıymışsınız hakaret de yedim küfür de boşanıcam diye...
Artıları daha agır basıyormuş.zamanla;evlendikten sonra daha rahat olursa;güzel konuşmalarla;belki bu huyundan vazgeçer ve öfke kontrolünü öğrenir.
Siz yanlis anlamissiniz, sinirlendigi ben degilim, sinirlendigi ot b.kta degil. Sinirlendigi sey isleri gucleri, sorun bunlari buyutmesi
Kadın = ev dediği için bana itici geldi.
Ayrıca ne olursa olsun sinirle bağıran,hakaret eden insanları hiç sevmem ve değişmezler.
Yani 3-4 senedir bana yapilmadiysa yapilacagini da sanmiyorum ama tabi bilemeyiz, yine de tesekkur ederim :)Diyorumki bugün işine sinirlenir (ot b.k kısmı bu) yarında sana patlar hakaret eder.
Sinir aşk sevgi dinlemiyo o an insanın gözü dönüyo muhtemelen zaman geçtikçe senide görmeyecek gözü...
Sonrada özürler bilinçli yapmadımlar havalarda uçacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?